bende 2013 geliniyim bende..kurban bayramından sonra sözüm olucak sonrada askerlik var kısa dönem döndüğünde allah nasip ederse düğünümüz olucak...allah tüm bekliyenlerin yardımcısı olsun
qizem sözden nişandan korkma...
gelip geçiyor.. heyecanda yapma fazla yoksa gunden bişey anlamıosun..
herseyin tadına varmak lazımmış her dakikasının..
kaç yaşındasın ki?
öyle canım ama babam biraz serttir onu açıklıcam için bu kadar stresliyim sürekli kafamda senaryolar yazıyorum bi aksilik olucak falan diye..ne güzel sen atlatmışsın
20 canım
çok teşekkür ederim canım...bende stresimi yenmeyi öğrenicemhayırlısyla olmayacak diyip senin için bi dilekte bulunalım:)
ablam hep nişanda düğünümde heycandan stresten bişi anlamadım der:)
sen öyle yapma emi:)
ben geldim bebeklerim yeni gelinciklerde hoş gelmişleerrrnasılsınız bakalımmm
ben geldim bebeklerim yeni gelinciklerde hoş gelmişleerrrnasılsınız bakalımmm
hoşgeldn:) nasılsn.dben geldim bebeklerim yeni gelinciklerde hoş gelmişleerrrnasılsınız bakalımmm
çok teşekkür ederim canım...bende stresimi yenmeyi öğrenicem
canım benimde dedem cok terstir.. bende ondan korktum hep o gune dek.. hatta birara vermicek sandık hemde isteme- gunu nası korktum anlatamam.. bizde bikere gelmeye kız verilmez diye bi basladı...
ama bişey olmadı .. iş oraya kadar geldikten sonra bişekilde tatlıya baglanıyo.. araya girenler oluyo falan..
ve herseyden once buyuklerin senin mutlulugunu ister zaten
B grubu
60 puan olması lazım.
ankarada sınava girilcekmiş. sınav sıralamasına göre
bn sorulara baktım basitler:)
naz sultaaaann hosgeldinnn
iyiyiz sen nasılsın balımmm
minnakkım hoşgeldin eteğine bakıp bakıp durdum çok cici unutturmucam sana
hosbuldum tatlım nasısıınnn? asker nasılllminnakın hoşgeldin
sınav içeriği neymiş cnm peki?
sen biliosndur ama sanırm konularımız farklı biyologum ben ve branş dışında bişilerse yapamam ben sanırm 5 hafta fln var sınava yanılıouyum?
faturalar için koşturdum geldim biraz, sevgilicik evlenince hiç koşturmicam seni diyo o günleri bekliyorumm artık 4 gözle balımmm
yeriim seniii bu benim makınada 2. diktigim şey biraz daha profsyonel olunca daha iyi seyler olcak inşallah tatlımmm ama sevgilicik dışarda giyemessin uzat boyunu dedi kıskanclık moduna girdiii gene askerlikten yadigar bize bu huy
hosbuldum tatlım nasısıınnn? asker nasılll
hoşgeldn:) nasılsn.d
nedir bu etek muhabeeti yahu:d
Minnakın büyüdüde etekler dikiiyooo balımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?