2011 kış olimpiyatları döneminde canımm
arkadaşının ismii nee :44::44:
ya ben saf mıyım salakmıyım yaa
bi blog açmayı beceremedim saatlerdir ya blogu bırak bi g mail hesabı alamadım daha
ama azmettim yapıcam
çiğdem adı cnm kısa kızıl saçlı bi kız Ohhh ne güzel sen en azından bi süre dans etmişsin cnm
ha gayrettt pınarımm
tahlillerim temiz çıktı
nen vardı ki
ben kaçırmışım :44::44:
evlilik için yapılan tahliller kuzum
sapasağlamım çok şükür
benimkine dedim ben kendimi ispatladım sıra sende diyeyarın yaptırcak o da
özgee yaaa biz nikah işlemleri için anlaşmalı hastaneye gittik belediyenin sadece parmağımıza bişey batırdı kan aldı okadar :26: Normalde 2-3 tüp kan alıolarmış galiba :44:
canım benden 3 tüp aldılar
2 tüp talasemi için.. yani o nikah için gerekli değil ama yine de bilmeniz iyi olur o nedenle onları da yapçaz ve onların sonucu 2 hafta sonra alcaksınız dedi
1 tüpte de 5 tane şeye baktılar (aids, hiv, frengi gibi) bu evlililk tahliliymiş bu zorunluymuş
bunu da aile hekimliği yapamıyomuş o nedenle özel labratuarda yaptırdım
huu huuuuu
Walla bize bi film çektiler bide parmağımızdan bi kaç damla kan aldılar kan grubu testi yapar gibi aşkada hiçbişey yokHadi biz sürekli doktora gidebilen insanlarız dünyanın binbir şeşit hali var ikimizden biri hastalıklıda olabilirdi yani 80 lira para verdik bide
bugün çok az şey yidim yaaa ama aç değilim :26: mide kafayı yedi ahan da böyle oldu :111:
çıkayım eve gideyimmm, az yiyeyim spor yapayım sonraaa 50 kilo olayım
iyi akşamlarrrrr
huuuuu cnm napıosunAllahım bugün geçmek bilmedi Şükürler olsun mesaim bitmek üzere Uçarak aşkıma gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?