Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz
canım hurçlara nevresim,yorgan,battaniye,önümüz yaz kışlık kıyafetlerini koyarsın .. bunlarıda yapmışın zaten nevresimlerınde kılıfları varmış. babanne ananelerimizin çeyizimiz için ordugu patik,çorap v.s (varsa) koyarsın. kendini kilitleme hurç kullanmak için
yükselenleriniz çok uyumludur belki :26: olamaz mı :44:
biz başak-terazi'yiz genelde iyi yorumlar okuyorum
al cicim al
sen yeni gelin olcan lazım olur belkim
aaaaaCanım akrep ben başak
yükselenleriniz çok uyumludur belki :26: olamaz mı :44:
biz başak-terazi'yiz genelde iyi yorumlar okuyorum
bende dinazorlar var cicim sağol kalsın
Tuğçem burçlara inanırım ama yükselen de etkili kişilikte.ve zıt kutuplar birbirini çeker bence.
Bulgari illa ki zaman zaman anlaşmazlıklar oluyor ama saygıyı elden bırakmadan halledilmeli sorunlar.bu evre zor ve sıkıntılı bir evre çünkü.
ımmm ne kadar hüzünlü misafir sayılırız şu an babamızın ewınde değil miDaha düğüne bir ay varya cnm şimdilik yazlıkları vericem sadece götürsünler Yazlıkları yerleştiririz dolaplara Kışlıkları giyiyorum hala ben çok üşüyorum çünküDüğüne bir hafta kalada baba evimde giydiklerimide götürürüm yavaştan artık :44:
canım günaydın. Nasılsın bugun hapın etkilerini görüyormusun ? Hap bağımlılık yapar diyede korkma zamanla kendindeki olumlu değişikliği görünce sen bırakmak isteyeceksin merak etme
Pınarrrr aynı burç muyuz
Aaaa evet bak yükselenlerimiz balık ve yengeç çok uyumlu :86: Dilanın gülüşüyle :86:
haklısın canım 4 yıldır nışanlıyız bız ama bazen aşırı stersten kendımı tanıyamıyorum ve her sıkıldıkça yüzüğü atıyorum.Blıyorum yanlış yapıyorum ama nışanlımdakı sabır maşallah süperötesi .
yaaa gördün mü bak :86: :86: :86:
bulgari biraz ağır eleştirebilirm kusura bakma şimdiden
bu yaptığın şey çok yanlış devamlı ağzında yrılık olması sıkıldıkça (!) yüzük atmak
ilişki de sayğıyı kaybederseniz bu şekilde.tamam şu arda nişanlın bunu görmezden geliyro olabilir ama evlendiğinizde nolacak sıkıldıkça (!) boşanalım mı diyeceksin :44:
ve bu süreçte aileler bu durumdan nasıl etkileniyor düşündün mü bunları hiç
nişanlın sevdiği için katlanır belki ama ya ailesi ya seni ailen ?
Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz
kızlarrr nişanlıyken hiç yüzük atma aşamaına geldinizmi?
bazen bende oluyor.
sıkıldıkça atıyorum ben .Çokta sevıyorum.Sonra nışanlım toparlıyor benı bırakmıyor sağolsun.
ımmm ne kadar hüzünlü misafir sayılırız şu an babamızın ewınde değil mi
ikimiz de balığız, gül gibi geçinip gidiyoz çok şükür
canım çok yanlış yapıyosun... herkesin bir tahammül noktası vardır
her ilişkide anlaşmazlıklar olur ama saygı yitirilmemli diye düşünüyorum.. sürekli ayrılık lafı edip yüzük atmak da saygının yitirildiğinin bir göstergesi bana göre
bence bu huyundan vazgeç.. nişanlın şimdi bişey demiyo olabilir ama belki içine atıyodur ve gün gelir de patlarsa yazık olur ilişkinize
canım bız şehirlerarası ilişki yaşadığımız için zorlu bır süreç.ben izmırdeyım oda ankarada.Çok yorucu bır durum.Sana kızmadım haklısın tabıkı.ama evlılıkte sıkılmam o sorumluluk başka bır şey.
Bulgari bence yaptığın çok yanlış.. ilişkide güveni ve saygıyı yerle bir eder bu düşünce.
Nişanlın sabırlı olmuş şimdiye dek ama sabrın da bir sonu vardır ya da bu sadece buz dağının görülen kütlesidir . ileride karşına bu farklı şekilde çıkabilir.
bırakıp gitmek en kolayı değil mi? :44::44: niye zorluklarda da nişanlının yanında olabileceğin izlenimini ona vermiyorsun:44:
senin hakkındaki fikirlerini değiştiriyorsundur onda.
bence yaptığın çok yanlış. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol.
benim ilişkimde şehirler arası biliyorum ne kadar zor olduğu yani ama ben hiç bi zaman sıkıldım demedim nişanlımaki çok zor günler geçirdim,geçiriyorum belki okumuşsundur anlattım burda da ama bunları yaşarken bile aklımdan bi an olsun geçmedi bu düşünce
en son 28 şubatta gördüm nişanlımı bida ne zaman göreceğim bilmiyorum evet çok özlüyorum sadece telde ilişki yürütmek çok zor ama ayrılmaya sıkılmaya yüzük atmaya sebep değil bence
nişanlılıgn da sorumlulukları var ama sen farkedememişsin sanki
kendine ve nişanlına olan saygını kaybetmemek için bunu yapma
nacizane tavsiyelerim bunlar inşallah kırmamışımdır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?