'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özlemcim merhaba cnm Bana soracak olursan en azından ilk bi sene kirada güzel bi evde oturun derim takılarını aldıktan sonra şööööyle bi hesabınızı yaparsınız Aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarını söyylersiniz ona göre bi ev bakarsınız Sırf yeni olsun diye bodrum kat ev alma derim ilerde satarım diyosun ama o evleri satmak hiçde kolay olmuyo Şimdi havaya kira vermeyi düşünüyosun ama bi kaç sene sonra o evin bborcu bitmiycekki hem ozaman evin sıfırda olmıycak ssatarken değer kaybbedicek Bankada çalıştığım için biliyorum insanlar konut kredisi bitmeden kolay satamıyo zaten ipotekli evi Hele bide öyle bodrum kat satış kabiliyeti olmayan bi evi sakın sakın alma cnm Benden sana tavsiye Ev elinde kalır 10 sene orda oturmak zorunda kalırsın

Son düzenleme:

canım bence ev epey küçükmüş mobilyalarınızı aldınız mı sığar mı? bide bence balayı olsun sonra üzülebilirsiniz balayı yapmadık diye.

Zehram büyük ihtimal bohça konuşulur ama kv'den sessiz biri ise yarım ağız diye tabir edilen üstten sorma yöntemini kullanır belki. sonra siz sözlünle (hep nişanlın yaıyorum siliyorum ) konuşursunuz.

Elifkom çok yorgunum ya geceleri uyku tutmuyor. günleri kalkasım yok yataktan. tam anlamıyla uyuyamıyorum

Hümeyram nerde.

Ece ve Zehra bu arada blogunuzu ayrıntılı inceledim çok güzel

zeytinburnu o kadar kalabalık biryerki canım baraka olsa satılıyor maalesef... o yüzdende temiz kiralık evler hemen tutuluyo

peki merak ettim şimdi kredili evi satmak neden zorki zaten satar satmaz biz o krediyi ödeyip ipoteği kaldırcaz???

pekii :44::44::44: kirada olup bir müddet durumunuz düzelene dek para biriktirip, sonra ev baksan. :44:

canım bizim gözümüzü korkutan kiralık eve yapacağımız masraf temizlik badana boya ufak tadilat depozito vs. boşa milletin evine para yatırcaz yoksa o da bi ihtimal tabiki

canım sağolasın bi gelsinler bakalım neler konuşulcak

ayy yazıkk kıyamammm
bence sen eve gider gitmez uyu

ayy geçmiş gidip buldum kuzummmm
foruma yazıyom ki beeen, hem gülinle de işyerleri çok yakınn arada böle buluşalım ama di miii

buluşun tabii amaa foruma da çok yazzz

vallahi benim içinde sıkıntı elifimm bilmiyorumm yniii:44::44:
bu arada hani albümm yaaaaa

canım bence ev epey küçükmüş mobilyalarınızı aldınız mı sığar mı? bide bence balayı olsun sonra üzülebilirsiniz balayı yapmadık diye.

hoşgeldin canım..
evet maalesef mobilyalar alındı ama şubede bekliyo eğer üretilmemişse modellerini değiştiricez haber beklirum

Bi evim olsun istiyorsan almanı tavsiye edebiirim.
Ama şuan idare edebiliriz borçlarımız bitince daha iyisi için çabalarız diyorsan bekleyebiirsin

canım bizim gözümüzü korkutan kiralık eve yapacağımız masraf temizlik badana boya ufak tadilat depozito vs. boşa milletin evine para yatırcaz yoksa o da bi ihtimal tabiki

masraf yapma Özlemcim

kiraya gireceğin evin öncelikle zaten badana boyasının temiz olması gerekir. genelde öyle olur hatta kira kontratında bu yer alır. evi yeni ,temiz kullanıma aldım diye imza atarsın.

