'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bana çiçekk geldii
nie şaşkın olduğumu söliim hemen kimden geldğini bilmiyorumm
sanırım yeni müdürümüz var ona gelen çiçeğin yanında bana da yolladılarr bilmiyorumm :44::44::44::44:

İyi yapmışsin canım.içinde kalmasın benimki.de laf etti işte dedim sen görme onu ben arkadaşlarıma verecegim sen sadeden ver

Bal köpüğüüüüüüüüü
Bi telaş var ki sormaaaaa
Arkadaşlarımla hiç görüşmez oldum 2 haftadır

İnşAllah ilk fırsatta görüşeliimm kuzuuummmm

tamam canım ara beni ben seni rahatsız etmim diye çekiniyorum aramaya yoğunsun diye yani

bak sana ne buldum Emlak Ofisinden 3+1, 130 m2 Kiralık Daire 700 TL'ye sahibinden.com'da - 119300875 sana küçük gelir muhtemelen bu ama ben çok sevdim bu evi

bunu beğenmezseniz elimde birde dublex var süper geçen gösterdiğim değil bu başka

ne dersin bide onu gösteriyim mi dublex neden istemiyorsun sen :44: ben yaşadım daha evvel gayet güzeldi valla

eheh tadını cıkar:) resmını cekıp koysana canım:)
eger yenı mudurun yanında sana da gondermıslerse kıymetlısın ve cok guzel bi jest yapmıslar demektır:)

kızlarrr biz bu arada bu pazar gülin zehroş ben ve 3ümüzün de sevdicekleri hep beraber plan yaptıkkk
beyleri de kaynaştırcaz

kızlar gelinbaşı için kuaför araştırıyorum :26: Sizler karar verdinizmi gidiceğiniz yere fiyatlar genelde nasıl gelinbaşında araştırdınızmı hiç:44:

kızlar gelinbaşı için kuaför araştırıyorum :26: Sizler karar verdinizmi gidiceğiniz yere fiyatlar genelde nasıl gelinbaşında araştırdınızmı hiç:44:

enee avatar değişmiş ya bu kim ki oldum sonra ismine baktım bildim

canım devamlı kuaförüm var nişanda 75 yapıyor düğün de 120

Aslıııımmmmmmmmmmmuuuuuuuuuu ne zamandan başlıyo izniiinnn?
Evlendikten sonra ni zaman döneceeennn?
Sonna merak içinde kalıyoruz biz

İznim perşembe başlıyore 10 güncük
Kızlardan haber yollamaya çalışcam. telden kk'ya giremiyorum ben

kızlarrr biz bu arada bu pazar gülin zehroş ben ve 3ümüzün de sevdicekleri hep beraber plan yaptıkkk
beyleri de kaynaştırcaz

wuuhuu bu harika inş. ailecek de görüşürsünüz bundan sonra hep

Özgem bizde bu pazar sevdicekle kaynaşcaz :86::86::86:

aslımm şaka makaa bu pazar cidden kaynaşcaksınızz

vuhuuuu
sonunda beklenen an geldi aslımmm
sen de kaynaş bakalım elbet sonunda biz de kaynaşçaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…