'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz

yükselenleriniz çok uyumludur belki :26: olamaz mı :44:

biz başak-terazi'yiz genelde iyi yorumlar okuyorum

Daha düğüne bir ay varya cnm şimdilik yazlıkları vericem sadece götürsünler Yazlıkları yerleştiririz dolaplara Kışlıkları giyiyorum hala ben çok üşüyorum çünkü Düğüne bir hafta kalada baba evimde giydiklerimide götürürüm yavaştan artık :44:

al cicim al

sen yeni gelin olcan lazım olur belkim

bende dinazorlar var cicim sağol kalsın

Tuğçem burçlara inanırım ama yükselen de etkili kişilikte. ve zıt kutuplar birbirini çeker bence.

Bulgari illa ki zaman zaman anlaşmazlıklar oluyor ama saygıyı elden bırakmadan halledilmeli sorunlar.bu evre zor ve sıkıntılı bir evre çünkü.

haklısın canım 4 yıldır nışanlıyız bız ama bazen aşırı stersten kendımı tanıyamıyorum ve her sıkıldıkça yüzüğü atıyorum.Blıyorum yanlış yapıyorum ama nışanlımdakı sabır maşallah süperötesi .

ımmm ne kadar hüzünlü misafir sayılırız şu an babamızın ewınde değil mi

canım günaydın . Nasılsın bugun hapın etkilerini görüyormusun ? Hap bağımlılık yapar diyede korkma zamanla kendindeki olumlu değişikliği görünce sen bırakmak isteyeceksin merak etme

teşekkür ederim sinemcim uyku ve halsizlik yaptı haplar 2 gündür böyleyim nereye koysam kafamı diye bakıyorum yani ama iyi gelecek sanırım ilaçlar bilmiyorum hemen etkisi olur mu ama abim dün akşam tartışma çıkarmak için baya uğraştı hiç sinirlenmedim hatta anneme gülerek bunun da hapa ihtiyacı var dedim geçtim

tabi psikolojikte olabilir bu bilemiyorum ama fayet relaxım yani

Pınarrrr aynı burç muyuz

evet 8 eylül bebikiyim ben

aslııı kedidir o kedi

Aaaa evet bak yükselenlerimiz balık ve yengeç çok uyumlu :86: Dilanın gülüşüyle :86:

yaaa gördün mü bak :86: :86: :86:

bulgari biraz ağır eleştirebilirm kusura bakma şimdiden

bu yaptığın şey çok yanlış devamlı ağzında yrılık olması sıkıldıkça (!) yüzük atmak

ilişki de sayğıyı kaybederseniz bu şekilde.tamam şu arda nişanlın bunu görmezden geliyro olabilir ama evlendiğinizde nolacak sıkıldıkça (!) boşanalım mı diyeceksin :44:

ve bu süreçte aileler bu durumdan nasıl etkileniyor düşündün mü bunları hiç

nişanlın sevdiği için katlanır belki ama ya ailesi ya seni ailen ?

canım bız şehirlerarası ilişki yaşadığımız için zorlu bır süreç.ben izmırdeyım oda ankarada.Çok yorucu bır durum.Sana kızmadım haklısın tabıkı. ama evlılıkte sıkılmam o sorumluluk başka bır şey.

Kızlar sizin ve sevdiceklerinizin burcu ne :44: Ben yengeçim pofuduğumda yay burcu Bizim için asla anlaşamaz yazıyo her sitede Ama biz 7 senedir anlaşıyoruz

ikimiz de balığız, gül gibi geçinip gidiyoz çok şükür
kızlarrr nişanlıyken hiç yüzük atma aşamaına geldinizmi?
bazen bende oluyor.

sıkıldıkça atıyorum ben .Çokta sevıyorum.Sonra nışanlım toparlıyor benı bırakmıyor sağolsun.

canım çok yanlış yapıyosun... herkesin bir tahammül noktası vardır
her ilişkide anlaşmazlıklar olur ama saygı yitirilmemli diye düşünüyorum.. sürekli ayrılık lafı edip yüzük atmak da saygının yitirildiğinin bir göstergesi bana göre
bence bu huyundan vazgeç.. nişanlın şimdi bişey demiyo olabilir ama belki içine atıyodur ve gün gelir de patlarsa yazık olur ilişkinize

