MODASI geçecek şeyleri almayın derim..
çünkü yenileri devamlı çıkıyor hep yeni bişeyler almak istiyorsunuz
ama benimde çeyizimden 20 yıllık eşyalar çıktı sağolsın ananem yaptı
hoşbuldum canım.. onların modası geçmiyor iştebide çok aman aman kullanılmıyor.
şaka gibi gelecek ama ilk evlendiğimde dantel serdirdim 2*3 ay kullandım ve inanılmaz hoşuma gitti.
genelde kimse sevmez ama onca emek verilmiş serelim dedim. sonra da hoşuma gitti
ben vintage tarzı alıyorum bu aralar eski tarza meraklıyım yemek takımım bile beyaz altın sarılı minik şeridi var onuı beğendim alcam kısmetse
neler alallım neleri almayalım tavsiyeniz varmı
Selam kızlar bir geçmişi okuyup geliyorum ben de.
benimde kayınvalidem yaptırtmıs dantel takımları.. el mecbur alıcaz gonlu kırılmasın diye de sericem bende sevmem hiç dantel falan ama ceyizde sererim gonlu kırılmasın diye kaldırırım sonra ya da belki bende severim
gerci beni zerre kadar dusunmeyen birinin gonlunu ben neden dusunuyorum hala cozemedim ama neyse
ececim gzun aydınn git bakalım sevdicegine
benim kendi annem yapmıştı gerçi kimin yaptığı hiç önemli değil verilen emek çok büyük para ile alınamaz
kayınvalidene neden değer vereceğine gelince de oğlu ile evleneceksin.. sevmek zorunda değilsin ama eşinin annesi olacak ve saygılı olmak zorundayız..
yeri gelecek herşeyi batacak ama saygı bitmemeli :82::82:
bende öyle dusunuyorum canımm
naparsa yapsın yası benden buyuk.. kontorlu elden bırakmadan saygıyı korumak cok onemli, şimdilik kendisi ile muhatap olmak zorunda kalmıyorum pek gerektigi zamanda resmi ve seviyeli bi sekilde geciyo zaman ilerde de bole olursa ikimiz içinde en iyisi olacak sanırım
yüz göz olmak zaten istemem
anne-kız olmayı cok istedim ama olmadı şimdilik... kayınvalide-gelin olucaz artık napalım
inşallah bizde evliligimizde senin gibi mutlu oluruz
Allah da sizin mutlulugunuzu hiç bozmasın
hoşbuldum canım.. onların modası geçmiyor iştebide çok aman aman kullanılmıyor.
şaka gibi gelecek ama ilk evlendiğimde dantel serdirdim 2*3 ay kullandım ve inanılmaz hoşuma gitti.
genelde kimse sevmez ama onca emek verilmiş serelim dedim. sonra da hoşuma gitti
bende 2013 geliniyim bende..kurban bayramından sonra sözüm olucak sonrada askerlik var kısa dönem döndüğünde allah nasip ederse düğünümüz olucak...allah tüm bekliyenlerin yardımcısı olsun
bende 2013 geliniyim bende..kurban bayramından sonra sözüm olucak sonrada askerlik var kısa dönem döndüğünde allah nasip ederse düğünümüz olucak...allah tüm bekliyenlerin yardımcısı olsun
ben de kaynanamı kaynatamı çook seveceğim, dünyaya gelmesine vesile oldukları için :)
bazı dengeleri bilinçli olarak koruduğun zaman hiç sıkıntı olmuyor...
bende genelde yapım gereki kaynana-gelin olurum diyordum eşimle ve ailesi ile tanışmadan önce...
bana ne yaparsa 2 katını yaparım gerekirse görüşmem falan da diye atıp tutuyordum
ama çok şükür bunların hiç birisi olmadı mükemmel anne ve babam olduAllah yokluklarını göstermesin.. :82:
ama tabi böyle olmamızın sebebi eşim öncelikte aramızdaki dengeyi ilk o korudu..
ki benim eşim ailede anne tarafında tek erkek. tek annesi değil 7 ceddi üzerine düşüyortek sorunum o zaman oldu..
eşim karşılarında durunca şimdi çok daha iyiyiz.. kabul edebildiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?