'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben geldim kızlar Gece diş ağrısı çektim durdum.... öğlen tekrar dişçiye gidiyorum....

Aslımmmmm son 10 geri sayımdasın düşüncelerin nelerdir Ben bile çok heyecanlıyım senin için

canım kıyamam ya diş ağrısı çok zor

tek hanelere düşeceğim için mutluyum

artık elimde evlilik cüzdanı olsun istiyorum yatagımın diger kenarında ise o nefesiyle uyumak istiyorum.

çok mutlu ve heyecanlıyım.

günaydınnn kızlaarrrr :))

canım inşallah dediğin olur gönlüne göre olur

Özgem para vermek insanın içine oturuyor ya

hem biz evlenip toplum için hayırlı bir iş yapıyoruz üstüne bize para verilmesi lazım

**

Zehram hoşgeldin

Ne güzelll:)
mutluluklar diliyorummm.Evlilik çok güzel sevdiğinle olursa:)

Geçmiş olsun canım bizden 2 tüp almışlardı büyük tüplerden

pınara hemen enerji yüklemesi yapmalıyız. :111::111::111::111::111:

:122::122:

evet evet yükleyin beni enerjiyle dolayım enginlere sığmayıp taşayım

hoşbuldukkk:)
hepinize kucak dolusu selamlar...
göçmen değilim:) izmirin içinden merkez .Düğünde eylül gıbı olacak.Sizleride tanımak isterim:)

ben pınar izmirliyim ama içinden değil ücra bir köşesinden çalışıyorum düğünüme 5 ay 4 gün var

işte öyle

sana yazdım ya arka sayfaya bak

sonradan farkettim

bana özel cevap vermişsin :114: :114: :114: :114:

Ben geldim kızlar Gece diş ağrısı çektim durdum.... öğlen tekrar dişçiye gidiyorum....

Aslımmmmm son 10 geri sayımdasın düşüncelerin nelerdir Ben bile çok heyecanlıyım senin için
geçmişşş olsunn hümm
bugün git ve bitsin ağrılarrr

hoşgeldinn özgemm
almasalarmış madem o kadar kanın yoksaaa

Aslıcım gösterdiğin elbiseler çok hoşmuş kafam karıştı şimdi Ama ben hiç uzun bakmadım kına için şöyle çıstak çıstak oynicağım göbekler atabileceğim şeyler baktım hep
Açıkçası 4. resim ve 6-7. resimlerdeki elbise arasında kaldım Bana 6-7 deki inanılmaz yakıştı onu aldım ama haftasonuna kadar düşünücem Ama çoookk beğendim ben elbisemi

geçmişşş olsunn hümm
bugün git ve bitsin ağrılarrr

hoşgeldinn özgemm
almasalarmış madem o kadar kanın yoksaaa

Canım bitmez ki bugün kanal tedavisi 2 günlük iş değil maalesef Neyse düğüne kalmadan gittim Allah tan... bi kızın düğün günü ağrısı bi gelmiş apar topar gelmişler yüzü şişmiş kızın falan

vuhuu ben 7 ye bayıldımm zatennn
yakın arkadaşımın düğünü var yaa onun için düşünyodum bendee
fyatları nedirr ciciimmmm:44::44::44:

7 numaralı olan puantiyeli miydi kuyruklu hani :44::44:

ilk aslında o geldi aklıma ama sonra yok dedim

hayırlısı olsun tuğçem

kızlar doğum kontrol hapı ne zaman kullanılmaya başlanmalı,,ben geç mi kaldım acaba gündaşım sen kullancan mı ne zaman gideceksin dr a :))

arkadaşlar yenı olduğumdan tam adapte olamadım foruma.Kaç mesajdan sonra simileyleri görebılırım?

yazdım yaa ben sanaaa kullanıcı kontrol panelinden yapacaksın onlarıı
mesaja ulaşmana gerek yokk
seçenekleri düzenle daha sonra mesaj editörünü standart yap olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…