'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağol dilam sabah kalktığımda bir gözüm kanlanmıştı.
Boğazım ayrı bir havada vee aşk artık gelinlik bakmaya yalnız gidecek bu durumda dün feryat ediyor bana

çok geçmiş olsunn canımm yaaaa

hakkaten haticem ne bekliysunn daaha gelinlik bakmak içinn
tutup kolundan götürsünn vallahiii

Günaydın kızlar Hayırlı Cuma' lar

Elifimm kuzum videonu izledim nişanlığına bayıldımmm çok yakışmış maşallah

Dansınız için tavsiyem ise biraz daha cilveli olman Enişte figürleri çok güzel sergilemiş nişanlık senin figürlerini örtüyor bu yüzden kollarına birazcık hareket verdiğinde herkes size hayran olucaktır

Sağol dilam sabah kalktığımda bir gözüm kanlanmıştı.
Boğazım ayrı bir havada vee aşk artık gelinlik bakmaya yalnız gidecek bu durumda dün feryat ediyor bana

ay haticeeeee, gören zorla evlendiriliyorsun sanacak

doping mi yükletsek sana napsak yavrum yaa :44:

size bişi anlatcaktım koşa koşa geldim resmen dışardan üyeliğimi açıncaya kadar unuttum :26:

ne saftiriğim yahu ben

pınarrrrrr :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

aha senin yorumun görünce aklıma geldi çünkünüm bankacılıkla ilgili bişi

şimcik ben kredi kartı aldım adı lazım değil bir bankadan (umarım sorun yaşamam :18: :18:) şimdi bu kartın şifresi yok ben nası alışveriş edicem bunla :44: çok mu saçma oldu soru

bide hesap kesim tarihi ayın 9 u yani nisanın 9 na kadar yapcağım ilk alışveriş ondan sonraki 15 gün içinde ödencek öyle mi :26: 9 nu geçirirsem mayısta ödenecek değil mi:26:

hiç anlamıyorum ben bu kartları yaa

Müşteri hizmetlerini arayıp şifre oluşturuyorsun

ayın 9 una kadar yaptığın tüm alışverişler 9 unda extrene yansıcak 15 değil 10 gün içinde ödemen gerekicek.

ayın 9 una kadar yaptığın tüm alışverişler 9 unda extrene yansıcak 15 değil 10 gün içinde ödemen gerekicek.

hadi ya benim diğer kartta mesaj olaraktan gelmişti de şifre saf saf bekliyorum gelsin diye :78: gelmiyince telaşlandım bide

peka accık dişimi sıkarsam nisan 10 da alışveriş yaparsam ne zaman öderim ben bunu :44: baya yüklü olacakta miktar ondan böyle tırsıyorum hemen öde demesinler bana :18:

zehra açıklamışş pınarımm

kıyamamm sanaaa , ilaç etkilemiştir biras senii ama zamanla hepiciğii geçiçekkkk

normal şartlarda bi sonraki ay ( mayıs ) ödersinn canımm,
ama bazı kartlar müşterisine avantaj sağlıyo 3 ay fln ertelemeli başlatıyoo

zehra açıklamışş pınarımm

kıyamamm sanaaa , ilaç etkilemiştir biras senii ama zamanla hepiciğii geçiçekkkk

evet zehra sağolsun açıkladı aydınlattı beni

ilaçtan mııı:18: :18: hiç aklıma gelmedii

konuşurken ne anlattığımı unutuyorum ya geçer inşallah hemen 1 haftadır insan içine çıkmadım zaten sersem tavuklar gibi dolanıyorum konuşasım da gelmiyor hiç yatasım var hepten

fırtına öncesi sessizlik gibi

normal şartlarda bi sonraki ay ( mayıs ) ödersinn canımm,
ama bazı kartlar müşterisine avantaj sağlıyo 3 ay fln ertelemeli başlatıyoo

yok yok kampanyaya ihtiyaç yok nisan içinde istemesinler de benden

bide gelen zarfın üstünde sözleşmelidir yazıyor ne sözleşmesi o bana bahsetmediler bundan

arayınca sorayım mı onu da :26:

fırtına flnn yokkk
ayrıca senden üzgün surat görmek istemiyorum çünkü gayet iyi gidiyosunnn maşallahh
ilaçlar çok iyi gelcek çok daha iyi olcaksınn
ilaca yeni başladığın için normasl tepkiler bunlarrr bebekkk

yok yok kampanyaya ihtiyaç yok nisan içinde istemesinler de benden

bide gelen zarfın üstünde sözleşmelidir yazıyor ne sözleşmesi o bana bahsetmediler bundan

arayınca sorayım mı onu da :26:

aklına takılan her şeyi sorabilirsinn canımm

evet evet maşallah çok iyi gidiyorum

ooo neler oluyor evde bende tepki yok ben yatıyom yaa :120: tek cevap bu

inanıyorum iyi gelecek

zaten bi 10 güne kadar sakinleştirici hapım bitecek doktor gel dedi bida gitcem bakayım iyileşmişmiyim

aklına takılan her şeyi sorabilirsinn canımm

arayınca sorayım bakayım :102: :102: buraya sözleşmelidiir yazmışsınız bana demediniz diyim :99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…