'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba dila :)Tesekkur ederım cvp verdıgın ıcın adım gülnaz istanbuldayım,hazırlıklar guzel gıdıyor bı cok şeyım hazır aslında evım kaba esyalarım ve gelınlıgım :))

öleyse sende hemen çeyiz topiği açmalısın , gelinliğini paylaşmalısınnn

günaydın beybilerrr Nasılsınız

günaydınn bebekk
kitap okuyorum sakinim bugün sen nasılsınnn

ee bende geldim 5temmuz 2013 de kınam 6 temmuz 2013 de düğünüm varr :)

günaydın kızlar
buzz gibi bi hava, tam depresyon havası valla
hadi artık bahar gelsin böyle havalarda içime kapanıyom

günaydınn bebekk
kitap okuyorum sakinim bugün sen nasılsınnn

Bende gazete okuyrm cnm Bizim gibi başka bankacı yoktur heralde

günaydınnn :) duygusal :S ya sen?

Benimde içim skılıyo cnm hava çok kötü

günaydın kızlar

Eveeettt özge yaaa düğüne kadar havaların ısınması lazım yoksa bben nasıl dış mekan çekimi yaptırırım

günaydın kızlar

hadii yaaa
hareketli müzkler açç özgem belkii iyi gelirr olmazmıı :44::44:
hem biliyomusunn benim nişanlım sizin orda askerrr

Günaydın kızçelerrrrrrrrr öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii

Günaydın cnm hoşgeldin Nasılsın bakym evi naptınız kontrot fln halloldumu heee özlem bide ne zamandır sorucam unutyrm gelinliğin nasıl memnunmusun dikiminden

Dilacım ben şubedeyim

Günaydın kızlar
Çok az kaldı çok mutluyum
Dün evimize eşyalarımızı götürdük. veeeeeee evimde ilk yemeğimi yaptım
Makarna ve yumurta evimiz tam takır olduğu için marketten onları aldık yaptık
çok güzeldi sevdiceğim bir şımardı temiz ve pratikmişim sonra beraber toparladık herşeyimizi.sarıldık oturduk oyy ondan sonra ayrılmak gelmedi evimden de ondan da

sandığı boşver Tuğçem kapıyı direkt kilitle.
Çeyizleri biz kurdelaladık. yorganlar vs. poşetlere bile yaptık çeyiz almaya geldiklerinde evine ceyizini sereceksin tatlım

İstersen davul zurna ile gelmelerini istersin. kapının önünde oynarsınız sonra erkek tarafının arabalarına havlu asarsınız. gelenlere kuru pasta ve içecek ikramı olur öyle..

Tünaydın kızlar.. musmutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle Düğününe az kalan arkadaşlar ne kadar heycanlısınız içiniz kıpır kıpırdır şimdi.. En kısa ve hızlı zamnda bizde o gunleri görürüz inşl

Canım maşallah ne güzel makarnayı küçümseme ben şimdilik evimde sadece çay ve bisküvi servisi yaptım
Yaaa cnm bide şimdi yorganlar ve uyku setleri kendi fermuarlı kılıfındaya onları çıkartıp hurcamı koyalım napalım Kıyafetlerimi koydum şimdilik hurca diğer herşey kolilerde zaten Nevresim takımlarıda kutularda Neler hurçlara konulur mesela cnm :44:

yorganları yorgan poşetlerine koyup kurdelala canım fermuarlı kılıflarındaysa onları kurdelalayabilirsin.

Hurçlara örtüler,patikler,yelekler,çamaşırlar,nevresimler konulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…