yazamadım bugün hiççç gizli gizli okudum hepşimdi yazabilirimmm
ELİFFFFFF ne güzel anlatmışsın öyleee aşk böcüğü seniiherşeyin çok güzel yatak odana bayıldım ayakkabılarına daaa
Allah şansınızı hep böyle sürdürsün canım benim
PINAAAARRR kuzum çok geçmiş olsun.. tek başına üstesinden gelemeyeceğini düşünüyosan gerçekten de yardım almanın hiç bi zararı yok
inşallah bütün sıkıntıların uçar gider de hep güzel haberlerini alırız
OYAAAAA yeni işin hayırlı olsunnnn bizi yemeğe götür ilk maaşınla
ÖZLEMMMM sonunda kuzum yaaaaaçok sevindim en önemlisi içine sinmesi zaten
musmutlu aşklı günleriniz olsun inşallah
HATİCEEEE hoşgeldin kuzummm bütün aksilikleri bırak bi kenara kafana takmamaya çalış
bi de lazerle ilgili prednol diye bi krem kullanıyorum ben sana da iyi gelir belki çok geçmiş olsun
ASLIIIIIIIIIII 5 günkızımmm gelin olmuş resmen gidiyosun ha
HÜMMMM geçmiş olsun canım benim bi daha problem yaşamazsın inşallah
GÜLİNNNNNN merhaba tanışalım mı
TUĞÇEEEEEE kuzum hepsi çok güzelll senin de herşey halloldu nerdeyse
başka unuttuğum varsa affola
gülinsamimiyetinle yazdığın için çok teşekkür ederim sabahtır okuyurum kullananların yorumlarını ama senden ve diladan duymak çok iyi geldi
çok yakın arkadaşım da yıllardır kullanıyor ama onun yaşamadığım halde bana bile çok ağır gelen sorunları vardı benim öyle değil küçük küçük şeylere verdiğim tepkiler beni çok üzüyor artıksırf bu yüzden istiyorum ben saatlerce sebepsiz ağlamak istemiyorum
sana bişey sorabilirmiyim:26: 3 yıldır ne gibi değişklikler oldu sende yani 3 yıl uzun bi zaman henüz bırakmamanın sebebi ne :26:
doktor zaten ben demeden kesinlikle bırakmayaçaksın dedi ecvacı da uyardı doktorunuza danışmadan bırakmayın diye başlarsam bırakmam zaten ama burdan taşınıcam sonuçta 5 ay sonra başka doktora geçmek de bana iyi gelmeyebilir dimi :44:
ELİFFFFFF ne güzel anlatmışsın öyleee aşk böcüğü seniiherşeyin çok güzel yatak odana bayıldım ayakkabılarına daaa
PINAAAARRR kuzum çok geçmiş olsun.. tek başına üstesinden gelemeyeceğini düşünüyosan gerçekten de yardım almanın hiç bi zararı yok
HATİCEEEE hoşgeldin kuzummm bütün aksilikleri bırak bi kenara kafana takmamaya çalış
bi de lazerle ilgili prednol diye bi krem kullanıyorum ben sana da iyi gelir belki çok geçmiş olsun
çok huzursuzum sığmıyorum içimee yaaa
foruma giriyorum çıkıyorumm , yazmıyorumm offff
kuzum neden böyle oldun sen
nazar değdi senin enerjine pozitifliğine resmen
sarılalım sıkı sıkı
evett cicimm papunu da çok beğendimmm
valaa bendoktorun yalancısıyım bu bi hastalık dedi banaanksiyete bozukluğu mu ne
herşey güzel olacak biliyorum ama bu arada etrafımda insan kalmayacak herkese bağırıyorum kırıyorum
Kızlarrrrrrrrrrrrr Oyanın yeni bir işi var artık
iş görüşmesi iyi geçmiş pazartesi başlıyormuş
Mutlu özel bölgemde küçük küçük bir sürü yanığım oldu oturup kalkarken çamaşır değdiğinde inanılmaz acıyor.
Beyaz eşyaları iptal ettim. Çünkü adam beğendiğim modellerin alt sınıfını göndermiş. Yüzsüz birde depodaki çocuklar karıştırmış falan dedi. Sanki fark etmesem hatasını telafi edecekti.
Mobilyacı parasını peşin aldığı için gelip bakmıyor 2 haftadır. Nedense ya çok yogunlar yada çocuklar işe gitmiş vs.
İnanılmaz bunaldım. Birde yengemlerin konuşmaları kayınpederim vs. delirmek üzereyim.
Bu arada ev şekillenmeye başladı.En azından o konuda biraz rahatım.
Aslımumarım sizde her şey yolunda gider mutluluğunu paylaşmaya son 5 gün
amin cnm benim ev tamam yatak odası yemek odası halı ve perdeleri halledecez işte mayıs inş bize uğurlu gelir çook mutlu oluruz cnm
eliifff yaaa senin şu anlatmana bayılıyorum uzun uzun mutlu mutluher şeyin çok güzel musmutlu günlerde kullan benimde salonum pembişşşş buzdolabımız aynı ayakkabılarının rengi süperr görünce vişneli dondurma istedi cnm ben zor karar verdiğim için bir günde halledemiyrum işlerimi keşke senin gibi olabilsemmmm
o zaman size başka bişi anlatayım ben
dün abimlerin mobilyası alındı ben gidip gürmedim kendileri aldı geldi ama fotolarını gösterdiler çok beğendim, çetmenden aldılar bu arada
oturma odasına koltuk takımı
salona L koltuk
yemek odası takımı (vitrin yok içinde)
salona halı
yatak odası takımı(gardrop yok bununda içinde)
bunların tamamı 9300 nası sizce uygun mu :26:
herşeyi almışsınız çok güzeel. güle güle kullanın tatlım
KIZLAR cmts sabahı sahibinden com da bir ev ilanı gördeümmm...
evde aradığım tüm kriterler mevcuttu....
