Günaydın Canlarımmmmm
Davetiyelerim elimde şu anbugün yokum ben arkadaşıma oturmaya gideceğim evlenmeden bi gezeyim hepsini dedim Arada yolda falan ce eee yaparım size
günaydınn canımmm
hadi iyi eğlenceler iyi oturmalar sanaa
iyi oturmalar sanaGünaydın Canlarımmmmm
Davetiyelerim elimde şu anbugün yokum ben arkadaşıma oturmaya gideceğim evlenmeden bi gezeyim hepsini dedim Arada yolda falan ce eee yaparım size
Sağol tatlım nasılsın?????
evet mesafeyi korumak iyidir bende böyle düşünürüm. bi ara annem banada içirmişti zinco dan.bi 10 gün dewam etmiştim sadecebende anlatayım kayınvalidemi diyeceğim ama bir ara anlatmıştım zatençok iyiyiz maşallah hiç kayınvalide olmadı bana hep anne oldu yani ne zaman konuşsak sesimin tonundan anlar nasılım iyimiyim diye ben çok anlatma taraftarı değilim ama yine de bazen paylaşıyorum çok seviniyormuş o zamanlar nişanlıma diyormuş hep beni gerçekten yakın buldu anlattı diye seviyorum biliyorum o da beni seviyor ama mesefa her daim iyidir
bu arada ben vitamin hapına da başladım bugün zinco adı duydunuz mu hiç :26: saç dökülmesi tırnak sağlığı vücutta çıkan yaralar için
bunlar zaten çinko eksikliğinden oluyormuş bu hapcağız da bana çinko desteği yapacak
hapkolik oldum ben
evet mesafeyi korumak iyidir bende böyle düşünürüm. bi ara annem banada içirmişti zinco dan.bi 10 gün dewam etmiştim sadece
saç dokulmesi için ama oyle abartılcak bı durum yoktu.. daha once doktor kardeşim için vermiş anne işte hemen banada içirdi..
sen ne için içmiştin canım :26: bide 10 gün kısa değil mi faydası oldu mu hemen:44:
dansa gidinn dansaaa
ben sevdicek yok die oryantale gidiyorum şimdi ama evlenince salsa bizi beklerrr :118::118::118:
bu arada dikilidesin dimi senn :44::44:
ohh yidimm yidiimmmm
bide c vitaminii aldımm portakal suyu içerekkk :81::81::81::81::81::81::81:
saç dokulmesi için ama oyle abartılcak bı durum yoktu.. daha once doktor kardeşim için vermiş anne işte hemen banada içirdi..
bende varım :) 9 Mayıs kına , 11 Mayıs düğün :)
hadi ilk konuyu ben açayımKayınvalidenizle aranız nasıl, onun yanındayken kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?