Evet o cnm Sexy bişi olsun azcık dedim yahuuu Birazda hatlarım dolgundur tam oturdu üstüme aynen dediğin gibi wuuuhhuuu olduZaten hiç erkek olmicak kınada Bu öğlen arasında da bindallı bakıcam bari onu ucuz bişey bulsam :44:
gördüm canım ben seni maşallahın var zati
erkek de olmayacaksa süpermiş isteğin gibi hareket edersin
bindallı kiralarsın belki uygun olur :26:
bence de bitince git kuzum bak aslı 1 kutu bitirmiş doktor da yeterli olur demişş
ama önceden de gidip bilgilenebilirsin ilacı geç başlarsın
ben de çok uzun süre kullanmak istemiyorum açıkçası..evlenelim bir de gidişata göre bakçaz bakalım..sadece ilk zamanlar rahat olsun istiyorum
hoşgeldin bu aradaözge ben, 22 haziran gelini
başlasınnnnn
yaptım bak:101: :101: :101: :101: :101: :101: :101: :101:
bid bundan yapasım var :86: :86: :86: :86: :86:
sonrada bundan:125: :125: :125: :125: :125: :125:
en sonda bundannnnn:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
birleşsinnn
Heee buarada kızlar bugün doğumkontrol hapına başlamamın 5.günü Hiç bi yan etki yok maşallah yani sinirli fln değilim midemde bulanmıyo Ben normalde çok asabiyimdir acaba ters etki mi yapıyo
gördüm canım ben seni maşallahın var zati
erkek de olmayacaksa süpermiş isteğin gibi hareket edersin
bindallı kiralarsın belki uygun olur :26:
Heee buarada kızlar bugün doğumkontrol hapına başlamamın 5.günü Hiç bi yan etki yok maşallah yani sinirli fln değilim midemde bulanmıyo Ben normalde çok asabiyimdir acaba ters etki mi yapıyo
Özge yalnız şunu diyeyim sana bi de ben... Bi kaç arkadaşımdan duydum ben bunu.... ilk 2-3 ay alışmak için hap kullandılar ve sonra bırakayım sen korun dediler eşine oğlan kabul etmedi zaten başladın devam et diye... çünkü rahata alışıyorlar... açık söyleyeceğim ama Normal olup sonra prezervatif. e geçenler zevk almıyorlarmış.... o yüzden riskli bi durum o....
bu ihtimali düşünerekten ben hap içerken kondoma alışmak için kullanımına eşimin arada kullanmasını isteyeceğim.
Özge yalnız şunu diyeyim sana bi de ben... Bi kaç arkadaşımdan duydum ben bunu.... ilk 2-3 ay alışmak için hap kullandılar ve sonra bırakayım sen korun dediler eşine oğlan kabul etmedi zaten başladın devam et diye... çünkü rahata alışıyorlar... açık söyleyeceğim ama Normal olup sonra prezervatif. e geçenler zevk almıyorlarmış.... o yüzden riskli bi durum o....
Cnm bnm çok tşklerKeşke bende sizi görsem hepinizi çok merak ediyorum hayal edip tahmin etmeye çalışıyorum
Bindallı bi kaç yere sordum 25 tl farkediyo dediler satınalmayla kiralamaAllahım inşallah 100 lira gibi bi fiyata bulabilirim :26:
çohh güsell oldunnn pınarımmm
ben görmedimm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tuğçe bende görmek istiyorumm seniiiiiiiii
Evet çünkü o zamanlarda adam başka bişey düşünmediği için sizden bunu isteyebilir. kesin konuşup ona göre devam edin yada başlayın sonra siz zararlı çıkarsınız
Oooooff offfBende 2-3 ay kullanıp bırakmak için başladım O kadar bekledik yıllarca okuldu askerdi sözdü nişandı bi ağız tadıyla gönül rahatlığıyla şey bile yapamiyoruz yaaa
Oooooff offfBende 2-3 ay kullanıp bırakmak için başladım O kadar bekledik yıllarca okuldu askerdi sözdü nişandı bi ağız tadıyla gönül rahatlığıyla şey bile yapamiyoruz yaaa
benim porfilimde albümüm vardı ama :26: bi bak istersen banaa
tuğçe tam bir afet dila
bidee ben seni biliyorumm pınarımm hatta yorum bilem yapmıştımmm
ben onu tuğçeye dedimdi zaten
tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bi foto koy lütfennnnnnnnnn
bidee ben seni biliyorumm pınarımm hatta yorum bilem yapmıştımmm
ben onu tuğçeye dedimdi zaten
Pınarcım abartıyosun dila hayal kırıklığına uğriycak
Ben hatırladım seni görmüştüm çok tatlı melek gibi bi yüzün var cnmAllah sahibine bağışlasın
Dilacım ben ancak akşam koyabilirim işyerinden download upload yasakladılar malesef
bence de bitince git kuzum bak aslı 1 kutu bitirmiş doktor da yeterli olur demişş
ama önceden de gidip bilgilenebilirsin ilacı geç başlarsın
ben de çok uzun süre kullanmak istemiyorum açıkçası..evlenelim bir de gidişata göre bakçaz bakalım..sadece ilk zamanlar rahat olsun istiyorum
hoşgeldin bu aradaözge ben, 22 haziran gelini
yok kuzum sevdiceğin öyle bişey yapacağını sanmam çünkü sağlığımı önemsiyo sen nasıl istersen dedi..ben ne zaman bırakalım dersem ona uymak zorunda çünkü vücuduma hormon aşılayan benim
hem 2-3 ay kullanıp bırakamam çünkü düğünden 2 ay önce başlıcam.. yani evlendikten hemen 1 ay sonra bırakmam
6 ay falan gibi bir süre düşündüm ama bakçaz bakalım..doktora da çıkayım da bi
normal olup kondoma geçen zevk almaz diye bişey olmaz ki, çok azıcık fark eder bence :26:
seni anlıyorum herkese kondomu aşılamaya çalışıyosun, kimsenin vücudu zarar görmesin istiyosun ama herkesin tercihi farklı oluyo işte canım benim.. ben sevmiyom o kondomuama haplar kötü etkilerse mecbur kullancam
annem mesela kaç sene kullandı Allaha şükür bi problem yaşamadı, yani bünyeden bünyeye değişir
kontrollü kullandıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmam.. her yıl düzenli test yaptırırız ona göre hapın ne gibi etkiler yaptığını görürüz diye düşünüyom
İnşallah olmaz canım bişey.. Bende kullanınca göreceğim nasıl bişey olduğunu artıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?