'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hayırlı olsun hüm
Maviş güzel günler göreceğiz yakında

Amin inşallah kuzum bu arada happy brithday sana happy birthday happy birthday mutlu yıllar sana

Kuzum iyiki doğdun iyiki varsın sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı nice mutlu yıllara hem sevdiceğinle artıı KK dostlarınla yani bizlerle geçirebileceğin mutlu yıllar:119::119::119::119::119:

Ben de aynı hazırlıklar içerisinde olan biri olarak evlilik hazırlıkları sürecinde kolaylıklar diliyorum. Çeyiziydi, altınıydı, gelinliğiydi, ayakkabısıydı derken insanın karşısına dağ gibi bir liste diziliveriyor. Her biri için farklı bir yere koşmak, fiyat almak seçip beğenmek ise resmen külfet kalini aldı. Sizin allahtan mobilyalar babalara kalmış :)
Biz de onlar da bizim üzerimizde. Hem çalışıp hem de hazırlıklara koşmak çok zor oluyor ama bir o kadar da keyifli :))))))
Yenibosnada evlilik ve altın alışveriş merkezi Wedding World Kuyumcukent AVM'ye gittik geçtiğimiz haftasonu. Henüz açılmamış mağazalar olsa da evliliğe dair yaklaşık 250 tane açık mağaza bulunuyor. Hiç olmazsa nikah şekeri, ayakkabı, gelinlik, altın ve çeyiz işlerimizi halletmiş olduk :) Herşeyi belli bir noktadan halletmeni tavsiye ederim. Büyük kolaylık :)

öncelikle merabaa

fikirlerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim biz nişanlımla ayrı şehirlerde yaşıyoruz bir araya gelip hepsini aynı anda bakma imkanımız yok maalesef her bi araya geldiğimizde bir işi halletmeye çalışıyoruz yani

mobilyalarda artık aileler halletsin başka türlü çıkamayacağız işin içinden geri kalan düğündü kınaydı balayıydı derken belimiz büküldü zaten

Rabbim yuva kurana yardım ediyor inşallah hepimiz için hayırlısıyla olur

Allah kolaylık versin tatlımm. ne güzel mobilyadan kurtulmuşsunuz biz harıl harıl ödüyoruz

Allah kolaylık versin tatlımm. ne güzel mobilyadan kurtulmuşsunuz biz harıl harıl ödüyoruz

amin canım hepimize inşallah

öyle anlaştık ailelerle mobilyalarımızı alacaklar kalanlar bizim artık,altınları de alıverseler kayınailem iyiyidi ama

sağol canım hepimiz mutlu olalım

sen neler yapıyosun atmıyosun dimi artık yüzüğünü

hayır canım atmıyorum çok sağoll
ama bu arada o kadar streslı ı günler yaşıyorumkı anlatamam.Evımız bıtmedığınden kavuşamıyoruzzz kırayada çıkamıyoruz.4 yıldır böyle çok bunaldım.

Son düzenleme:

ama işte bu günler birbirimize destek olarak atlatılacak,yoksa evliliğin amacı ne ki iyi günde kötü değil mi

sen daha baştan pes edersen olmaz yani nişanlının güvenini kaybedersin ailesinin gözünde saygınlığını kaybedersin yapma yani

canım haklısın tabıı çevrede rahat bırakmıyor .Neler söylüyorlar bır bılsen.Bu kadar beklenırmı, ilerde çocuğun olmayacak yaşın geçiyor v.s gıbı konuşmalarla canımı sıkıyorlar.

ay yok artık yaa kaç yaşındasın kiii :26:

benim abimler bak bu haziranda evleniyorlar 7 yıl görüştüler 3 yıldır nişanlılar düşün yani ama kimseyi ne onlar taktı ne de aileler olarak biz şartlarımız bugüne el verdi böyle oldu kime ne ki

ne takıyosun milleti elbet vardır bunda da bir hayır mevlam her şeyi en hayırlı zamanda versin geç olsun ama güç olmasın değil mi ver cevabını milletin ya da hiç takma gül geç

elalemin ağzı torba değil sonuçta dedikoduya yer arıyorlar bu konu olmasa başka bişey bulurlardı

canım aslıyı nerde gördün? bende görmek istiyorum.

canım 28 yaşındayım.Çevreyı , söylenenleri kafaya takmıyorumda çok bunaltıyorlar insanı.Doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın.

bu arada ağbinlerde çok mutlu olsunlar.hayırlı uğrlu olsun canım benim.:)

Son düzenleme:
canım aslıyı nerde gördün? bende görmek istiyorum.

jack-frost albüm yapmıştı ama kaldırdı sanırım ondan göremedin sen:26:

canım 28 yaşındayım.Çevreyı , söylenenleri kafaya takmıyorumda çok bunaltıyorlar insanı.Doğru söylüyorsun geç olsun güç olmasın.

28 daha ne ki Allah aşkına kaç kişi var burda o yaşlarda geldiklerinde sana kızacaklar benden söylemesi

çalışmıyormusun sen :26: bi işe girsen eğer evdeysen veye kursa falan gitsen şu etrafındakı gereksiz insanlardan bi uzaklaşsan:44:

ben kızayım mı pınarım
27 yaşındayım ve 3 sene çocuk istemiyorum (Allahım aratmasın tabi)

haklısın canım.İş arıyorum çalışacağım kısmetse.

Hatice mutlu yıllar canım Bundan sonraki yaş günlerini sevdicekle kutlyacaksın hep

Canım ağzından bal damlıyor resmen ah gelse de Mayıs ayı bizde kavuşsak artık
Ama yetişmeyecek hazırlıklar diyede korkuyorum.

Mavişim iyiki varsınız.
Kuzucuklarım hepinizi çooook seviyorum. Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…