'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende 2013 geliniyim bende.. kurban bayramından sonra sözüm olucak sonrada askerlik var kısa dönem döndüğünde allah nasip ederse düğünümüz olucak...allah tüm bekliyenlerin yardımcısı olsun

hoşgeldin aramıza gizem asker yolu bekleyen biri olarak amin diyorum öncelikle

sözden nişandan korkmana gerek yok güzel şeyler bunlar

ece_,minnaksultan+, speedy-gonzales,orchidea,_asmunikal_,qizemm..,karolina,angelanil+,Cookie_Dough+,lajoie+,giz08+,
bravo bizeeee süperiz :)

Son düzenleme:
qizem sözden nişandan korkma...

gelip geçiyor.. heyecanda yapma fazla yoksa gunden bişey anlamıosun..

herseyin tadına varmak lazımmış her dakikasının..

öyle canım ama babam biraz serttir onu açıklıcam için bu kadar stresliyim sürekli kafamda senaryolar yazıyorum bi aksilik olucak falan diye ..ne güzel sen atlatmışsın [/QUOTE]

canım benimde dedem cok terstir.. bende ondan korktum hep o gune dek.. hatta birara vermicek sandık hemde isteme- gunu nası korktum anlatamam.. bizde bikere gelmeye kız verilmez diye bi basladı...

ama bişey olmadı .. iş oraya kadar geldikten sonra bişekilde tatlıya baglanıyo.. araya girenler oluyo falan..
ve herseyden once buyuklerin senin mutlulugunu ister zaten

öyle canım ama babam biraz serttir onu açıklıcam için bu kadar stresliyim sürekli kafamda senaryolar yazıyorum bi aksilik olucak falan diye ..ne güzel sen atlatmışsın

hayırlısyla olmayacak diyip senin için bi dilekte bulunalım:)
ablam hep nişanda düğünümde heycandan stresten bişi anlamadım der:)
sen öyle yapma emi:)[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canım...bende stresimi yenmeyi öğrenicem

gizemcik çok gençsin çok miniksin 3 yaş küçüksün burdaki çoğumuzdan tatlım acele etme lütfen ben 20 yaşlarındayken düşünmezdim yaş 23 oldu buraya üye oldum burda düşündüm

minnakkım hoşgeldin eteğine bakıp bakıp durdum çok cici unutturmucam sana

hayırlısyla olmayacak diyip senin için bi dilekte bulunalım:)
ablam hep nişanda düğünümde heycandan stresten bişi anlamadım der:)
sen öyle yapma emi:)
çok teşekkür ederim canım...bende stresimi yenmeyi öğrenicem[/QUOTE]

ablan çok doğru söylemiş bende hiçbişey anlamadım ne sözden ne nişandan düğüne artık

minnakın hoşgeldin

canım benimde dedem cok terstir.. bende ondan korktum hep o gune dek.. hatta birara vermicek sandık hemde isteme- gunu nası korktum anlatamam.. bizde bikere gelmeye kız verilmez diye bi basladı...

ama bişey olmadı .. iş oraya kadar geldikten sonra bişekilde tatlıya baglanıyo.. araya girenler oluyo falan..
ve herseyden once buyuklerin senin mutlulugunu ister zaten [/QUOTE]

ayyy canım inşallah seninde allah tamına erdirsin sevdiceğine kavuşursun hemen

ben geldim bebeklerim yeni gelinciklerde hoş gelmişleerrr nasılsınız bakalımmm
hoşgeldn:) nasılsn.d

çok teşekkür ederim canım...bende stresimi yenmeyi öğrenicem

ablan çok doğru söylemiş bende hiçbişey anlamadım ne sözden ne nişandan düğüne artık

minnakın hoşgeldin [/QUOTE]
bunu bnm ablm söyemişti:d

nedir bu etek muhabeeti yahu:d

ayyy canım inşallah seninde allah tamına erdirsin sevdiceğine kavuşursun hemen [/QUOTE]

amin tatlımm inşallah hepimizz

B grubu
60 puan olması lazım.
ankarada sınava girilcekmiş. sınav sıralamasına göre
bn sorulara baktım basitler:)

sınav içeriği neymiş cnm peki?
sen biliosndur ama sanırm konularımız farklı biyologum ben ve branş dışında bişilerse yapamam ben sanırm 5 hafta fln var sınava yanılıouyum?

Son düzenleme:
naz sultaaaann hosgeldinnn

iyiyiz sen nasılsın balımmm

faturalar için koşturdum geldim biraz, sevgilicik evlenince hiç koşturmicam seni diyo o günleri bekliyorumm artık 4 gözle balımmm

minnakkım hoşgeldin eteğine bakıp bakıp durdum çok cici unutturmucam sana

yeriim seniii bu benim makınada 2. diktigim şey biraz daha profsyonel olunca daha iyi seyler olcak inşallah tatlımmm ama sevgilicik dışarda giyemessin uzat boyunu dedi kıskanclık moduna girdiii gene askerlikten yadigar bize bu huy

minnakın hoşgeldin
hosbuldum tatlım nasısıınnn? asker nasılll

sınav içeriği neymiş cnm peki?
sen biliosndur ama sanırm konularımız farklı biyologum ben ve branş dışında bişilerse yapamam ben sanırm 5 hafta fln var sınava yanılıouyum?

sana soruları mail atarım. geçen yıl çıkmışları

sözleşmeli..
1 yıllık sözleşme yapılıyormuş
eger 1yıldan erken çıkarsan 3 ay maaşını geri olarak ödüyosun tazminat olarak
maaşıda 1500 muş

iyiyim canım sen? Haftaya askerimin yanına gidicem mutluyumm

3000 die okudum cnm çalışan biyologlar öle yazmıs bilmem artk ne kdr doru:))
o zman bi at bakalm bana göriym bende, sana mailimi özelden yazıym ben o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…