öle deme hayırlısı neyse o olsunn mavişimmm
2 ay kaldı yavaş yavaş biter hazırlıklarınız daa sıkma canınıı, takma kafana çok fazlaaa
evet evlendiii :123::123:
albüm yapılmıştı ama kaldırdılar sanırımmm
Amin inşallah tşk ederim bu arada sizinle tanışmıyoruz sanırım maviş derler bana
iyiki doğdunn haticeeeeeee iyikii doğdunn haticeeeeee iyiki doğdunn iyiki doğdunn mutlu yılllaaarr sanaaaaaaa
Teşekkür ederim kızlar.mutluu yıllarrr haticeeee mutlu yıllar mutlu yıllarrr
Nasılsın kuzu?Slm canlarım uzun bir aradan sonra yine ben geldim
Yaaaa uğrasanda beni bulamazdın zaten cnmHaftasonu çalışmıyorum
Maşallah deyim keyfim yerinde bi sorun yok Hep böyle gider inşSen nasılsın cnm gelinlik baktınmı
öle deme hayırlısı neyse o olsunn mavişimmm
2 ay kaldı yavaş yavaş biter hazırlıklarınız daa sıkma canınıı, takma kafana çok fazlaaa
evet evlendiii :123::123:
albüm yapılmıştı ama kaldırdılar sanırımmm
evet canım ben yenıymı tanışmadık.Memnun oldum mavışş ne güzel ismin var
bende bulgarı
Teşekkür ederim kızlar.
Nasılsın kuzu?
Siz yenisiniz herhalde tanıyamadım.
Canım seninde inşallah o heyecanı taşıyan fotoğraflarını göreceğiz.
Tuğçem dün haftasonu senin oralardaydım.
Lakin uğrayamadım. Umarım herşey yolunda ve gönlüncedir inşallah.
Teşekkür ederim kızlar.
Nasılsın kuzu?
Gelinliği pazar günü hallettim.
Gittiğim 2. dükkandan alacağım. Özel dikim ve kumaşını, dantelinide bu hafta içi seçeceğim inşallah.
Aslında bende de durum aynı ve bu ruh hali sağlığımı da bozuyor.Kuzum iyi diyelim iyi olim yaa sizleri görüyorum daha iyi oluyorum aslında bezgin bıkkın bi kişiliğim var şu sıralar herşeyi irdeleyen ufacık bir şeyden kavga çıkaran ama iyi olacam sizlerle sizleri gördükçe toparlıcam çünkü sizin gibi dostlarım var ne kadar uzak olursak olalım kalplerimiz bir atıyor
Canım doğum günün kutlu olsun nice senelere inşallah Gelinliğinde hayırlı olsun Herkeste başladı artık baya baya telaş Mayıs haziran da heryer düğün tabi :)
Aslında bende de durum aynı ve bu ruh hali sağlığımı da bozuyor.
Aşk artık patlamak üzere kendine dikkat etmiyorsun diyerekten
Lakin bazı şeyler insana ağır geliyor ve oda ruh halini derken zincirleme bir huzursuzluk oluyor.
Sil, takma ya da en azından takmamaya çalıştığını sansınlar.
Elinde sonunda onlar bıkıyor bu defa emin ol.
Amin canım bazen senin gibi çok yoruluyor üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor işte
O yüzden neşem,izi bulacvağız aşklara kavuşuncada
Kuzularrrr yarın ise başlıyorum Allah in izniyle.. şu an adliye de sabika kaydı sırasındayim dua edin benim.için
Bakanlığa başlayacağım inşallah canım hizmet alimi yapıyorlar şirket üzerinden öyle.olacak. Kpss ye girip uzman yardımcısı olana kadarDaularımız seninle kuzum hayırlı olsun hayırdır ne iş bakalım hayırlı gelsin sana
Bakanlığa başlayacağım inşallah canım hizmet alimi yapıyorlar şirket üzerinden öyle.olacak. Kpss ye girip uzman yardımcısı olana kadar
Kuzularrrr yarın ise başlıyorum Allah in izniyle.. şu an adliye de sabika kaydı sırasındayim dua edin benim.için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?