'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

senin düğüne gelcem ozman

ne yani otel olmazsa olmaz mı

şaka bi yana o kadar gölümüz var, göl kıyısı isterim tabii ama bizim burda ne hikmetse herkes salonda yapıyor düğünü.

20 i bulsak direk evlencez ya kızlar sizlerinki zengin heralde..negüzel inş.olur..

ya çağlam cok canım acıyor ya hergün hergünn çekilmiyor benim ne sucum vardı ya canm yanıyor yaaaaaa:2:
saol bebeım

valla cnm takılardan veririz

bilmiyorum ki maddi durumlarını, benimkisi hayal aşamasında henüz.

cnm senin bir ilacın bir tedavin yok mu? rahatsızlığın ne bilemiyorum ama çok canının yandığından ciddi bir şey olsa gerek.

Son düzenleme:
almor sendemi kpss hazırlanıyosun.. nasıl gidio çalışmalar

bi bilgim yok canm :S
çok geçmiş olsun

Evet canım ya A grubu için hazırlanıyorum bir yanan genel kültür genel yetenek çalışıyorum kendim evde önümüzdeki pazartesi de dersanem başlayacak alan bilgisi başlayacak. Şimdilik iyi gidiyor gibi bakalım. Sen de mi hazırlanıyorsun tatlım? ne mezunusun?

bizimde 20.000 i bulur...

fransız bahcelerini istiyorum ben..

tugce kolay gelsin balımmmm

yagmurcumm sana bol bol dua gonderiyorum keske baska cozumunu bilseydim kıyamam balımm yaa

Sağol Çağlacım.

pc progrmcılıgı mezunuyum B gurubu benm.eylülde gircem işte
geçen yıl hazırlandım. 85 90dı denemeler
ama sınavda olmadı işte.
bu yıl bidaha hazırlanıyorum işte
95almam lazımki ilk atamalarda gideyim:S

kayınvalidem paramızı verirse hiç sorun yok... ama vermezse bilmiyorum nası yaparız...

jardin de france dugunumu yapmayı en cok istedigim yer..

begendigim gelinlikde pronovias aglaya..

bu 2 sine bir ev parası gider... ben yüksekten ucuyorum da bakma kısmet olur inşallah

Az kalmış senin sınava bu sefer atanırsın inşallah tatlım. Benim daha sınava çok var temmuz 2012'de.

Son düzenleme:

inş verir cnm paranıza istediginiz dügünü yaparsınız.önemli olan senin içinde kalmaması sonucta her zaman evlenmiyosun inş istedigimiz gibi dügünler yaparız hemen mekanına bakıyorum

Az kalmış senin sınava bu sefer atanırsın inşallah tatlım. benim daha sınava çok var temmuz 2012'de.

amin amin canım inş bu sefer olur.
ev iş dersane çok zordu. bedenen çok yordu bendi.
iştn çıkıp çalışmıştım.
şuan konu eksiğim yok:S
türkçeyi yapamıyorum bi işte

amin amin canım inş bu sefer olur.
ev iş dersane çok zordu. bedenen çok yordu bendi.
iştn çıkıp çalışmıştım.
şuan konu eksiğim yok:S
türkçeyi yapamıyorum bi işte

Evet işle çok zor olur ben bu sene yeni mezun oldum hiç işe girmeden direk dersaneye kaydolayım iş ,okul stresi olmadan sırf kpssye yönelmeye karar verdim o yüzden. Benim de sözel dreslerim baya iyidir matematiğim de çok kötü değil ama unutmuşum bazı şeyleri 4 yıl boyunca görmeyince ona ve özellikle tarihe çalışıyorum.

ayy bugün de sol tarafıma yüzüme vurdu ya ağlıyorum yerimde ya bu agrılara dayanamuıyorum artık ya yüzümede vurdu nolcak bana yaaaa
ay öldürcem artık kendimi 2yıldır bu ne ya ama yaaaaaa

Kıyamam sana ben yaa

Pronovias çok iyi ya. Aglaya modelini bende çok beğeniyorum, inşallah olur kurabiyem

inş verir cnm paranıza istediginiz dügünü yaparsınız.önemli olan senin içinde kalmaması sonucta her zaman evlenmiyosun inş istedigimiz gibi dügünler yaparız hemen mekanına bakıyorum

inşallah canım yatıp kalkıp ona dua ediyorum..

hepimiz istedigimiz gibi evlenelim inş.

begendigim gelinligi bu mekana cok yakıstırıyorum birbirini tamamlıyo gibiler

ben 3-4000e pahalı diyorum benim durum vahim o zaman baya

Allah yardımcımız olsun hepimizin gönlüne göre versin inşallah

sana kaç puan lazım canım?
bölüm neydi bide

inşallah canım yatıp kalkıp ona dua ediyorum..

hepimiz istedigimiz gibi evlenelim inş.

begendigim gelinligi bu mekana cok yakıstırıyorum birbirini tamamlıyo gibiler

amin canımcımm amaaa bayıldıım ben mekana yaa çok güzel bi yer tam benim tarzım ya keşke burdada olsa böyle bi mekan hemen araştırıyorum dedigin gibi gelinlikte mekana çok uyum saglıyo gelinligide begendim

sana kaç puan lazım canım?
bölüm neydi bide

Benim bölümüm siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler tatlım iktisat fakültesi mezunuyum ben A grubundan girmek istiyorum bunun için önce kpssye girmem lazım ardından ordan aldığım puanla bakanlıkların kurum içi sınavına başvurucam o sınavı da geçersem mülakat ardından anca işe alım sadece kpss puanı ile atanma yok A grubunda. Kpss puanı sadece kurum içi sınava çağırılmak için önemli en az 80-85 almam lazım çağırılmam garanti olsun diye. :18:

begencegini biliyodummm

senle zevklerimiz cok benziyooo

hadi ben kaçtım:) kendinize iyi bakın kızlar. özleyin bni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…