'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pınaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

abbooowww listede ilk sıradayım sanırım şu an :))) stresten şuurumu kaybetmek üzereyim :))
Siz yenisiniz herhalde tanıyamadım.
aslı çok güzel olmuş ya, çok sade çok asil görünüyodu
çok duygulandım
amma çok çok dedim

ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :123:
Canım seninde inşallah o heyecanı taşıyan fotoğraflarını göreceğiz.

Tuğçem dün haftasonu senin oralardaydım.
Lakin uğrayamadım. Umarım herşey yolunda ve gönlüncedir inşallah.

eneee haticenin doğum günüsüymüş bugün

doğum günün kutlu olsun cicim mutlu yıllara inşallah tüm sevdiklerinle

şaka yapayım didimdi:82::82::82::82::82::82::82::82:

iyi yaptınnn pınarcannn :86::86::86::86::86::86::86::86:
kaçtır senin yazılarını bi ciddiyetle okuyorumm ( bknz: oyanın iş durumu, yemek duası, nisan 1 )
bi bakıyorumm kandırmışsınn biziii canavaaarrrrrr

Aslımmm Aslımmm çok güzelll olmuşşş maşallah onaa

Bir yastıkta kocasınlar inşallah

Sağol canım inşallah bulursunuz... Bakalım yarın ailelerle gifeceğiz inşallah akşam tutulur mu ne olur nasip kısmet... İş olayı da olacak inşallah canım dua et

ederim tabiki canımm yaa inşallah olur sende bana et bizde evi ona göre tutacaz haber bekliyorum şuan..

elliiiifff yine harika anlatmışsın yaaaaa çok mutlu ol emi

aslıyı da çok merak ediyoruummm bende görmek istiyoorrummmm:26::26::26:

yatak sormuştum ben size ammaaaaaa

iyiki doğdunn haticeeeeeee iyikii doğdunn haticeeeeee iyiki doğdunn iyiki doğdunn mutlu yılllaaarr sanaaaaaaa

mavişşşş hoşgeldinnnn
nasıll geçtii sınavınn, görüşmeyeli nasılsınn anlat bakalımmmm

Ölmedim sürünmeye devam ediyorum kuzum olmadı kısmet değilmiş beceriksiz bir gelin adayı geldi desem daha iyi olacaktı
Neler yapıldu görüşmeyeli banyom ve wcnin hilton lavaboları yapıldı müstakbel evimde
Mutfağımın ankastre set için dolapları yapıldı değişik ve güzel oldu
Veee yatak odam kendi tasarımım mobilyası yapıldı çokta süper oldu yaa bi bazası eksik mobilyacı başlığını da yaptı bazayı alalım monte edilecek şimcilik bu kadar daha çook işimiz var çook:26::26::26:

ıyı gunleırnde mutlulukla kullan canım

öle deme hayırlısı neyse o olsunn mavişimmm
2 ay kaldı yavaş yavaş biter hazırlıklarınız daa sıkma canınıı, takma kafana çok fazlaaa

kızlar donuk pudra evlenmış foto yokmu çok merak edıyorum onu.Bır ömür mutlu olsun sevdığıyle

evet evlendiii :123::123:
albüm yapılmıştı ama kaldırdılar sanırımmm

Tuğçem dün haftasonu senin oralardaydım.
Lakin uğrayamadım. Umarım herşey yolunda ve gönlüncedir inşallah.

Yaaaa uğrasanda beni bulamazdın zaten cnm Haftasonu çalışmıyorum
Maşallah deyim keyfim yerinde bi sorun yok Hep böyle gider inş Sen nasılsın cnm gelinlik baktınmı

Kızlarr, aslıya mutluluklar. bende göremedim. niye kaldırılmış fotoğraflar iyiki doğdun hatice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…