'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın cnm hoşgeldin Nasılsın bakym evi naptınız kontrot fln halloldumu heee özlem bide ne zamandır sorucam unutyrm gelinliğin nasıl memnunmusun dikiminden

Dilacım ben şubedeyim

yani gişede deilsinn bebekimm yaaa

aaaaa çorluda mııı tekirdağda mııı
kız ziyarete gelsene onuu bizi de görürsün hem

çerkezköydee
ama gelemem yaa sanırımmm

günaydın bende geldim

naptırıpdurusunuz

günaydınn pınarımm iyi vallahi sen naptırırsınn

vuhuuu demek makarna yumurtaaa
inşallah hep mutlu mesut yaparsınzız aslımm yemekleriniziii

canım açıcam ama nası yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olursan açabilirim

ana sayfadan çeyiz bölümüne gell konu aç de canımm o şekilde açabilirsinn zannımcaaa :44::44:

Son düzenleme:

yorganları yorgan poşetlerine koyup kurdelala canım fermuarlı kılıflarındaysa onları kurdelalayabilirsin.

Hurçlara örtüler,patikler,yelekler,çamaşırlar,nevresimler konulabilir.

Hmmmmmm Ozaman bana 2 tane orta boy hurç yeter diye düşünüyorum Birine yazlık kıyafetlerimi koyarım Diğerine de örtü patik havlular sığar herhalde :44:

hışgeldin hande ya da
hoşgeldin buse bilemedimm
hayırlı olsunnn
tanıtsana kendini biras nerelerden gelin oluyosunn:44::44:

Ben izmirdeyim nişanlım da izmir de. 30 Ağustos kınam 31 ağustos düğünümüz olacak bakalım. ev bakıyoruz ki eşyalarımızı alalım ramazan ayına kalmasın diye bakalım.Bu forumu seviyrum açık açık fikirlerimizi paylaşıyoruz inş vakit buldukça takip edeceğim

Hmmmmmm Ozaman bana 2 tane orta boy hurç yeter diye düşünüyorum Birine yazlık kıyafetlerimi koyarım Diğerine de örtü patik havlular sığar herhalde :44:

kendi eşyalarımı ben el çantaları ve valize koydum

Hurçlar nasıl olduysa doldu valla.:44:

canım hurçlara nevresim,yorgan,battaniye,önümüz yaz kışlık kıyafetlerini koyarsın .. bunlarıda yapmışın zaten nevresimlerınde kılıfları varmış. babanne ananelerimizin çeyizimiz için ordugu patik,çorap v.s (varsa) koyarsın. kendini kilitleme hurç kullanmak için

Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz

Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz

maşallahh
ben oğlakk sevdicek koç ama hakkımızda ne söylendiğini bilmiyorumm :86::86::86::86:

günaydın bende geldim

naptırıpdurusunuz

canım günaydın . Nasılsın bugun hapın etkilerini görüyormusun ? Hap bağımlılık yapar diyede korkma zamanla kendindeki olumlu değişikliği görünce sen bırakmak isteyeceksin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…