bi evim olsun istiyorsan almanı tavsiye edebiirim.
Ama şuan idare edebiliriz borçlarımız bitince daha iyisi için çabalarız diyorsan bekleyebiirsin

borçlar bitsede yine bundan fazlasını alabilirmiyiz bilmiyorumki

masraf yapma özlemcim

Kiraya gireceğin evin öncelikle zaten badana boyasının temiz olması gerekir. Genelde öyle olur hatta kira kontratında bu yer alır. Evi yeni ,temiz kullanıma aldım diye imza atarsın.

aslım zeytinburnunda bazen o kadar kötü evler denk geliyorki şaşıyorsun ..
Mesela az önce sıfır binada ev buldum 850 tl 80 m2 yüksek giriş

özlemcim şimdik şöyle bişey insanlar bi kere ev ipotekli deyince şöööyle bi bi metre uzaklaşıyo
Yaani aslında mantık olaarak değişen bişey yok Alıcı ha parayı sana vermiş ha bankaya olan borcunu ödemiş ama malesef insanlar bi sebep olmamasına rağmen itici görüyo Ben bireysel kredilerde değilim ama şubeden arkadaşım diyo oturucaksa alsın dedi Bilemiyorum alengirli oluyomuş Tapuya git bankaya git ipoteği kaldırt Kimse yanaşmıyomuş Tam olarak süreci bilmiyorum ama arkadaşım böyle söyledi özlemcim

Özlemim tahmin edebiliyorum ama gösterdiğin evde yapamazsın kuzum.. göz göre göre lades olur .ileride de satmak istesen sıkıntıya girersin.

Özlemcim bizde sizinle aynı soruları sorduk sürekli..
Rabbime şükür standartlara göre çok iyi maaşlar alıyoruz ikimizde, ev alalım millete neden kira ödeyelim ki dedik
180 bin kredi çekmeyi göze aldık sen düşün..
Ancak evin iskanı yokmuş, son anda vazgeçtik..
Şimdi ev almayı düşünmüyoruz bile
Neden diye soracak olursan eğer;
Evlilik hazırlığı sürecinde yediğim çikolatadan,içtiğim suya kadar hesap yaptım
Öyle anlar oldu ki byemek yemedim ayın sonu dayan diye.
Ve biz tüm bunların sonunda ev alma fikrini erteledik
Evet belki elalemin evine 900-1000 tl kira vereceğiz belki,
Ama bizim ilk yıllarımızda huzurumuzdan başka hiçbir şey önemli değil ki..
Ki ben o evleri nasıl beğenmiştim anlatamam, 4+1 170 metre kare vs vs..
Ama dediğim gibi herşeyden vazgeçecektik belki bi 7-8 yıl daha
Bir daha hayata gelmeyeceğiz
Çoluğumuz çocuğumuz olmadan gezmezsek ne zaman gezeceğiz?
Bu hayatın tadı ne zaman çıkacak?

Ve balayı..
Bilmiyorum ama ömrümüzün belkide en güzel tatili
Bundan sonra seni bilmem ne adalarına da gönderseler, bu atdı vermesi zor, neredeyse imkansız!

Bence 3-5 masraf için hayallerinden vazgeçme!
Bir ömür daha ne evler alabilirsiniz, 45-50 yaşına gelince keşke balayına gitseydim mi dersin yoksa keşke evi erken alsaydım mı?

Bence bunu sor kendine..
Şükür ki sağlıklı insanlarsınız, ne paralar gelir gider daha

Benim nacizane fikrim de bu

Uyurken düşünüyon di miiii?
Bende öyleyim deee

ayy yazıkk kıyamammm
bence sen eve gider gitmez uyu

buluşun tabii amaa foruma da çok yazzz

vallahi benim içinde sıkıntı elifimm bilmiyorumm yniii:44::44:
bu arada hani albümm yaaaaa

Yaptım hemencecik Dilaaammmm

çok kopuk kopuk geldim kızlar bugün muhabbete bi girdim bi gittim falan baya yoğundum yarın rahatlarım inşallah şimdi artık paydos

sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…