'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya ben saf mıyım salakmıyım yaa

bi blog açmayı beceremedim saatlerdir ya blogu bırak bi g mail hesabı alamadım daha

ama azmettim yapıcam

ha gayrettt pınarımm

çiğdem adı cnm kısa kızıl saçlı bi kız Ohhh ne güzel sen en azından bi süre dans etmişsin cnm

hiç hatırlamıyorum canımm:44::44:
evet ettimm şükürr , şimdi söz verdi salsaya birlikte gitcez ama ben partnersiz bi dansa gitcem şimdii ona karar verdikk
buna da şükürr

ha gayrettt pınarımm

anlayamadığım bir sorundan ötürü g mail hesabı alamıyorum

vardı bi tane ama onunda kullanıcı adını hatırlayamıyorum ne kadan unutkan olmuşum böyle insan mail adresini unutur mu

elifi gördüm sanki az önce :26: elifimm yetiş ruhdaşım benim g mail adresim var mıydı sende :26:

varsa bana bi atsan ya onu özelden :26: yeni almaktan kurtulayım barim

Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz ben tuper satıyordum ama bir süredir ara verdim ..
Fakat şu aralar biraz nakite sıkıştım aslında anneme ayırdığım ( çünkü bende bu setten var) bu kristalin setini satmak istiyorum ...

aynen gördüğünüz gibi 6 parçasını + hediyesi dahil 160 tl den satıcam ...
Almak isteyen arkadaşlar 2 taksittede ödeyebilirsiniz banka hesabıma hiç sorun değil tupperda 200 tl den satılmıştı zaten. Kargo ilede ulaştırırım o kısmı sorun değil .

ama kesinlikle tavsiyemdir evinizde böyle bir set olsun ben en küçüğünü günlük salata servisinde kullanıcam evimde çok şık ürünler gerçekten
birde mutfağa en çok yakışn renk bence kırmızıııııı

Son düzenleme:
evlilik için yapılan tahliller kuzum
sapasağlamım çok şükür
benimkine dedim ben kendimi ispatladım sıra sende diye yarın yaptırcak o da

özgee yaaa biz nikah işlemleri için anlaşmalı hastaneye gittik belediyenin sadece parmağımıza bişey batırdı kan aldı okadar :26: Normalde 2-3 tüp kan alıolarmış galiba :44:

özgee yaaa biz nikah işlemleri için anlaşmalı hastaneye gittik belediyenin sadece parmağımıza bişey batırdı kan aldı okadar :26: Normalde 2-3 tüp kan alıolarmış galiba :44:

canım benden 3 tüp aldılar
2 tüp talasemi için.. yani o nikah için gerekli değil ama yine de bilmeniz iyi olur o nedenle onları da yapçaz ve onların sonucu 2 hafta sonra alcaksınız dedi
1 tüpte de 5 tane şeye baktılar (aids, hiv, frengi gibi) bu evlililk tahliliymiş bu zorunluymuş
bunu da aile hekimliği yapamıyomuş o nedenle özel labratuarda yaptırdım

bugün çok az şey yidim yaaa ama aç değilim :26: mide kafayı yedi ahan da böyle oldu :111:
çıkayım eve gideyimmm, az yiyeyim spor yapayım sonraaa 50 kilo olayım
iyi akşamlarrrrr

Walla bize bi film çektiler bide parmağımızdan bi kaç damla kan aldılar kan grubu testi yapar gibi aşkada hiçbişey yok Hadi biz sürekli doktora gidebilen insanlarız dünyanın binbir şeşit hali var ikimizden biri hastalıklıda olabilirdi yani 80 lira para verdik bide

bizde de film yok herkesin yörenin adeti farklı galiba dicem uygulamanın fark etmemesi lazım aslında her yerde aynı olmalı
ben de sadece 1 tüp kana 120 tl verdim içime oturdu valla

Son düzenleme:
bugün çok az şey yidim yaaa ama aç değilim :26: mide kafayı yedi ahan da böyle oldu :111:
çıkayım eve gideyimmm, az yiyeyim spor yapayım sonraaa 50 kilo olayım
iyi akşamlarrrrr

vuhuu hadii bakalımmmm

huuuuu cnm napıosun Allahım bugün geçmek bilmedi Şükürler olsun mesaim bitmek üzere Uçarak aşkıma gidiyorum

bugün banada geçmedii yaaaa
sinir geldi vallahiii son 20 dk

tuğçeee buuu aradaa akşam foto bekliyorumm unutmaa lütfennnn

bide iyi akşamlarrrr görüşürzzzz inşallah yarınnnnn

azmeden fare duvarı delermiş

azimle işiyen taşı delermiş

bende azmettim blogumu açtım :119::119::118::118::122::122:

iyi akşamlar canlarr yarın geldiğimde bloğumu bulurum inşallah

İyi akşamlar kızlar gündüz pat diye çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın... Dişçiye gitmek için evden çıktım nasıl olsa yolda orda yazarım dedim paket mb larım bitmiş o yüzden yazamadım... gittim geldim ay oydu oydu gözümden yaş geldi yaaa pazartesiye kadar ilaç koydu ağrı olmazsa pazartesi gideceğim bakacak duruma göre ya kapatacak ya devame edecek... ağrım olursa gideceğim pzartesiden önce... sonra geldim falan dinlendim iş yaptım derken akşam oldu

Günaydın kızlar.... Allah Allah en son akşam ben yazmışim sabah yine ben yaziyorum.....
bugün ve yarın evde büyük temizlik var o yüzden ben akşama gelirim ancak o zaman da siz gitmiş olursunuz.. hali kanepe yikanack camlar silinecek perde yıka as...... iş çok
hepinize şimdiden iyi sohbetler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…