senin düğüne gelcem ozman
20 i bulsak direk evlencez ya kızlar sizlerinki zengin heralde..negüzel inş.olur..
ya çağlam cok canım acıyor ya hergün hergünn çekilmiyor benim ne sucum vardı ya canm yanıyor yaaaaaa:2:
saol bebeım
almor sendemi kpss hazırlanıyosun.. nasıl gidio çalışmalar
bi bilgim yok canm :S
çok geçmiş olsun
bizimde 20.000 i bulur...
fransız bahcelerini istiyorum ben..
tugce kolay gelsin balımmmm
yagmurcumm sana bol bol dua gonderiyorum keske baska cozumunu bilseydim kıyamam balımm yaa
Evet canım ya A grubu için hazırlanıyorum bir yanan genel kültür genel yetenek çalışıyorum kendim evde önümüzdeki pazartesi de dersanem başlayacak alan bilgisi başlayacak. Şimdilik iyi gidiyor gibi bakalım. Sen de mi hazırlanıyorsun tatlım? ne mezunusun?
[/B]
pc progrmcılıgı mezunuyum B gurubu benm.eylülde gircem işte
geçen yıl hazırlandım. 85 90dı denemeler
ama sınavda olmadı işte.
bu yıl bidaha hazırlanıyorum işte
95almam lazımki ilk atamalarda gideyim:S
kayınvalidem paramızı verirse hiç sorun yok... ama vermezse bilmiyorum nası yaparız...
jardin de france dugunumu yapmayı en cok istedigim yer..
begendigim gelinlikde pronovias aglaya..
bu 2 sine bir ev parası gider... ben yüksekten ucuyorum da bakma kısmet olur inşallah
Az kalmış senin sınava bu sefer atanırsın inşallah tatlım. benim daha sınava çok var temmuz 2012'de.
amin amin canım inş bu sefer olur.
ev iş dersane çok zordu. bedenen çok yordu bendi.
iştn çıkıp çalışmıştım.
şuan konu eksiğim yok:S
türkçeyi yapamıyorum bi işte
ayy bugün de sol tarafıma yüzüme vurdu ya ağlıyorum yerimde ya bu agrılara dayanamuıyorum artık ya yüzümede vurdu nolcak bana yaaaa
ay öldürcem artık kendimi 2yıldır bu ne ya ama yaaaaaa
kayınvalidem paramızı verirse hiç sorun yok... ama vermezse bilmiyorum nası yaparız...
jardin de france dugunumu yapmayı en cok istedigim yer..
begendigim gelinlikde pronovias aglaya..
bu 2 sine bir ev parası gider... ben yüksekten ucuyorum da bakma kısmet olur inşallah
inş verir cnm paranıza istediginiz dügünü yaparsınız.önemli olan senin içinde kalmaması sonucta her zaman evlenmiyosun inş istedigimiz gibi dügünler yaparız hemen mekanına bakıyorum
Evet işle çok zor olur ben bu sene yeni mezun oldum hiç işe girmeden direk dersaneye kaydolayım iş ,okul stresi olmadan sırf kpssye yönelmeye karar verdim o yüzden. Benim de sözel dreslerim baya iyidir matematiğim de çok kötü değil ama unutmuşum bazı şeyleri 4 yıl boyunca görmeyince ona ve özellikle tarihe çalışıyorum.
inşallah canım yatıp kalkıp ona dua ediyorum..
hepimiz istedigimiz gibi evlenelim inş.
begendigim gelinligi bu mekana cok yakıstırıyorum birbirini tamamlıyo gibiler
Kıyamam sana ben yaa
Pronovias çok iyi ya. Aglaya modelini bende çok beğeniyorum, inşallah olur kurabiyem
sana kaç puan lazım canım?
bölüm neydi bide
amin canımcımm amaaa bayıldıım ben mekana yaa çok güzel bi yer tam benim tarzım ya keşke burdada olsa böyle bi mekan hemen araştırıyorum dedigin gibi gelinlikte mekana çok uyum saglıyo gelinligide begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?