4 yıllık bina -deprem etüdlü- 95 m2-kartonpiyerli-balkonlu-ısı yalıtımlı +4. kat üstte kimse yokveeeee tertemizzz zaten bina 4 yıllık olduğu için hiçbir sıkıntı yokkk ..
aradım emlakçıyı zaten evi internete vereli birkaç saat oldu ilk arayan sizsiniz dediler.....
dedimki ne olur kimseye göstermeyin biz gelip bakalım beğenirsek kesin tutarız dedim kaporamızla gelicez dedim yalvardım remen kıza ok dedi kız bana..
ama kiracılar müsait değilmiş pazar günü gelebilirler demişler dün gittik gördük eviiii...
çok beğendim kutu gibi 95 m2 =2+1
salonu son derece güzel masa ve konsol+oturma takımı koyulabilir
yatak odası ideal normal fazla büyük değil.
mutfağı orta genişlikte ama uzun 2 kişilik masa koyulabilir
küçük odasıda normal büyüklükte ama biz oraya nişanlımın bekarlık baza ve dolabını koyup misafire yatmalık kışında çamaşırlık olarak kullanıcaz...
bina L şeklinde bu nedenle hem ön taraftan hemde arka taraftan sabahtan akşama kadar güneş alıyor..
ev çok hoşuma gitti ve bizde dün evimizi kiraladık allahıma binlerce şükür olsunnnnnnn...
evin dış görünüşünün fotosunu çektim diğer odalarada ilandan bakabilirsiniz.
bu evi tutarken tek dezavantaj biz 2 ay kala tutcaktık maalesef ev temiz ve içimize sindi diye bidaha bulamayız diye 3 ay kala tuttuk.
850 tl ye kiralık
850*3 kira 2250 tl +1500 depozito+800 emlakçı komisyonu = 4850 lira paramız çıkıyor ama napalım gerekirse 3-4 bin kredi çekeriz zorlanırsak dedik ama bu evi tutmalıyız dedik zeytinburnunda bidaha böyle ev ele geçmez dedikk..
ev çok merkezi bir yerde önünden otobüs minibüs geçiyor binanın altındada bim falan var artık marketlerden çıkmam :):):)
amaaaa inanılmaz mutluyum rabbim herkese her dilediğini versin inşallah...
aşağıdaki link evin ilanı ama odalar yarın çekilmiş büyüklüğü belli olmuyor.
İLAN
KURTULUŞ EMLAK'TAN KİRALIK YENİ BİNADA, İlan No: 3448-2415
.Eki Görüntüle 667394 Eki Görüntüle 667395 Eki Görüntüle 667396
İyi günler kızlar.....
Hüm dişçi de bekliyor her zaman ki gibi....
Elif hayırlı uğurlu olsun canım eşyalarin
pınarrrr canım her insan da.olabiliyor.bu durum.kardeşim de kullanmıştı atlattı çok şükür hiç bi etkisi.olmadı eğer doktor uygun gördüyse kullan ama o da uyuyordu sürekli öyle atiyordu içindekini
ozlemim hayırlı uğurlu olsun eviniz
hümeyram geçmiş olsun
provan da harika geçer inşallah
Dilacım geçmiş olsun neden huzursuzsun canını sıkan bişeymi oldu
AMinnnn canım inşallah kendi evlerimiz olsun tez zamanda inşallahhhhhhhh...
bence olmıcak birşey değil ben sıcak bakıyorum bahçe katına baksana yayla gibi ev. heryerdende ışık alıyo ve fiyat inannılmaz ucuz bence değerlendirin..
teşekkürler canım içim içime sığmıyo
sarılalım sıkı sıkı
Oryantal yaramadı bu kıza
harlem shake yapsan:118::118::118::118:
aslına bakarsan tam bahçekatıda degıl otoparkın ustu yerle bir değil en azından. tek korkum deprem...ızımızı bulamazlar o katta
Bazı şeyleri demeyi unutmuşum
Balayı aldık biiiizzzzz
Voyage Belek'i tercih ettiiiiikkkkkkk
İkinci balayı olarak
5 geceeeee
Sabah kadın doğum doktoruna gittiiimm ve bana yasmin önerdiiii
Yaşım genç diyeymiiişşşşş
Yalnız bi kaç ay sonra eşin korunsun benden tavsiye dedi..
Bende öyle düşünüyorum zaten dediiiimmmm
Bu arada yarın öğleden sonra bohçalar gelip gideceeeekkkkk
Çok heyecanlıyıııımmmmm!
Dilaaaaaa
Bu seni yirim bak dimmmeeeekkkkkkkk
Sen nasıl huzursuz olursuuuuunnnnnnn
Aslı evleniyo ben nişanlanıyo diye annecikler gibi hüzünlendin di mi doğru süleeee
Dilaaaaaa
Bu seni yirim bak dimmmeeeekkkkkkkk
Sen nasıl huzursuz olursuuuuunnnnnnn
Aslı evleniyo ben nişanlanıyo diye annecikler gibi hüzünlendin di mi doğru süleeee
Şaka bi yanaaa, bak sana enerji ışınları gönderiyoruuuummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?