- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Ben geldim kızlar Gece diş ağrısı çektim durdum.... öğlen tekrar dişçiye gidiyorum....
Aslımmmmm son 10 geri sayımdasın düşüncelerin nelerdirBen bile çok heyecanlıyım senin için
sağol canım evet bugün görüştük ama davetiye konusunu açmadım babam konuşsun onu babasıyla... iş bizden çıktı artık... ev konusunda konuştum iki aileye de eşit mesafe de uygun ve uzak olacak dedim bişey demedi dediğim olacak inşallah
canım kıyamam ya diş ağrısı çok zor
tek hanelere düşeceğim için mutluyum
artık elimde evlilik cüzdanı olsun istiyorumyatagımın diger kenarında ise o nefesiyle uyumak istiyorum.
çok mutlu ve heyecanlıyım.
günaaayyydınnnntünaydın mı desem
listeci hatun geeeldiiii
ben kan verdim 3 tüpondan gceiktim kuzularrr
biz isim ve tarih yazdırmıştık ama bizim çatlak nikah memuru evrakları daha getirmeyin mart sonu getirin demişti ondan şimdi kan tahlili yaptırdım
kanım mı azdır nedir çok zor doldu tüpler
bi de para verdim ona da kızdım
pınara hemen enerji yüklemesi yapmalıyız.:111::111::111::111::111:
:122::122:
hoşbuldukkk:)
hepinize kucak dolusu selamlar...
göçmen değilim:) izmirin içinden merkez .Düğünde eylül gıbı olacak.Sizleride tanımak isterim:)
sana yazdım ya arka sayfaya bak
geçmiş olsun.Diş ağrısı çok fena.
geçmişşş olsunn hümmBen geldim kızlar Gece diş ağrısı çektim durdum.... öğlen tekrar dişçiye gidiyorum....
Aslımmmmm son 10 geri sayımdasın düşüncelerin nelerdirBen bile çok heyecanlıyım senin için
günaaayyydınnnntünaydın mı desem
listeci hatun geeeldiiii
ben kan verdim 3 tüpondan gceiktim kuzularrr
biz isim ve tarih yazdırmıştık ama bizim çatlak nikah memuru evrakları daha getirmeyin mart sonu getirin demişti ondan şimdi kan tahlili yaptırdım
kanım mı azdır nedir çok zor doldu tüpler
bi de para verdim ona da kızdım
canım kıyamam ya diş ağrısı çok zor
tek hanelere düşeceğim için mutluyum
artık elimde evlilik cüzdanı olsun istiyorumyatagımın diger kenarında ise o nefesiyle uyumak istiyorum.
çok mutlu ve heyecanlıyım.
geçmişşş olsunn hümm
bugün git ve bitsin ağrılarrr
hoşgeldinn özgemm
almasalarmış madem o kadar kanın yoksaaa
Aslıcım gösterdiğin elbiseler çok hoşmuş kafam karıştı şimdiAma ben hiç uzun bakmadım kına için şöyle çıstak çıstak oynicağım göbekler atabileceğim şeyler baktım hep
Açıkçası 4. resim ve 6-7. resimlerdeki elbise arasında kaldım Bana 6-7 deki inanılmaz yakıştı onu aldım ama haftasonuna kadar düşünücem Ama çoookk beğendim ben elbisemi
arkadaşlar yenı olduğumdan tam adapte olamadım foruma.Kaç mesajdan sonra simileyleri görebılırım?
arkadaşlar yenı olduğumdan tam adapte olamadım foruma.Kaç mesajdan sonra simileyleri görebılırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?