'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım benim harika olmuşsunuz hep mutlu ol

esnek olmadığım dans edemediğim ve aynı zamanda onlar gibi zayıf da olmadığım için olabülü

:86::86::86::86::86::86::86::86:

kız öğle arasında uyku basar mı adama öğlen tatilinin tadını çıkart anacım

iş yaparken basıyor bana

bana da bana daaa
hele şöle 15:00 - 16:00 sıralarııı

nabersinizzzz :111: :111: :111:

iyiyizz özgemm sen nasılsın hiç gelmiyosunn buralaraaaaa

çok geçmiş olsunn canımm yaaaa

hakkaten haticem ne bekliysunn daaha gelinlik bakmak içinn
tutup kolundan götürsünn vallahiii
yok kız her gideceğim esnada bir aksilik çıkıyor.
ciddi ciddi annemler benden korkmaya başladı.
Düşün 2 hafta sonunu hastanede geçirdim.

ay haticeeeee, gören zorla evlendiriliyorsun sanacak

doping mi yükletsek sana napsak yavrum yaa :44:
Canım bana kalsa akşamı bile beklemem evlenmek için o kadar seviyorum
lakin biliyorsun bazı şeyleri

Bende bende bende çok seviyorumkiiiii ama inşallah bu sıkıntılı donemlerı atlatacağız çabucacık gelcek o gunler hatice

45 dk uyumuşum masanın üstünde kafamı ellerimin üstüne koyduğum için ellerim uyuşmuşlar bide şu an yazıyorum ama beynim uyuyor :120: :120: :120:

uyann bakalımmmmm
yoksa ses yapcammmm

ceviz vardı yanımda ondan yedim vitamin hapımı içmem gerekiyodu 2 bardak su içtim onla biraz ayıldım ama esnemekten ağzım ayrılacak şimdi

çoğu zaman yalnız çalıştığım için sıkılıyorum ama bu günlerde şükrettim resmen bu halimi biri görse var yaaa :18: :18: tefe korlar beni

günaydınn bebekkk
kalk az yürüü hem dizlerin açılsınn hem uykunnn

Merhabalar herkeseee :)

Kısmetse Eylül Gelini olacağım bende :)

Aranızda yeniyim. Üye olmadan da takip ediyordum ama açıkçası hazırlıklar sırasındaki bazı tatsızlıklar moralimi bozuyor ve hevesimi kırıyor.Geçen gün yine böyle bir zamanda burası yardımıma koştu ve tekrar moda girmemde çok yardımcı oldu yazdıklarınız :)
İnşallah bu tatlı koşuşturmacalar hayatta bir kere gelecek başımıza...Tadını çıkartmak lazım :)

Allahümme inni erudi, vel kaz eti, vel kuzu eti, vel tavşan eti,bulguri pilaveten yüzelli lahmacune ilaveten el helva el baklava.

Elemtere maruli ve salatahüm elleziz salçalı makarnahüm Allahümme ver bana zira açlık çok fena

cumaları çok okumak lazımmış

merabaa hoşgeldin

nişana da az kalmış Allah tamamına erdirsin

e anlat bakalım napar ne edersin yarışmaya nerden katıldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…