'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyiki doğdunn haticeeeeeee iyikii doğdunn haticeeeeee iyiki doğdunn iyiki doğdunn mutlu yılllaaarr sanaaaaaaa

mutluu yıllarrr haticeeee mutlu yıllar mutlu yıllarrr
Teşekkür ederim kızlar.
Slm canlarım uzun bir aradan sonra yine ben geldim
Nasılsın kuzu?

Yaaaa uğrasanda beni bulamazdın zaten cnm Haftasonu çalışmıyorum
Maşallah deyim keyfim yerinde bi sorun yok Hep böyle gider inş Sen nasılsın cnm gelinlik baktınmı

Gelinliği pazar günü hallettim.
Gittiğim 2. dükkandan alacağım. Özel dikim ve kumaşını, dantelinide bu hafta içi seçeceğim inşallah.

Evet kuzum hakkımda hayırlısı diyorum evet 2 ay kaldı zaman geçecek herşey hazır olacak ve ben dicem ki keşke bu kadar düşünmeseydim ama şimdi elimde değil:26::26::26:

Teşekkür ederim kızlar.

Nasılsın kuzu?

Kuzum iyi diyelim iyi olim yaa sizleri görüyorum daha iyi oluyorum aslında bezgin bıkkın bi kişiliğim var şu sıralar herşeyi irdeleyen ufacık bir şeyden kavga çıkaran ama iyi olacam sizlerle sizleri gördükçe toparlıcam çünkü sizin gibi dostlarım var ne kadar uzak olursak olalım kalplerimiz bir atıyor

Teşekkür ederim kızlar.

Nasılsın kuzu?

Gelinliği pazar günü hallettim.
Gittiğim 2. dükkandan alacağım. Özel dikim ve kumaşını, dantelinide bu hafta içi seçeceğim inşallah.

Canım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah Gelinliğinde hayırlı olsun Herkeste başladı artık baya baya telaş Mayıs haziran da heryer düğün tabi :)

Aslında bende de durum aynı ve bu ruh hali sağlığımı da bozuyor.
Aşk artık patlamak üzere kendine dikkat etmiyorsun diyerekten
Lakin bazı şeyler insana ağır geliyor ve oda ruh halini derken zincirleme bir huzursuzluk oluyor.
Sil, takma ya da en azından takmamaya çalıştığını sansınlar.
Elinde sonunda onlar bıkıyor bu defa emin ol.
Canım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah Gelinliğinde hayırlı olsun Herkeste başladı artık baya baya telaş Mayıs haziran da heryer düğün tabi :)

Sağol kuzummmmmm
Hiç sorma kına gecesi için baktığım tüm mekanlar tutulmuş.

Elimden geleni yapıyorum kuzum yaa ama şu düğünlerimiz bi geçsin hayırlısıyla herşey güzel olacak o zamana kadar dikkat edecem bakalım Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu göstersin

Amin canım bazen senin gibi çok yoruluyor üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor işte
O yüzden neşem,izi bulacvağız aşklara kavuşuncada

Selam kızlar aranıza yeni katldım benimd agustos da düğünüm var insallah <3 kayseride yaşayan gelin adaylarndan fikir almak istiyorum gelinligi nerde diktirmeliyim

Hatice mutlu yıllar canım Bundan sonraki yaş günlerini sevdicekle kutlyacaksın hep

nassınız beybiler bi girdim sonna işler yığıldı gelemedim bida

ama aslıcıkı gördüümmmm

ne kaa şık olmuş öyle o yaaa

Allah dirlik düzen versin yuvasında havalarda mis gibi ne güzel balayı yapar şimdi

elifime bişi diyimiyicim artıkın bütün gün rahatsız edip durdum zatiii

hasılat nasıl bayanlar dimek istiyorum sadecene

hüüümmmm hayırlı olsun dimek bakanlıkk

beklediğine değdi sanırım ne işi şimdi tam olarak anlamadaım ben :26:

bizde sevdiceğimle kafa kafaya verdik ilk defa bu kadar sakin bir evlilik planı çıkarttık her seferinde tartışmayla bitiyordu benim sinir problemimden dolayı öyle olmadı gayet güzel planladık her bişiyimizi

önümüzdeki hafta beyaz eşya ve altınlarımızı alıyoruz kısmetse mobilyalarımızıda belirledik onları babalar halledeceği için beklemedeyiz.

Allah'ım yardım ederse süper gidiyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…