Sağol dilam sabah kalktığımda bir gözüm kanlanmıştı.
Boğazım ayrı bir havada vee aşk artık gelinlik bakmaya yalnız gidecek bu durumda dün feryat ediyor bana
Sağol dilam sabah kalktığımda bir gözüm kanlanmıştı.
Boğazım ayrı bir havada vee aşk artık gelinlik bakmaya yalnız gidecek bu durumda dün feryat ediyor bana
size bişi anlatcaktım koşa koşa geldim resmen dışardan üyeliğimi açıncaya kadar unuttum :26:
ne saftiriğim yahu ben
size bişi anlatcaktım koşa koşa geldim resmen dışardan üyeliğimi açıncaya kadar unuttum :26:
ne saftiriğim yahu ben
pınarrrrrr :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
aha senin yorumun görünce aklıma geldiçünkünüm bankacılıkla ilgili bişi
şimcik ben kredi kartı aldım adı lazım değil bir bankadan (umarım sorun yaşamam :18: :18:) şimdi bu kartın şifresi yokben nası alışveriş edicem bunla :44: çok mu saçma oldu soru
bide hesap kesim tarihi ayın 9 u yani nisanın 9 na kadar yapcağım ilk alışveriş ondan sonraki 15 gün içinde ödencek öyle mi :26: 9 nu geçirirsem mayısta ödenecek değil mi:26:
hiç anlamıyorum ben bu kartları yaa
Müşteri hizmetlerini arayıp şifre oluşturuyorsun
ayın 9 una kadar yaptığın tüm alışverişler 9 unda extrene yansıcak 15 değil 10 gün içinde ödemen gerekicek.
aha senin yorumun görünce aklıma geldiçünkünüm bankacılıkla ilgili bişi
şimcik ben kredi kartı aldım adı lazım değil bir bankadan (umarım sorun yaşamam :18: :18:) şimdi bu kartın şifresi yokben nası alışveriş edicem bunla :44: çok mu saçma oldu soru
bide hesap kesim tarihi ayın 9 u yani nisanın 9 na kadar yapcağım ilk alışveriş ondan sonraki 15 gün içinde ödencek öyle mi :26: 9 nu geçirirsem mayısta ödenecek değil mi:26:
hiç anlamıyorum ben bu kartları yaa
Müşteri hizmetlerini arayıp şifre oluşturuyorsun
ayın 9 una kadar yaptığın tüm alışverişler 9 unda extrene yansıcak 15 değil 10 gün içinde ödemen gerekicek.
ama bak geldi sonradan aklıma
düşünce kopukluğu sorunu yaşıyorum bugünlerdetam düşünüyorum bişi ana bi bakıyorum ne düşündüğümü unutmuşum
sonra bide ne düşündüğümü düşünüyorum
hadi yabenim diğer kartta mesaj olaraktan gelmişti de şifre saf saf bekliyorum gelsin diye :78: gelmiyince telaşlandım bide
peka accık dişimi sıkarsam nisan 10 da alışveriş yaparsam ne zaman öderim ben bunu :44: baya yüklü olacakta miktar ondan böyle tırsıyorum hemen öde demesinler bana :18:
zehra açıklamışş pınarımm
kıyamamm sanaaa , ilaç etkilemiştir biras senii ama zamanla hepiciğii geçiçekkkk
normal şartlarda bi sonraki ay ( mayıs ) ödersinn canımm,
ama bazı kartlar müşterisine avantaj sağlıyo 3 ay fln ertelemeli başlatıyoo
hadi yabenim diğer kartta mesaj olaraktan gelmişti de şifre saf saf bekliyorum gelsin diye :78: gelmiyince telaşlandım bide
peka accık dişimi sıkarsam nisan 10 da alışveriş yaparsam ne zaman öderim ben bunu :44: baya yüklü olacakta miktar ondan böyle tırsıyorum hemen öde demesinler bana :18:
evet zehra sağolsun açıkladı aydınlattı beni
ilaçtan mııı:18: :18: hiç aklıma gelmedii
konuşurken ne anlattığımı unutuyorum yageçer inşallah hemen 1 haftadır insan içine çıkmadım zaten sersem tavuklar gibi dolanıyorum konuşasım da gelmiyor hiç yatasım var hepten
fırtına öncesi sessizlik gibi
yok yok kampanyaya ihtiyaç yok nisan içinde istemesinler de benden
bide gelen zarfın üstünde sözleşmelidir yazıyor ne sözleşmesi o bana bahsetmediler bundan
arayınca sorayım mı onu da :26:
fırtına flnn yokkk
ayrıca senden üzgün surat görmek istemiyorum çünkü gayet iyi gidiyosunnn maşallahh
ilaçlar çok iyi gelcek çok daha iyi olcaksınn
ilaca yeni başladığın için normasl tepkiler bunlarrr bebekkk
aklına takılan her şeyi sorabilirsinn canımm
dilaaao kızın şekli ne öyle :44: önceki hali daha mı güzeldi ne
esnemişş acıcıkkk
temamm değiştiriyorumm sanırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?