'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım bugün canım bi kaç saat izin aldı da malum işe yeni girdi hesap açtı ama kartı alamadığı için parayı çekemiyordu gittik kartını falan aldık canımı işten almaya gittim Beni de gelip alınacağım bi işim olsun artık yaaa

canım bende senin gibi düşünüyordum kira ödemektense kutu gibi evim olsun benim olsun diyordum ama vazgeçtim kirada oturcam belki 3 ay belki 3 yıl bilemem neden vazgeçtiğimide anlatayım sana,,ailelerden destek isteyip onları bi ton borca sokacaktık biz de öyle borcun içinde olacaktık sadece evi alınca bitmiyor ki eşyası halısı kilimi bi sürü eksiğioluyor evliliğimin ilk yıllarında borç ödemek istemedim yine borcumuz olacak balayı fln ama ev kadar çok olmayacak çoğu evlilik maddi sıkıntıdan yıkılıyor ağzımın tadı bozulmasın dedim ve içime sinmeyen ev almayı hiç düşünmedim ev senin olunca çıkazsın satamazsın uzun süre yeni borçtan kurtulduk dersin sonradan pişman olabilirsin bence düğün sonrası eline geçen takına göre yol alman tabi karar senin ben çok düşündüm saçım bile beyazlamış bunaltmayacam kendimi dedim..

iyi akşamlar kızlarrr
akşam sevdiceğime patlıcan kebabı yaptım çok hamaratım yahuu
evlilik öncesi alıştırma oluyo güzel oluyo, elim yatkınlaşsın yemeğe
oyyy evlenelim artık biz yaa, çok şımardı bu akşam yineee, sanırım zaman yaklaştıkça daha bi aşık oluyoz birbirimize
aşka geldim

eliffffkoviççç gayet güzel yatak odasu kuzum

Son düzenleme:

Aferim hamarat kızımıza da bakın

ellerine sağlık canımm :)

Canım görmemişim k.bakma sabah telden girdim yazdım gözümden kaçmış yoksa ben hemen cevap yazardım... İnşallah iyi olacak canım ne diyeyim ortak nokta da buluşuruz diye umuyorum.. dişim şu an ağırıyor maalesef bakalım yarın öğlen gidince ne olacak

hemen cevap yazacağını bildiğim için söyledim kuzum :) bi gelişme var mı peki yada konuştun mu nişanlınla canım..diş ızdırabı çok kötü yaaa allah sabır versin inşallah

hemen cevap yazacağını bildiğim için söyledim kuzum :) bi gelişme var mı peki yada konuştun mu nişanlınla canım..diş ızdırabı çok kötü yaaa allah sabır versin inşallah

sağol canım evet bugün görüştük ama davetiye konusunu açmadım babam konuşsun onu babasıyla... iş bizden çıktı artık... ev konusunda konuştum iki aileye de eşit mesafe de uygun ve uzak olacak dedim bişey demedi dediğim olacak inşallah

Kızlar yaaa İstikbal futuro yatak odası için ne düşünüyosunuz?
Bi baksanızaaaaa

Fikre ihtiyacım vaaarrrr

elifcimm ben beğendimm canımm yatak odasınııı

günaydınnn kızlarrrr nasılsınızzz bakalımmmmmm
önceliklee mavişşin günaydınn yazısıı yokk nedenn:44::44:
ikincisii neden henüzz günaydınlamamış bu sayfayıı:44::44::44:

ben geldim hemen günaydınlayayım dilamm

ama nerde ki kızlar zehra da erken gelirdi ama o da yok bugün :26:

günaydın herkeslreeee

elifimm yatak odası güzel ama daha güzel de bulunur sanki kuzum biraz daha mı baksan kii:26:

hoşgeldinn canımmm
merak ettim vallahi kızlarıı mavişe bi msj atim bakimm :44::44:
zehranın numarası yokk, özge de ortada yok ona sorardıkk:44::44:

çok haklısın tuğçecim bugün tekrardan düşünücez zatennn

elifcim ne güzel anlatmışsın senin bu uzun uzun verdiğin cevaplara bayılıyorum ...
canım allah sizede nasip etsin gönlünüzdekini sizinde söylediklerinizle birlikte tekrardan düşündük çok mantıklı şeyler söylüyorsunuz iyiki buraya yazmışım gerçekten evliliğimin ilk zamanları hep stresle geçecek...
en kötü 1 yı sonra düşünürüz bu işleri diyoruz bu akşam görüşüp konuşucaz.
yalnız bir emlakçıyla sözleşmiştik 15 gün sonra teslim edilecek bir ev var onu görmeye gidicez ama sadece bakmaya giiyoruz almayıda düşünmüyoruz aslında...
çok çok teşekkür ederim canım ..

çok haklısın arkadaşım ev almakla bitmiyor sadece tapu masrafı ve bankaya ödenen paralar 6 milyarı buluyor tabi bu kredi ve evin büyüklüğüne göre değişiyor yani bu işin altındn çıkmak çokta kolay değil..
bizde an itibari ile aileden de ekstra bir destek yok sadece yakın akrabamız 30 bin kadar borç verecekti peşinat için ..

allah hepinizden razı olsun fikirlerinizle yardımcı olmaya çalıştığınız için
nişanlıma sizin söylediklerinizide söylediğimde o da hak verdi
evliliğin ilk ayları zaten sıkıntılı oluyor maddi manevi bir de bunu eklersek yıpranabiliriz dedi hemde küçücük bir ev için ....
çok sağolun allah hepimize herşeyin en hayırlısını versin

Kızlarrrrr hepinizeeee günaydınlar olsun ben baş ağrısı ile uyuyup baş ağrısı ile uyandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…