beni sadece çok küçük olması rahatsız etti dila cım onun dışında pek problem yapmadım..
ama dediğin gibi o küçücük evde bile birsürü plan yaptım mesela alaturka tuvaleti kolozete çevirip banyodaki klozeti kaldırıp duşakabin yapmak gibi ...
oofff bilmiyorum zaten bu evden geçtim sanırım .. ama şu varki 100 ün üzerine çıkmamız pek mümkün değil .. ve zeytinburnunda 100 bine ancak bodrum yarı bodrum yada bahçekatı alınabiliyor
SEVGİLİ arkadaşlarım merhaba ,
2-3 gündür hiç gelemiyordum
size anlatacakalrım varrrr...
şimdi biliyorsunuzki ben hep yakınıyordum bu ev meselesinden hem pahlaı kiralar hemde pis evler diyordum ...
sonra geçen cuma bakınırken bizim zeytinburnunda yeni daiereler gördük ama bodrum kat yada yarı bodrum gibi...fakat camlar yüksekte.
sonra sevdicekle oturduk konuştuk napabiliriz diye bi hesap yaptık zaten bi bankadan benim adıma otomatik kredi çıkmış iyi müşteri olduğum için 105 bin tl..
neyse sonra dedikki millet nerelerde yaşıyo biz sıfır binada hiç kullanılmamış mis gibi dairede yaşayamazmıyız yani bodrum katta dedik . en azından ev sahibine kira ödeyene kadar kredi ödeyelim zaten 4-5 yıl beklediğimiz şeyler var onlar gerçekleşince bu evi satıp gönlümüze göre ev alalım en azından ödediğimiz kredi bizim birikimimiz olur dedik ..
tabi benim oturacağım yer maalesef çok pahalı bir semt aslında lüks bir yer değil ama her yere yakın her yere rahat ulaşım var mesela iş yerime trenle 12 dk da gelebiliyorum orta bir yer o nedenle de ev kiraları ve fiyatları çok..ve bu ev zeytinburnunda bulvar cadesine parelel yani büyük bir alışveriş cadddesi var o cadeye yürüyerek 1,5 dakika mesafede o kadar merkezi bir yerde ama maalesef ev küçük geldi..
neyse bir tane ev bulduk görmeye gittik ... 100.000 tl yarı bodrum sıfır bina ama gelin görün ki brüt 75 net 62 m2 falan bana çok üçük geldi odalar minnacık ... napcaz hiç bilmiyorum ..
Emlak Ofisinden 2+1, 75 m2 Satılık Daire 100.000 TL'ye sahibinden.com'da - 114850433
ev bu kızlar fotolarda biraz büyük görünüyor ama değil salonu 9 m2 mesela ...
neyse velhasıl tabi birde bu eve eksper 100 derse biz bakadan ancak 75 milyar çekebilioz 25 milyar bulmamız şart ancak bu para bizde düğün sonra olabilir zaten nişanlımın bana taktıklarıyla eşin dostun taktıkları anca bu kadar olur.
neyse peşinat içinde teyzeler ve dayılarla görüştük olmadı 1-2 kişiden alıp tamamlayıp düğün sonrasındaki hafta hemen iade edicez.
ama biz şimdi bu evi beğenmedik hala arayıştayız zeytin burnunda 100-110 arasına ancak bodrum bulunabiliyor yeni bina yada 4-5-10 yıllık binalarda ben yeni bina istiyorum ama ..zaten bodrumda yşıcaz hiç değilse mis temiz olsun diyorum
elin evine kira vereceğime 2 göz oda olsun benim olsun diyorum ..
şimdi size bir sorum var..
1. siz olsanız ne yapardınız alırmıydınız böyle bir ev?
