'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gördüm canım ben seni maşallahın var zati

erkek de olmayacaksa süpermiş isteğin gibi hareket edersin

bindallı kiralarsın belki uygun olur :26:

Cnm bnm çok tşkler Keşke bende sizi görsem hepinizi çok merak ediyorum hayal edip tahmin etmeye çalışıyorum

Bindallı bi kaç yere sordum 25 tl farkediyo dediler satınalmayla kiralama Allahım inşallah 100 lira gibi bi fiyata bulabilirim :26:

Özge yalnız şunu diyeyim sana bi de ben... Bi kaç arkadaşımdan duydum ben bunu.... ilk 2-3 ay alışmak için hap kullandılar ve sonra bırakayım sen korun dediler eşine oğlan kabul etmedi zaten başladın devam et diye... çünkü rahata alışıyorlar... açık söyleyeceğim ama Normal olup sonra prezervatif. e geçenler zevk almıyorlarmış.... o yüzden riskli bi durum o....

çohh güsell oldunnn pınarımmm

Heee buarada kızlar bugün doğumkontrol hapına başlamamın 5.günü Hiç bi yan etki yok maşallah yani sinirli fln değilim midemde bulanmıyo Ben normalde çok asabiyimdir acaba ters etki mi yapıyo

olabilir mii acabaa :86::86::86:

ben görmedimm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tuğçe bende görmek istiyorumm seniiiiiiiii

Heee buarada kızlar bugün doğumkontrol hapına başlamamın 5.günü Hiç bi yan etki yok maşallah yani sinirli fln değilim midemde bulanmıyo Ben normalde çok asabiyimdir acaba ters etki mi yapıyo

bu ihtimali düşünerekten ben hap içerken kondoma alışmak için kullanımına eşimin arada kullanmasını isteyeceğim.

bu ihtimali düşünerekten ben hap içerken kondoma alışmak için kullanımına eşimin arada kullanmasını isteyeceğim.

Evet çünkü o zamanlarda adam başka bişey düşünmediği için sizden bunu isteyebilir. kesin konuşup ona göre devam edin yada başlayın sonra siz zararlı çıkarsınız

Oooooff offf Bende 2-3 ay kullanıp bırakmak için başladım O kadar bekledik yıllarca okuldu askerdi sözdü nişandı bi ağız tadıyla gönül rahatlığıyla şey bile yapamiyoruz yaaa

benim porfilimde albümüm vardı ama :26: bi bak istersen banaa

çohh güsell oldunnn pınarımmm

ben görmedimm yaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tuğçe bende görmek istiyorumm seniiiiiiiii

evet çok güzel oldummm

efferüm bana

sizede efferüm tabisi voltran için teşekkür ederim

tuğçe tam bir afet dila

Evet çünkü o zamanlarda adam başka bişey düşünmediği için sizden bunu isteyebilir. kesin konuşup ona göre devam edin yada başlayın sonra siz zararlı çıkarsınız

benim şansım nişanlım da hap içmemi istemiyor ama ben kondoma karşı güvenene dek daha doğrusu kullanımına kazaya gelmemek adına ilk aylar ben korunmak istedim. hem bu sırada da kondom denemesi yaparız dedim. o da kabul etti.
Oooooff offf Bende 2-3 ay kullanıp bırakmak için başladım O kadar bekledik yıllarca okuldu askerdi sözdü nişandı bi ağız tadıyla gönül rahatlığıyla şey bile yapamiyoruz yaaa

az kaldı az

Bende bunu düşünüyordum çünkü ilk 3 ay kullanayım sonra eşim korunsun diye alışma dönemi... evli ablam var teyzemin kızı onunla paylaştım bu durumu sakın dedi bi alıştırırsan kullanmak istemez erkekler bu konuda tembeldir dedi.. onlar 10 yıllık evli. ablam hiç kullanmamış hep eşi korunmuş ve hiç kaza sonucu olmadı hamilelilk iki çocukları var ikisi de isteyerek oldu.. ben korkuyordum prezervatif yırtılır mı falan diye de kaliteli marka alınırsa bişey olmuyormuş... uyduruk markalar yırtlıyormuş

benim porfilimde albümüm vardı ama :26: bi bak istersen banaa

tuğçe tam bir afet dila

tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bi foto koy lütfennnnnnnnnn

bidee ben seni biliyorumm pınarımm hatta yorum bilem yapmıştımmm

Son düzenleme:

tuğçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bi foto koy lütfennnnnnnnnn

bidee ben seni biliyorumm pınarımm hatta yorum bilem yapmıştımmm

ben onu tuğçeye dedimdi zaten

Pınarcım abartıyosun dila hayal kırıklığına uğriycak
Ben hatırladım seni görmüştüm çok tatlı melek gibi bi yüzün var cnm Allah sahibine bağışlasın
Dilacım ben ancak akşam koyabilirim işyerinden download upload yasakladılar malesef

Son düzenleme:

yok kuzum sevdiceğin öyle bişey yapacağını sanmam çünkü sağlığımı önemsiyo sen nasıl istersen dedi..ben ne zaman bırakalım dersem ona uymak zorunda çünkü vücuduma hormon aşılayan benim
hem 2-3 ay kullanıp bırakamam çünkü düğünden 2 ay önce başlıcam.. yani evlendikten hemen 1 ay sonra bırakmam
6 ay falan gibi bir süre düşündüm ama bakçaz bakalım..doktora da çıkayım da bi
normal olup kondoma geçen zevk almaz diye bişey olmaz ki, çok azıcık fark eder bence :26:
seni anlıyorum herkese kondomu aşılamaya çalışıyosun, kimsenin vücudu zarar görmesin istiyosun ama herkesin tercihi farklı oluyo işte canım benim.. ben sevmiyom o kondomu ama haplar kötü etkilerse mecbur kullancam
annem mesela kaç sene kullandı Allaha şükür bi problem yaşamadı, yani bünyeden bünyeye değişir
kontrollü kullandıktan sonra bi sıkıntı olacağını sanmam.. her yıl düzenli test yaptırırız ona göre hapın ne gibi etkiler yaptığını görürüz diye düşünüyom

önceliklen teşekkür ediyorumm

bence sen de fazla mütevazisin çok güzelsin bence yani ben çok beğendim seni

Allah hepimizi sevdiklerimize bağışlasın

bende ilk zamanlar rahat olmak için hapa tamam dedim kuzum

inşallah hiçbirimize yan etki yapmazzz:)

İnşallah olmaz canım bişey.. Bende kullanınca göreceğim nasıl bişey olduğunu artıkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…