'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kanal tedavisi zor Allah yardımcın olsun benim 4 seans sürmüştü.

hadi ya şansa bak.

*

pınar yüklücem sana enerji voltaran (Dila) gel

tuğçeeeee

6-7 hangisi ya :44: ben anlayamadım sanki onları :44: :44: buraya şey etsen yaaa

vuhuu ben 7 ye bayıldımm zatennn
yakın arkadaşımın düğünü var yaa onun için düşünyodum bendee
fyatları nedirr ciciimmmm:44::44::44:

Kızlar pardon yanlış yazmışım 7 ve 8 deki elbiseler aynı elbise döndükçe o tülleri uçuşuyo Ben onu aldım ama 4 te aklımda kaldı Elbiseyi haftasonu teslim alıcam düşünücem belki fikrim değişir yine 350 ye aldım buarada

kızlar doğum kontrol hapı ne zaman kullanılmaya başlanmalı,,ben geç mi kaldım acaba gündaşım sen kullancan mı ne zaman gideceksin dr a :))

gündaşımmm
ben nisan başı gibi regl olcam reglim bitsin öyle gideyim diyorum.. 2 ay kala da başlarım yani mayıs reglimin ilk gününde başlarım
düğüne kadar 2 kutu bitmiş olur

yettimm gariiiii

amanin dila çok fena geliyor aslııı :18: :18:

he oldu şimdi önü kısa arkası uzun etek uçlarında şerit gibi şeyler olan pembişşşş

çok yakışacak sana vuuhuu olacaksın

benim d.kontrol hapında 1. kutum bugün bitti

dr bana 1 ay ideal dedi. zamanında aldığın sürece hapları koruma sağlar dedi.

gündaşımmm
ben nisan başı gibi regl olcam reglim bitsin öyle gideyim diyorum.. 2 ay kala da başlarım yani mayıs reglimin ilk gününde başlarım
düğüne kadar 2 kutu bitmiş olur

bende nisan başı olcam o zaman bitince giderim gelmeden gitsem mi demiştim :))

bende nisan başı olcam o zaman bitince giderim gelmeden gitsem mi demiştim :))

bence de bitince git kuzum bak aslı 1 kutu bitirmiş doktor da yeterli olur demişş
ama önceden de gidip bilgilenebilirsin ilacı geç başlarsın
ben ilaç kullanmak istemiyorum.Napacağım bılmıyorum

nişanlım ben korunurum dedi ama bılmıyorum bırazda korkuyorum.

ben de çok uzun süre kullanmak istemiyorum açıkçası..evlenelim bir de gidişata göre bakçaz bakalım..sadece ilk zamanlar rahat olsun istiyorum
hoşgeldin bu arada özge ben, 22 haziran gelini

amanin dila çok fena geliyor aslııı :18: :18:

he oldu şimdi önü kısa arkası uzun etek uçlarında şerit gibi şeyler olan pembişşşş

çok yakışacak sana vuuhuu olacaksın

Evet o cnm Sexy bişi olsun azcık dedim yahuuu Birazda hatlarım dolgundur tam oturdu üstüme aynen dediğin gibi wuuuhhuuu oldu Zaten hiç erkek olmicak kınada Bu öğlen arasında da bindallı bakıcam bari onu ucuz bişey bulsam :44:

:103::103::103::103::103:
işlem başlasınnnnnn :103::103:
şimdi aynen şöle yapıyosunn bebekkkk ;
:101::101::101::101::101::101:

başlasınnnnn

yaptım bak:101: :101: :101: :101: :101: :101: :101: :101:

bid bundan yapasım var :86: :86: :86: :86: :86:

sonrada bundan:125: :125: :125: :125: :125: :125:

en sonda bundannnnn:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

enerjimiz birleşsin

birleşsinnn

Heee buarada kızlar bugün doğumkontrol hapına başlamamın 5.günü Hiç bi yan etki yok maşallah yani sinirli fln değilim midemde bulanmıyo Ben normalde çok asabiyimdir acaba ters etki mi yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…