ımmm ne kadar hüzünlü misafir sayılırız şu an babamızın ewınde değil mi

Ayyyy evet cnm bu konuyu açmasaydık iyiydi Sürekli eve gidiyoruz mesela perdeler takılıyo fln bi eşya geliyo kontrol etmeye ayy güzel olmuş diye sevinirken babama bi bakıyorum gözlerinde sevinçle hüzün karışık oluyo Çok üzülüyorum Canım babam
inş. yokluğuma hemen alışır zorlanmaz Bende aynı şekilde Düğün günü ağlamak istemiyorum kimsenin ağlamasınıda istemiyorum
Zaten yengeçim yükselenimde yengeçmiş Bayan sulugözüm yani iyice

Son düzenleme:

doğru söylüyorsun canım onu her zaman göremiyorum.Streslı bır nişanlılık dönemı geçırıyoruz.

Bulgari bence yaptığın çok yanlış.. ilişkide güveni ve saygıyı yerle bir eder bu düşünce.

Nişanlın sabırlı olmuş şimdiye dek ama sabrın da bir sonu vardır ya da bu sadece buz dağının görülen kütlesidir . ileride karşına bu farklı şekilde çıkabilir.

bırakıp gitmek en kolayı değil mi? :44::44: niye zorluklarda da nişanlının yanında olabileceğin izlenimini ona vermiyorsun:44:

senin hakkındaki fikirlerini değiştiriyorsundur onda.

bence yaptığın çok yanlış. Lütfen bundan sonra daha dikkatli ol.

benim ilişkimde şehirler arası biliyorum ne kadar zor olduğu yani ama ben hiç bi zaman sıkıldım demedim nişanlıma ki çok zor günler geçirdim,geçiriyorum belki okumuşsundur anlattım burda da ama bunları yaşarken bile aklımdan bi an olsun geçmedi bu düşünce

en son 28 şubatta gördüm nişanlımı bida ne zaman göreceğim bilmiyorum evet çok özlüyorum sadece telde ilişki yürütmek çok zor ama ayrılmaya sıkılmaya yüzük atmaya sebep değil bence

nişanlılıgn da sorumlulukları var ama sen farkedememişsin sanki

kendine ve nişanlına olan saygını kaybetmemek için bunu yapma

nacizane tavsiyelerim bunlar inşallah kırmamışımdır seni

canım haklısın .Nışanlımın her zaman yanında oldum ve bekledim onu sabırla 4 yıl.Ama bende haklıyım kıraya çıkamıyoruz.Ev yaptırıyor nışanlım bıtmek bılmıyor ben yoruldum herkes düğünü soruyor yıprandım.Okadar yoruldumki anlatamam.Kendımı çıkmaza gırmış gıbı hıssedıyorum.

Selamun helloooo

Ben hızlıca geldim ama gidiciiiiimmmm

Dilam teveccühünüz efenüüümmmm
Bizim dün 3 yıl 5 ay olduuuuuu
Evlendiğimizde 3.5 yıl olmuş oliceeeekkkkkk

Aslııımmmm ayyy ne güzel yaaa
Bende yemek yapabilmek istiyoruuummm

Tuğçeee öldürdün sen beni yaaaaa
Ben daha nişan bohçası götürdüm, kız çeyiz serme diyooooo
Ya bi kere de yetişeyim hıızıınaaaa
Aramızda 1 hafta var, benim evim bile yoookkkkk

Hüüümmm bindallın, kına malzemelerin hayırlı olsuuunnnn
Haftaya bende bindallı işine giriyoruuummmm
Bu arada ben daha nişan slaytını bitiremediiiimmmmm
Allahım sana geliyorum ya Rabbiiimmmmm

Pınarkooommm pek iyi gördüüüm seniiii
4 aylar nasıl gidiyoooo tertibiiiimmm

Özgetoşun nesi var ööölllleeeeeeeeee

Ve diğer kızlar öpüldünüz şap diye!

Gelinlik provam var akşam 6.30 daaaa

Nişana 3

Son düzenleme:

kırılmadım canım ama bızım durumu farklı.Beklemek o kadar zorkı sadakatle bağlıyım ona çokta sevıyorum.En son 6 ay oldu görüşeli.Telefonda kendımı robot gıbı hıssedıyorum..Kavuşsak yan yana olsak herşey daha rahat olacak emınım.Ben çok dayanıklıyım ama bazen pes edıyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…