Günaydın cnm hoşgeldin Nasılsın bakym evi naptınız kontrot fln halloldumu heee özlembide ne zamandır sorucam unutyrm gelinliğin nasıl memnunmusun dikiminden
Dilacım ben şubedeyim
aaaaa çorluda mııı tekirdağda mııı
kız ziyarete gelsene onuu bizi de görürsün hem
günaydınbende geldim
naptırıpdurusunuz
Günaydın kızlar
Çok az kaldıçok mutluyum
Dün evimize eşyalarımızı götürdük.veeeeeee evimde ilk yemeğimi yaptım
Makarna ve yumurtaevimiz tam takır olduğu için marketten onları aldık yaptık
çok güzeldi sevdiceğim bir şımardıtemiz ve pratikmişim sonra beraber toparladık herşeyimizi. sarıldık oturduk oyy ondan sonra ayrılmak gelmedi evimden de ondan da
sandığı boşver Tuğçemkapıyı direkt kilitle.
Çeyizleri biz kurdelaladık. yorganlar vs. poşetlere bile yaptıkçeyiz almaya geldiklerinde evine ceyizini sereceksin tatlım
İstersen davul zurna ile gelmelerini istersin. kapının önünde oynarsınız sonra erkek tarafının arabalarına havlu asarsınız. gelenlere kuru pasta ve içecek ikramı olur öyle..
canım açıcam ama nası yapıcağımı bilmiyorumyardımcı olursan açabilirim
yorganları yorgan poşetlerine koyup kurdelala canımfermuarlı kılıflarındaysa onları kurdelalayabilirsin.
Hurçlara örtüler,patikler,yelekler,çamaşırlar,nevresimler konulabilir.
hışgeldin hande ya da
hoşgeldin buse bilemedimm
hayırlı olsunnn
tanıtsana kendini biras nerelerden gelin oluyosunn:44::44:
HmmmmmmOzaman bana 2 tane orta boy hurç yeter diye düşünüyorum Birine yazlık kıyafetlerimi koyarım Diğerine de örtü patik havlular sığar herhalde :44:
Geçmiş olsun canım. ayın 4 ünde benimde 20 lık dişim alınacak çok korkuyorumm
yani gişede deilsinn bebekimm yaaa
çeyizlere bakarız be ya sen naparsın canım
günaydınn pınarımm iyi vallahi sen naptırırsınn
canım hurçlara nevresim,yorgan,battaniye,önümüz yaz kışlık kıyafetlerini koyarsın .. bunlarıda yapmışın zaten nevresimlerınde kılıfları varmış. babanne ananelerimizin çeyizimiz için ordugu patik,çorap v.s (varsa) koyarsın. kendini kilitleme hurç kullanmak içinCanım maşallah ne güzel makarnayı küçümseme ben şimdilik evimde sadece çay ve bisküvi servisi yaptım
Yaaa cnm bide şimdi yorganlar ve uyku setleri kendi fermuarlı kılıfındaya onları çıkartıp hurcamı koyalım napalım Kıyafetlerimi koydum şimdilik hurca diğer herşey kolilerde zaten Nevresim takımlarıda kutularda Neler hurçlara konulur mesela cnm :44:
kızlarrr nişanlıyken hiç yüzük atma aşamaına geldinizmi?
bazen bende oluyor.
Pınar
o öküzü alalım biz göz kapaklarından
Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz
Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz
günaydınbende geldim
naptırıpdurusunuz
Neden ki yüzük atacağın kadar büyük problemlerin oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?