2. biliyorsunuz balayına rixosa gidecektik toplamda otel+uçak 3750 tl para verdik daha bunun alışverişi olacak orada gezmesi olacak ortalama bize 4500 e patlar diyorz.
nişanlım dioki ev alırsak balayını iptal edelim yada ucuz bir yerlere gidelim çıkamayız altından diyor..
sizce ne yapmalıyım ??? balayı konusunda
not : LİNKTEKİ EVE GİTTİK BAKTIK YAZDIĞIM GİBİ 62 M2 FALAN FAZLA KÜÇÜK GELDİ HALA BAKINIYORUZ.
kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Özlemcim merhaba cnm Bana soracak olursan en azından ilk bi sene kirada güzel bi evde oturun derim takılarını aldıktan sonra şööööyle bi hesabınızı yaparsınız Aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarını söyylersiniz ona göre bi ev bakarsınız Sırf yeni olsun diye bodrum kat ev alma derim ilerde satarım diyosun ama o evleri satmak hiçde kolay olmuyo Şimdi havaya kira vermeyi düşünüyosun ama bi kaç sene sonra o evin bborcu bitmiycekki hem ozaman evin sıfırda olmıycak ssatarken değer kaybbedicek Bankada çalıştığım için biliyorum insanlar konut kredisi bitmeden kolay satamıyo zaten ipotekli evi Hele bide öyle bodrum kat satış kabiliyeti olmayan bi evi sakın sakın alma cnm Benden sana tavsiye Ev elinde kalır 10 sene orda oturmak zorunda kalırsın
pekii :44::44::44: kirada olup bir müddet durumunuz düzelene dek para biriktirip, sonra ev baksan. :44:
Zehram büyük ihtimal bohça konuşulur ama kv'den sessiz biri ise yarım ağız diye tabir edilen üstten sorma yöntemini kullanır belki. sonra siz sözlünle (hep nişanlın yaıyorum siliyorum) konuşursunuz.
Elifkom çok yorgunum yageceleri uyku tutmuyor. günleri kalkasım yok yataktan. tam anlamıyla uyuyamıyorum
Hümeyram nerde.
Ece ve Zehra bu arada blogunuzu ayrıntılı inceledimçok güzel
hm bu arada dila uyu demişsin de nereye uyuyorum
işteyim.
1 saat önce dosya okurken tak diye sese uyandımmeğersem uyuyakalmışım kolum düşünce saatim masaya çarpmış
durum vahimm.. ben ilk gece sızcam sanırım
ayy geçmiş gidip buldum kuzummmm
foruma yazıyom ki beeen, hem gülinle de işyerleri çok yakınn arada böle buluşalım ama di miii
Şimdi biz büyük nişan yapıyoruz
Elbisem için albüm yapayım hemen
Merak eden varsa bakar hem
Ya Dilam benimde öyleeee
Biz napacaz kiiiii
Ciddi ciddi sorun yapıyorum ben bazen
Dokunsan morarıyo benimkiiii
Nişanlık için albüm yapam da bak hadiiiii
canım bence ev epey küçükmüş mobilyalarınızı aldınız mı sığar mı? bide bence balayı olsun sonra üzülebilirsiniz balayı yapmadık diye.
canım bizim gözümüzü korkutan kiralık eve yapacağımız masraf temizlik badana boya ufak tadilat depozito vs. boşa milletin evine para yatırcaz yoksa o da bi ihtimal tabiki
bi evim olsun istiyorsan almanı tavsiye edebiirim.
Ama şuan idare edebiliriz borçlarımız bitince daha iyisi için çabalarız diyorsan bekleyebiirsin
masraf yapma özlemcim
Kiraya gireceğin evin öncelikle zaten badana boyasının temiz olması gerekir.Genelde öyle olur hatta kira kontratında bu yer alır. Evi yeni ,temiz kullanıma aldım diye imza atarsın.
zeytinburnu o kadar kalabalık biryerki canım baraka olsa satılıyor maalesef... o yüzdende temiz kiralık evler hemen tutuluyo
peki merak ettim şimdi kredili evi satmak neden zorki zaten satar satmaz biz o krediyi ödeyip ipoteği kaldırcaz???
SEVGİLİ arkadaşlarım merhaba ,
2-3 gündür hiç gelemiyordum
size anlatacakalrım varrrr...
