'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

AMinnnn canım inşallah kendi evlerimiz olsun tez zamanda inşallahhhhhhhh...

bence olmıcak birşey değil ben sıcak bakıyorum bahçe katına baksana yayla gibi ev. heryerdende ışık alıyo ve fiyat inannılmaz ucuz bence değerlendirin..

teşekkürler canım içim içime sığmıyo

Cnm merhaba hoşgeldin
Evin içi muazzam Eğer muhit senin için sorun değilse hiç düşünme derim bu fiyata böyle ev başka bi yerde bulamazsın
Ama kocasinan karışık bi yerdir Yabancı değilsin değil mi o taraflara :26:

Hoşbulduk kuşummm

3 yıldır antidepresan kullanan biri olarak söylüyorum ki kesinlikle kullan ilaçlarını!

Etraftan ilaç kullandığını duyan büyüklerden alacağı tepkileri takma kafana bana da ''daha gençsin sorunlaırnı ilaçla mı hallediceksin hayatında büyük bişey olsa napıcaksın'' diyip saçma fikirler sunanlar oldu.Ama herkes bir değil nasıl ki biyerimiz ağrıdığında kimimiz doktora gitmeden geçiştirebiliyosa ama bi diğeri doktora görünüp ilaç almadan o ağrıya katlanamıyosa bu da aynı durum.Ben de çok hassas bi insanım o yüzden hiç bişey düşünme bu bi tedavi ve geçici bi süreç.Hiç bişey düşünmeden ilaçlarını kullan ama sakın doktorun haberi olmadan azaltma ya da çoğaltma yapma inan kendinde ki değişimi görüceksin.

Saçma şeyleri düşünmeden güzellikleri görmeye başlıcaksın zamanla ve zamanı geldiğinde de bırakıcaksın zaten ilaçlarını..Bunları düşünme bi an önce bu güzel günlerinin tadını çıkarıcak psikolojiye ulaşmak için çabala tatlım

Kızlarrrrrrrrrrrrr Oyanın yeni bir işi var artık

iş görüşmesi iyi geçmiş pazartesi başlıyormuş

Yehuuu hayırlı uğurlu olsun oyamın yeni işi

bende bahcekatı hıc ıstemıodum ama site içinde guvenlıklı oldugundan sıkıntı yasamam herhalde diyorum. ama işyerım aksarayda gidip gelmek ordan sıkıntı olucak:/ ama evde cok guzel:/

yazamadım bugün hiççç gizli gizli okudum hep şimdi yazabilirimmm

ELİFFFFFF ne güzel anlatmışsın öyleee aşk böcüğü senii herşeyin çok güzel yatak odana bayıldım ayakkabılarına daaa
Allah şansınızı hep böyle sürdürsün canım benim

PINAAAARRR kuzum çok geçmiş olsun.. tek başına üstesinden gelemeyeceğini düşünüyosan gerçekten de yardım almanın hiç bi zararı yok
inşallah bütün sıkıntıların uçar gider de hep güzel haberlerini alırız

OYAAAAA yeni işin hayırlı olsunnnn bizi yemeğe götür ilk maaşınla

ÖZLEMMMM sonunda kuzum yaaaaa çok sevindim en önemlisi içine sinmesi zaten
musmutlu aşklı günleriniz olsun inşallah

HATİCEEEE hoşgeldin kuzummm bütün aksilikleri bırak bi kenara kafana takmamaya çalış
bi de lazerle ilgili prednol diye bi krem kullanıyorum ben sana da iyi gelir belki çok geçmiş olsun

ASLIIIIIIIIIII 5 gün kızımmm gelin olmuş resmen gidiyosun ha

HÜMMMM geçmiş olsun canım benim bi daha problem yaşamazsın inşallah

GÜLİNNNNNN merhaba tanışalım mı

TUĞÇEEEEEE kuzum hepsi çok güzelll senin de herşey halloldu nerdeyse

başka unuttuğum varsa affola

gülin samimiyetinle yazdığın için çok teşekkür ederim sabahtır okuyurum kullananların yorumlarını ama senden ve diladan duymak çok iyi geldi

çok yakın arkadaşım da yıllardır kullanıyor ama onun yaşamadığım halde bana bile çok ağır gelen sorunları vardı benim öyle değil küçük küçük şeylere verdiğim tepkiler beni çok üzüyor artık sırf bu yüzden istiyorum ben saatlerce sebepsiz ağlamak istemiyorum

sana bişey sorabilirmiyim:26: 3 yıldır ne gibi değişklikler oldu sende yani 3 yıl uzun bi zaman henüz bırakmamanın sebebi ne :26:

doktor zaten ben demeden kesinlikle bırakmayaçaksın dedi ecvacı da uyardı doktorunuza danışmadan bırakmayın diye başlarsam bırakmam zaten ama burdan taşınıcam sonuçta 5 ay sonra başka doktora geçmek de bana iyi gelmeyebilir dimi :44:

beni unuttun kiii
zaten hastayım dün dansöz gibi ince çıktım dışarı dondu her tarafımm

özgeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağolll canımmmmmmmm amin inşallahhhhhhhhhh hepimizzzz musmutlu olalımmmmmmmmm ama hepinize dualarınız için çok teşekkrülerrr

TUĞÇEEEEEE kuzum hepsi çok güzelll senin de herşey halloldu nerdeyse

Eveeeett özgecimmm Ufak tefek şeyler kaldı ama herşeyi halletmeme rağmen ben asıl şimdi heyecanlanıyoruuummmm Hatta demin nikah kıyılma anımızı düşündümde çok heyecanlandım Nasıl evet desem acaba Birde kızlar Nikah davetiyemize

''Mutlu beraberliğimizin bu ilk gününde biz 'EVET' derken, siz sevdiklerimizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız'' yazdırdık ama ben yine herzamanki gibi fikir değiştirdim çok mu klasik yoksa klasikler herzaman güzelmidir Varmı aklınızda enteresan sözler

bu aradaaaa tartıda 53.4 ü gördüm
bu hafta 500 gr vermişim haftasonu sapıtmama rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…