'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bende bende bende çok seviyorumkiiiii ama inşallah bu sıkıntılı donemlerı atlatacağız çabucacık gelcek o gunler hatice
İnşallah canım ağzından bal damlıyor sanki

45 dk uyumuşum masanın üstünde kafamı ellerimin üstüne koyduğum için ellerim uyuşmuşlar bide şu an yazıyorum ama beynim uyuyor :120: :120: :120:

Ne güzel ne güzel keşke bende uyusam

Allah seniii
bende toparlandım okuyorummm

merabaa hoşgeldin

nişana da az kalmış Allah tamamına erdirsin

e anlat bakalım napar ne edersin yarışmaya nerden katıldın

Teşekkür ederim :)

Bursa'dan katılıyorum lakin İstanbul'a gelin gideceğim kısmetse :) Nişana az kaldı da, biz nikah işlemlerine başladık bile :) pazartesi günü inşşallah bir aksilik olmaz da istediğimiz günü ve saati alırız.. Hatta imzayı kullanırken dedim acaba hangisini yazsam ama daha nişan bile olmadı, atlamayayım o kısımları, onların da tadını çıkartayım :)

Şöyle de garip bi durum var :) Beniim küçük sıpa bana bi yüzük beğenip de alamadı :) Şu an ne tek taşım ne evlenme teklifim ama resmi prosedürlerin günü belli :)

merhabalarr gooo
oda olur belki bi sürpriz hazırlıyodur sanaa

merhabalarr gooo
oda olur belki bi sürpriz hazırlıyodur sanaa

Merhaba :)))

Vallahi yalan söyleme konusunda berbat ama doğum gününmde güzel bir sürpriz yapmıştı :) Bir şeyler hazırlığında belli
ama önünde ben gibi bir engeli var :) Ben yapacağı şeyleri tahmin edebiliyorum o da sürpriz yapamıyor. Baktım olmayacak, artık tuttum çenemi, salağı oynuyorum :)

Kızlar yorumlarınızın hepiciği içiiiinn çok teşekkür ederiiiimmmm
Özel mesajlarınız içinde tabiii

Dilaaammmm Yanlış anlamam kuzum anlar mıyım hiç..

Dediklerinizde haklısınız ama kıyafet beni gerçekten çok kısıtlıyooorrrrr
Bide heyecan yapıyorum topukluyla eteğe basarım diyeee

Yoksa normal oynarken gayet edalı işveliiii köylü güzeliiiyyydiiiiiimmmm

Bana dua edin de yarın bu gerginliği atıp daha güzel yapabileyiiiiiiiiimmmmmmmm
Ben artık gelemem..
Öpüyorum hepiniziiiiiii

elifim ilk girerken düz ayakkabıyla mı girsen ne yapsann :44::44::44:,
topukluyla zeybek zor olur denge kurarkenn

edalı işveli arkadaşımm benimm şimdidenn kolay gelsinnn, telaşınız çok olcakk
çok çok güselll geçsin nişankoviçinnnn
öpüyorumm çok seniii

olur olur daha vakti var benim de tektaşım alyansım düğün tarihim her bişeyim var ama evlenme teklifim yok beklemedeyiz bakalım

kuzucumm ben şimdilik sana iyi şanslar dileyeyim ama arıcam seni emi yanındayım merak etme

Canım ben izleyemedim ama eve gidince hemen bakıcam Çok öpüyorum nişanın mükemmel geçsin inşallah

elifçim çok hoş görünüyosunuzzzz
yarın hem senin nişanın hem de alsının düğünü çok iyi geçsin inşallah

iyi akşamlar, iyi tatillerr kızlarrrr

aslııı, eliffff çok güsell geçsin düğününüz, nişanınızzz
bize de eğlenceli hafta sonlarııı

bide özge, zehra ve güline de iyi eğlencelerrr, umarım çok güsel geçerrr buluşmanızzzz:13::13::13:

İyi geceler kızlar bugün yine benim için koşuşturmalı bi gün oldu annem ben ve büyük kuzenim ablam dışarlardaydık arabayla çıkmışken merdane oklava tepsi falan gibi kaba şeyleri aldık falan... Sandık baktık 2 tane beğendim Maraş işi çok güzeldiler biri 1200 diğeri 850 tl Annem 1200 lüğü çok beğendi bakalım gidip alacağız benim araba Polo olduğu için sığmazdı babamın Caddy si var onunla gidip alacağız en büyük değil de bi küçüğü orta boy.. salonumda güzel bi otantik ortam katacak inşallah...

Sandık satan amca bana dedi ki bir genç kızım 3 şeyi çok isteyerek ve özel olmalıdır

Alyansı, gelinliği ve sandığı.... Eşya alınır değişir ama sandık bi kere alınır.. dolap açılır bakılır ama sandık senin mahremin gibidir dedi...

Eliffffff Kuzum şimdi izledim maşallah diyorum inşallah yarın da güzelce oynarsınız bi aksilik çıkmadan çok güzel eğlenceli geçer nişanın

Aslımmmmmm acaba şimdi ne yapıyorsun kına gecen bitmiş ayakların şişmiş halde eve mi gelmişsindir... Çok merak ediyorum seniiiiii döner dönmez foto bekliyorum inşallah

hım ne kadar zamn oldu nişanlanalı canım ? bu bence sorun değil. ilk zamnlar bende diyemiyordum. zamnla daha çok vakıt geçirdikce alışırsın.. zaten oemli olan hitap değil anlaşmanız kaynaşmanız

5 ay oldu canım nişanlanalı..bakalım tam dilimin ucunda, en kısa zamanda söyleyebilirim inş :)

bugün düğün varrrr :123: :123::123::123::123::123::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::114::114::114::114::111::111::111::111::111::121::121::121::125::125::125::124::124:

bugün nişann varrrrr :127::127::127::127::127::127::123::124::124::124::118::119::119::121::121::121::122::122::122::123::123::123::124::124::124::132::132::132::130::130::90::90::86::86::86:

eyyy kadınlar külübü

bugün sayfamızını en mutlu günlerinden biriii

ne heyecanlıyım yaaaaaaaa:89::89::89::89::89::89::89:

kalbim her ikinizle kızlar

merhaba kızlarr:)
dun evımızı tuttuk bahçelievler - hürriyet mahallesinde oralardan olan var mı?
mahalleyi pek bilmiyorum sizde taktir edersiniz ki mahallede önemli, genel olarak bulgar göçmenlerinin oturdugunu duydum sizin bir bilginiz var mı?

meraba canım

istanbulu hiç bilmiyorum ben sadece hayırlı olsun demek istedim.hayırla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…