günaydınnnnnnnnnnnnnn
size acaip şeyler annatcam :111: :111:
nisan sürprizlerle geldiiiiiiiiiiiiiiiii
düğün tarihim öne alındııı ki benim deeedün sevdiceğim ve kayınailem sürpriz yaptılar geldiler ağustosta nişanlımın amcaoğlunun düğünü girdiği için araya haziranda da abimin olduğu için bizim tarihhhhhhhh
27 nisannn:123::123: :123: :123:
demeyi çok isterdimmmmm :121: :121:
1 NİSAN
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Siz yenisiniz herhalde tanıyamadım.abbooowww listede ilk sıradayım sanırım şu an :))) stresten şuurumu kaybetmek üzereyim :))
Canım seninde inşallah o heyecanı taşıyan fotoğraflarını göreceğiz.aslı çok güzel olmuş ya, çok sade çok asil görünüyodu
çok duygulandım
amma çok çok dedim
ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm :123:
Tuğçem dün haftasonu senin oralardaydım.Kızlaaaaarrr ben geldiiiimmm Biri bana hemen neler olduğunu düğün ve nişan resimlerine nerden ulaşabbileceğimi anlatsın
Elifçim nişanın hayırlı uğurlu olsun cnm resim istiyorum hemenAslıda gelin oldu çok merak ediyorum
Dün çeyiz almaya geldiler kızlarEvimi eşyalarımı yerleştirdik ama Evde beni bekleyen bi sürü ütü var kıyafetlerimi hurca ütülemeden koymuşum anneme dedim ütülemeden dolaplara yerleştirsek Sonra ben giyceğim zaman ütülesem olmaz mı Olmaz dedi Bu akşamda son gelinlik provam var Çoookkk az kaldı Heryerim ağrıyo yorgunluktan ama ben çok mutluyum
günaydınnnnnnnnnnnnnn
size acaip şeyler annatcam :111: :111:
nisan sürprizlerle geldiiiiiiiiiiiiiiiii
düğün tarihim öne alındııı ki benim deeedün sevdiceğim ve kayınailem sürpriz yaptılar geldiler ağustosta nişanlımın amcaoğlunun düğünü girdiği için araya haziranda da abimin olduğu için bizim tarihhhhhhhh
27 nisannn:123::123: :123: :123:
Günaydın kuzum bugün benim doğum günüm 1 Nisan
demeyi çok isterdimmmmm :121: :121:
1 NİSAN
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
pınaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
şaka yapayım didimdi:82::82::82::82::82::82::82::82:
eneee haticenin doğum günüsüymüş bugün
doğum günün kutlu olsun cicim mutlu yıllara inşallah tüm sevdiklerinle
Sağol canım inşallah bulursunuz... Bakalım yarın ailelerle gifeceğiz inşallah akşam tutulur mu ne olur nasip kısmet... İş olayı da olacak inşallah canım dua et
Slm canlarım uzun bir aradan sonra yine ben geldim
mavişşşş hoşgeldinnnn
nasıll geçtii sınavınn, görüşmeyeli nasılsınn anlat bakalımmmm
Ölmedim sürünmeye devam ediyorum kuzum olmadı kısmet değilmiş beceriksiz bir gelin adayı geldi desem daha iyi olacaktı
Neler yapıldu görüşmeyeli banyom ve wcnin hilton lavaboları yapıldı müstakbel evimde
Mutfağımın ankastre set için dolapları yapıldı değişik ve güzel oldu
Veee yatak odam kendi tasarımım mobilyası yapıldı çokta süper oldu yaa bi bazası eksik mobilyacı başlığını da yaptı bazayı alalım monte edilecek şimcilik bu kadar daha çook işimiz var çook:26::26::26:
Ölmedim sürünmeye devam ediyorum kuzum olmadı kısmet değilmiş beceriksiz bir gelin adayı geldi desem daha iyi olacaktı
Neler yapıldu görüşmeyeli banyom ve wcnin hilton lavaboları yapıldı müstakbel evimde
Mutfağımın ankastre set için dolapları yapıldı değişik ve güzel oldu
Veee yatak odam kendi tasarımım mobilyası yapıldı çokta süper oldu yaa bi bazası eksik mobilyacı başlığını da yaptı bazayı alalım monte edilecek şimcilik bu kadar daha çook işimiz var çook:26::26::26:
kızlar donuk pudra evlenmış foto yokmu çok merak edıyorum onu.Bır ömür mutlu olsun sevdığıyle
ıyı gunleırnde mutlulukla kullan canım
Tuğçem dün haftasonu senin oralardaydım.
Lakin uğrayamadım. Umarım herşey yolunda ve gönlüncedir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?