ım bi ara avuç avuç dökülmüştü ama kısa sürdü. çözüm ne diye sorarsan saç boyası bana çok iyi geliyor canım
benim baya abartılacak boyutlara ulaştı yabide ağzımda yaralar çıkıyor sürekli ,inşallah iyi gelir
hım ne kadar zamn oldu nişanlanalı canım ? bu bence sorun değil. ilk zamnlar bende diyemiyordum. zamnla daha çok vakıt geçirdikce alışırsın.. zaten oemli olan hitap değil anlaşmanız kaynaşmanızarkadaşım hayırlı olsun benim nikahım var 9 mayısta
kv ile aramız çok şükür iyiçok iyi bir kadın sağolsun bizim için elinden geleni yapıyor imkanı olsa neler neler yapar tahmin edebiliyorum ama bir sorunum var nişanlımın annesine anne, babasına da baba diye henüz hitap edebilmiş değilim çok zor geliyor nasıl aşıcam bu sorunumu bilmiyorum bu konuda fikire ihtiyacım var
benim baya abartılacak boyutlara ulaştı yabide ağzımda yaralar çıkıyor sürekli ,inşallah iyi gelir
ım bi ara avuç avuç dökülmüştü ama kısa sürdü. çözüm ne diye sorarsan saç boyası bana çok iyi geliyor canımboyadığım zaman dökülmüyor.bazıları saçı yıpratmasından yakınıyor ama bana tam tersı saçımı besliyor Ağzının içindemi yaralar çıkıyor yoksa uçuk gibi bişey mi:44:
stresten mi canımİ? babamda ağzında bir dönem yaralar çıkıyordu strestendi
Selamuuunnn helllllloooooooooooo!!!
Ben geldim ama hemen kaçiciiiimm
İşten izinliyim 2 gündüüüürrrrr
Zeybeğimizin son provasını nişanlıklarla yaptık dün
Hocamız videoyu hem sitesine hemde youtube a koydu
İzlemenizi istiyoruuummm ve yorumlarınızı tabiiii
Acaba pro üyelerden birine mesaj atsam o hepinize mesaj atarak sizinle paylaşabilir miii?
Çok heyecanlıyım kuzular yaaaa
Bana dua edin ne ollllluuuurrrrrrr
günaydınn
elifffff çok heyecanlııyımmmizlemek istiyorum bi an evvel
Allah'ım bugün kına gecemizde var
aslı ne durumda acaba
hadi yarın olsun biriniz nişanlanın biriniz evleniiiinnnnn:118: :118: :118: :118: :118:
elifffffffff
uyan kk uyan tey tey teyyyy:119: :119: :119: :119: :119:
:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
Aslının ayakkabısında adlarınız yazıyor
eliffffff heyecanla bekliyorum videoyu
sahi miiii
teşekkür ederiz o zaman aslıya
bakalım kiminki silenecek
posta kutunu boşalt bakayım
bende diyorum niye bana bişi gelmiyor
boşalttım hemencikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?