'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın Canlarımmmmm

Davetiyelerim elimde şu an
bugün yokum ben arkadaşıma oturmaya gideceğim evlenmeden bi gezeyim hepsini dedim Arada yolda falan ce eee yaparım size

Günaydın Canlarımmmmm

Davetiyelerim elimde şu an
bugün yokum ben arkadaşıma oturmaya gideceğim evlenmeden bi gezeyim hepsini dedim Arada yolda falan ce eee yaparım size
iyi oturmalar sana bizimle paylaşmıycakmısın davetiyeni :26:

kızlar saat kaç oldu ayılamadım halen hadi ortaya bi konu açıp konuşalım yoksa bayılacağım

Günaydın gelincikler Sabah-ı şerifleriniz hayırlı olsun Nasılsınız bakiiim

hadi ilk konuyu ben açayım Kayınvalidenizle aranız nasıl, onun yanındayken kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

ayyy kimsecikler yazmamış resmennn benim çok işim vardı uğrayamadım sayfalar dolmuştur deidm ama dolmamış

mutluuu kendi adıma kayınvalidemi çoooo..k seviyorum cidden çok şanslıyım bu konuda, maşallah diyeyim
anlayışlı, şen şakrak, genç bi kayınvalidem var

bende kayınvalideden yana çok şanslıyım... anneden öte arkadaşım gibi.. bal annem derim ona .. birbirimizi ne çok sevdiğimizi söyleyen mesajlar atarız hatta .. Allahım nazarlardan korusun .. bazen nişanlım yuhh ama bu kadar olmaz kıskanıyorum valla der :)) bu arada düğüne 23 gün kaldı.. :)))

maşallah hepimizin kayınvalide ile arası iyi.. ne güzel Bende kendimi çok şanslı hissediyorum kayın validem genç çok anlayışlı bir kadın. Gelinmişim gibi hissettirmedi hiç.. ve yakınlarına hep biz abla kardeş gibiyiz der her konuda destekler doğruya yöneltir hep. Sizin örnek bi çift olmanızı istiyorum der ayy canımm benimmm

bende anlatayım kayınvalidemi diyeceğim ama bir ara anlatmıştım zaten çok iyiyiz maşallah hiç kayınvalide olmadı bana hep anne oldu yani ne zaman konuşsak sesimin tonundan anlar nasılım iyimiyim diye ben çok anlatma taraftarı değilim ama yine de bazen paylaşıyorum çok seviniyormuş o zamanlar nişanlıma diyormuş hep beni gerçekten yakın buldu anlattı diye seviyorum biliyorum o da beni seviyor ama mesefa her daim iyidir

bu arada ben vitamin hapına da başladım bugün zinco adı duydunuz mu hiç :26: saç dökülmesi tırnak sağlığı vücutta çıkan yaralar için

bunlar zaten çinko eksikliğinden oluyormuş bu hapcağız da bana çinko desteği yapacak

hapkolik oldum ben

evet mesafeyi korumak iyidir bende böyle düşünürüm. bi ara annem banada içirmişti zinco dan.bi 10 gün dewam etmiştim sadece

sen ne için içmiştin canım :26: bide 10 gün kısa değil mi faydası oldu mu hemen:44:
saç dokulmesi için ama oyle abartılcak bı durum yoktu.. daha once doktor kardeşim için vermiş anne işte hemen banada içirdi..

yok ben menemen deyim nişanlım oralı ama o da orada yaşamıyor o da bornova da dans kursunu araştırıyoruz harmandalı kursuna gideceğiz ve düğün dansı

bende varım :) 9 Mayıs kına , 11 Mayıs düğün :)

arkadaşım hayırlı olsun benim nikahım var 9 mayısta

hadi ilk konuyu ben açayım Kayınvalidenizle aranız nasıl, onun yanındayken kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

kv ile aramız çok şükür iyi çok iyi bir kadın sağolsun bizim için elinden geleni yapıyor imkanı olsa neler neler yapar tahmin edebiliyorum ama bir sorunum var nişanlımın annesine anne, babasına da baba diye henüz hitap edebilmiş değilim çok zor geliyor nasıl aşıcam bu sorunumu bilmiyorum bu konuda fikire ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…