şimdi biliyorsunuzki ben hep yakınıyordum bu ev meselesinden hem pahlaı kiralar hemde pis evler diyordum ...
sonra geçen cuma bakınırken bizim zeytinburnunda yeni daiereler gördük ama bodrum kat yada yarı bodrum gibi...fakat camlar yüksekte.
sonra sevdicekle oturduk konuştuk napabiliriz diye bi hesap yaptık zaten bi bankadan benim adıma otomatik kredi çıkmış iyi müşteri olduğum için 105 bin tl..
neyse sonra dedikki millet nerelerde yaşıyo biz sıfır binada hiç kullanılmamış mis gibi dairede yaşayamazmıyız yani bodrum katta dedik . en azından ev sahibine kira ödeyene kadar kredi ödeyelim zaten 4-5 yıl beklediğimiz şeyler var onlar gerçekleşince bu evi satıp gönlümüze göre ev alalım en azından ödediğimiz kredi bizim birikimimiz olur dedik ..
tabi benim oturacağım yer maalesef çok pahalı bir semt aslında lüks bir yer değil ama her yere yakın her yere rahat ulaşım var mesela iş yerime trenle 12 dk da gelebiliyorum orta bir yer o nedenle de ev kiraları ve fiyatları çok..ve bu ev zeytinburnunda bulvar cadesine parelel yani büyük bir alışveriş cadddesi var o cadeye yürüyerek 1,5 dakika mesafede o kadar merkezi bir yerde ama maalesef ev küçük geldi..
neyse bir tane ev bulduk görmeye gittik ... 100.000 tl yarı bodrum sıfır bina ama gelin görün ki brüt 75 net 62 m2 falan bana çok üçük geldi odalar minnacık ... napcaz hiç bilmiyorum ..
Emlak Ofisinden 2+1, 75 m2 Satılık Daire 100.000 TL'ye sahibinden.com'da - 114850433
ev bu kızlar fotolarda biraz büyük görünüyor ama değil salonu 9 m2 mesela ...
neyse velhasıl tabi birde bu eve eksper 100 derse biz bakadan ancak 75 milyar çekebilioz 25 milyar bulmamız şart ancak bu para bizde düğün sonra olabilir zaten nişanlımın bana taktıklarıyla eşin dostun taktıkları anca bu kadar olur.
neyse peşinat içinde teyzeler ve dayılarla görüştük olmadı 1-2 kişiden alıp tamamlayıp düğün sonrasındaki hafta hemen iade edicez.
ama biz şimdi bu evi beğenmedik hala arayıştayız zeytin burnunda 100-110 arasına ancak bodrum bulunabiliyor yeni bina yada 4-5-10 yıllık binalarda ben yeni bina istiyorum ama ..zaten bodrumda yşıcaz hiç değilse mis temiz olsun diyorum
elin evine kira vereceğime 2 göz oda olsun benim olsun diyorum ..
şimdi size bir sorum var..
1. siz olsanız ne yapardınız alırmıydınız böyle bir ev?
2. biliyorsunuz balayına rixosa gidecektik toplamda otel+uçak 3750 tl para verdik daha bunun alışverişi olacak orada gezmesi olacak ortalama bize 4500 e patlar diyorz.
nişanlım dioki ev alırsak balayını iptal edelim yada ucuz bir yerlere gidelim çıkamayız altından diyor..
sizce ne yapmalıyım ??? balayı konusunda
not : LİNKTEKİ EVE GİTTİK BAKTIK YAZDIĞIM GİBİ 62 M2 FALAN FAZLA KÜÇÜK GELDİ HALA BAKINIYORUZ.
kafayı yemek üzereyim düşünmekten
Zehram büyük ihtimal bohça konuşulur ama kv'den sessiz biri ise yarım ağız diye tabir edilen üstten sorma yöntemini kullanır belki. sonra siz sözlünle (hep nişanlın yaıyorum siliyorum) konuşursunuz.
Elifkom çok yorgunum yageceleri uyku tutmuyor. günleri kalkasım yok yataktan. tam anlamıyla uyuyamıyorum
Hümeyram nerde.
Ece ve Zehra bu arada blogunuzu ayrıntılı inceledimçok güzel
ayy yazıkk kıyamammm
bence sen eve gider gitmez uyu
buluşun tabii amaa foruma da çok yazzz
vallahi benim içinde sıkıntı elifimm bilmiyorumm yniii:44::44:
bu arada hani albümm yaaaaa
Uyurken düşünüyon di miiii?
Bende öyleyim deee
görmedim ama ben:84::84::84:Aslımiiiikkk gördün müüüüü
Kaldıracam sende gördüyseeeeennnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?