Hayırlı olsun hüm
Maviş güzel günler göreceğiz yakında
nassınız beybilerbi girdim sonna işler yığıldı gelemedim bida
ama aslıcıkı gördüümmmm
ne kaa şık olmuş öyle o yaaa
Allah dirlik düzen versin yuvasındahavalarda mis gibi ne güzel balayı yapar şimdi
elifime bişi diyimiyicim artıkınbütün gün rahatsız edip durdum zatiii
hasılat nasıl bayanlar dimek istiyorum sadecene
hüüümmmmhayırlı olsun dimek bakanlıkk
beklediğine değdi sanırımne işi şimdi tam olarak anlamadaım ben :26:
bizde sevdiceğimle kafa kafaya verdik ilk defa bu kadar sakin bir evlilik planı çıkarttıkher seferinde tartışmayla bitiyordu benim sinir problemimden dolayı öyle olmadı gayet güzel planladık her bişiyimizi
önümüzdeki hafta beyaz eşya ve altınlarımızı alıyoruz kısmetsemobilyalarımızıda belirledik onları babalar halledeceği için beklemedeyiz.
Allah'ım yardım ederse süper gidiyor şimdilik
Ben de aynı hazırlıklar içerisinde olan biri olarak evlilik hazırlıkları sürecinde kolaylıklar diliyorum. Çeyiziydi, altınıydı, gelinliğiydi, ayakkabısıydı derken insanın karşısına dağ gibi bir liste diziliveriyor. Her biri için farklı bir yere koşmak, fiyat almak seçip beğenmek ise resmen külfet kalini aldı. Sizin allahtan mobilyalar babalara kalmış :)
Biz de onlar da bizim üzerimizde. Hem çalışıp hem de hazırlıklara koşmak çok zor oluyor ama bir o kadar da keyifli :))))))
Yenibosnada evlilik ve altın alışveriş merkezi Wedding World Kuyumcukent AVM'ye gittik geçtiğimiz haftasonu. Henüz açılmamış mağazalar olsa da evliliğe dair yaklaşık 250 tane açık mağaza bulunuyor. Hiç olmazsa nikah şekeri, ayakkabı, gelinlik, altın ve çeyiz işlerimizi halletmiş olduk :) Herşeyi belli bir noktadan halletmeni tavsiye ederim. Büyük kolaylık :)
ama aslıcıkı gördüümmmm
Allah dirlik düzen versin yuvasındahavalarda mis gibi ne güzel balayı yapar şimdi
bizde sevdiceğimle kafa kafaya verdik ilk defa bu kadar sakin bir evlilik planı çıkarttıkher seferinde tartışmayla bitiyordu benim sinir problemimden dolayı öyle olmadı gayet güzel planladık her bişiyimizi
önümüzdeki hafta beyaz eşya ve altınlarımızı alıyoruz kısmetsemobilyalarımızıda belirledik onları babalar halledeceği için beklemedeyiz.
Kuzularrrr yarın ise başlıyorum Allah in izniyle.. şu an adliye de sabika kaydı sırasındayim dua edin benim.için
Allah kolaylık versin tatlımm. ne güzel mobilyadan kurtulmuşsunuz biz harıl harıl ödüyoruz
amin canım hepimize inşallah
öyle anlaştık ailelerle mobilyalarımızı alacaklar kalanlar bizim artık,altınları de alıverseler kayınailem iyiyidi ama
mutluluklar canım ne güzell:)
sağol canım hepimiz mutlu olalım
sen neler yapıyosun atmıyosun dimi artık yüzüğünü
hayır canım atmıyorum çok sağoll
ama bu arada o kadar streslı ı günler yaşıyorumkı anlatamam.Evımız bıtmedığınden kavuşamıyoruzzzkırayada çıkamıyoruz.4 yıldır böyle çok bunaldım.
ama işte bu günler birbirimize destek olarak atlatılacak,yoksa evliliğin amacı ne kiiyi günde kötü değil mi
sen daha baştan pes edersen olmaz yani nişanlının güvenini kaybedersin ailesinin gözünde saygınlığını kaybedersin yapma yani
canım haklısın tabıı çevrede rahat bırakmıyor .Neler söylüyorlar bır bılsen.Bu kadar beklenırmı, ilerde çocuğun olmayacak yaşın geçiyor v.s gıbı konuşmalarla canımı sıkıyorlar.
ama aslıcıkı gördüümmmm
ay yok artık yaakaç yaşındasın kiii :26:
benim abimler bak bu haziranda evleniyorlar 7 yıl görüştüler 3 yıldır nişanlılar düşün yani ama kimseyi ne onlar taktı ne de aileler olarak bizşartlarımız bugüne el verdi böyle oldu kime ne ki
ne takıyosun milleti elbet vardır bunda da bir hayır mevlam her şeyi en hayırlı zamanda versin geç olsun ama güç olmasın değil miver cevabını milletin ya da hiç takma gül geç
elalemin ağzı torba değil sonuçta dedikoduya yer arıyorlar bu konu olmasa başka bişey bulurlardı
canım aslıyı nerde gördün? bende görmek istiyorum.
canım 28 yaşındayım.Çevreyı , söylenenleri kafaya takmıyorumda çok bunaltıyorlar insanı.Doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın.
jack-frost albüm yapmıştı ama kaldırdı sanırım ondan göremedin sen:26:
28 daha ne ki Allah aşkına kaç kişi var burda o yaşlarda geldiklerinde sana kızacaklar benden söylemesi
çalışmıyormusun sen :26: bi işe girsen eğer evdeysen veye kursa falan gitsen şu etrafındakı gereksiz insanlardan bi uzaklaşsan:44:
jack-frost albüm yapmıştı ama kaldırdı sanırım ondan göremedin sen:26:
28 daha ne ki Allah aşkına kaç kişi var burda o yaşlarda geldiklerinde sana kızacaklar benden söylemesi
çalışmıyormusun sen :26: bi işe girsen eğer evdeysen veye kursa falan gitsen şu etrafındakı gereksiz insanlardan bi uzaklaşsan:44:
Hatice mutlu yıllar canımBundan sonraki yaş günlerini sevdicekle kutlyacaksın hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?