KIZLAR SELAM OLSUN HEPİNİZE BEN 4 GÜNDÜR FALAN GİRMİYORDUM İŞLERİMDE ÇOK YOĞUN AYRICA EV KİRALADIK BİLİONUZ ONUNLADA İLGİLENİYORUM GEÇEN HAFTA HİÇ GİTMEDİM SPORA ..
ÖZGEM GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAAAA ALLAH KORUMUŞ DAHA BÜYÜKLERİ OLMASIN İNŞALLAH...
ELİFİN ZEYBEK VİDEOSUNU İZLEDİM SAĞOLSUN OYA GÖNDERMİŞ ÇOK TATLILAR MAŞALLAH YAAAA.
TEŞEKKÜRLER OYACIM
BENİ SORARSANIZ EV İŞLERİYLE MEŞGÜLÜM..
haftasonu badanacıyı ayarladık muhtemelen yarın badanamız bitmiş olacak.
sevdicek elektrik su doğalgaz işlerini halletti
ben camların ölçüsünü aldım perdecileri gezicez salonuma mekanizmalı kruvaze yaptırcam ama diğer odaları hazır dikilmişlerden ucuza getirmeyi düşünüyorum bildiğiniz yer varsa tavsiye alabilirim
arçelikten solo 3 lü takımımı aldım fırın-ocak-aspiratör (fırını çok beğendim ocağım wok lu ocak aspiratör sıradan birşey)
banyomuzdaki lavaboda yüzeysel çatlak vardı ama yüzeyseldi biz yinede değiştirmek istedik sağolsun ev sahibimiz banyolu aynalı dolap almamıza müsade etti haftasonuda koçtaşta orkanın bir banyo dolabı indirime girmişti 190 tl ye onu aldık zaten 70 cm bizim dolap ideal boyda oldu banom çok büyük değil ama bu dolap şık duracak
.
bizim cebimizden sadece boy dolabı çıkçak olacak artık o kadar ev sahibi su akıtmayan bir lavaboyu değiştirmeyebilirdi şükür ediyoruz o konuda çünkü o kabul etmeseydi biz cebimizden halledicektik. mutluyum....
yarın avizelerimizi seçmeye gidicez çok pahalı şeylermiş yaaaa 350-400 tl arasında tutuyo...
mutfağımıza buzdolabımız geniş geldibu da nazar boncuğumuz oldu sanırım... biz dolabızı 77 cm normalden biraz geniş almıştık ama dolap yuvamız 75 cm geldi 500 tl fark ödeyip dolabımızı değiştirdik ama olsun milletin evine zarar vermektense kırıp dökmektense bizden çıksın..
sonracıma doğtaşa uğradık mobilyalarımızı üretime almalarını söledik .. gardrobun içine ekstradan 4 raf yaptırıyorum rafları az geldi gözüme 160 tl de orada bayıldık ekstradan... ,
aklıma gelenler bunlarrrrr
sizide çoookkk özledim ama napimm bu kadarcık gelebiliyorum
KIZLAR SELAM OLSUN HEPİNİZE BEN 4 GÜNDÜR FALAN GİRMİYORDUM İŞLERİMDE ÇOK YOĞUN AYRICA EV KİRALADIK BİLİONUZ ONUNLADA İLGİLENİYORUM GEÇEN HAFTA HİÇ GİTMEDİM SPORA ..
ÖZGEM GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAAAA ALLAH KORUMUŞ DAHA BÜYÜKLERİ OLMASIN İNŞALLAH...
ELİFİN ZEYBEK VİDEOSUNU İZLEDİM SAĞOLSUN OYA GÖNDERMİŞ ÇOK TATLILAR MAŞALLAH YAAAA.
TEŞEKKÜRLER OYACIM
BENİ SORARSANIZ EV İŞLERİYLE MEŞGÜLÜM..
haftasonu badanacıyı ayarladık muhtemelen yarın badanamız bitmiş olacak.
sevdicek elektrik su doğalgaz işlerini halletti
ben camların ölçüsünü aldım perdecileri gezicez salonuma mekanizmalı kruvaze yaptırcam ama diğer odaları hazır dikilmişlerden ucuza getirmeyi düşünüyorum bildiğiniz yer varsa tavsiye alabilirim
arçelikten solo 3 lü takımımı aldım fırın-ocak-aspiratör (fırını çok beğendim ocağım wok lu ocak aspiratör sıradan birşey)
banyomuzdaki lavaboda yüzeysel çatlak vardı ama yüzeyseldi biz yinede değiştirmek istedik sağolsun ev sahibimiz banyolu aynalı dolap almamıza müsade etti haftasonuda koçtaşta orkanın bir banyo dolabı indirime girmişti 190 tl ye onu aldık zaten 70 cm bizim dolap ideal boyda oldu banom çok büyük değil ama bu dolap şık duracak
.
bizim cebimizden sadece boy dolabı çıkçak olacak artık o kadar ev sahibi su akıtmayan bir lavaboyu değiştirmeyebilirdi şükür ediyoruz o konuda çünkü o kabul etmeseydi biz cebimizden halledicektik. mutluyum....
yarın avizelerimizi seçmeye gidicez çok pahalı şeylermiş yaaaa 350-400 tl arasında tutuyo...
mutfağımıza buzdolabımız geniş geldibu da nazar boncuğumuz oldu sanırım... biz dolabızı 77 cm normalden biraz geniş almıştık ama dolap yuvamız 75 cm geldi 500 tl fark ödeyip dolabımızı değiştirdik ama olsun milletin evine zarar vermektense kırıp dökmektense bizden çıksın..
sonracıma doğtaşa uğradık mobilyalarımızı üretime almalarını söledik .. gardrobun içine ekstradan 4 raf yaptırıyorum rafları az geldi gözüme 160 tl de orada bayıldık ekstradan... ,
aklıma gelenler bunlarrrrr
sizide çoookkk özledim ama napimm bu kadarcık gelebiliyorum
kuzum iyiyim ben merak etme
ya biz düz yolumuzda gidiyoduk parh halinde bi araç birden yandan yola çıktı benim tarafımdan çarptı bize
ben de çarpmanın etkisiyle kafamı çarptım yan cama
o an çok korktum ama geçti gitti çok şükür
bende oldum da kuzum hap kullanınca nasıl ayarlayacaz ben anlamadımmm yaa 21 gün kullanıp ara vercez yaa o arada olacaz mayıs başında ilk reglimizi olunca kullanmaya başlarsak sonunda tekrar olcaz o zaman bir daha ki ay düğüne yada balayına denk denk gelebilir:18::18::18::18:
hmmm doğru diyon kuzum yaa
21 gün kulalnılıp 7 gün ara verilcek o arada da regl oluncak
bu adetim bitsin doktora gitçem ben
düğüne kadar 2 regl daha geçirmiş olcam yani doktor belki nisan sonunda başla
bi de mayıs sonunda başla der.. iki ay önceden içirir ayarlar belki :26:
hmmm doğru diyon kuzum yaa
21 gün kulalnılıp 7 gün ara verilcek o arada da regl oluncak
bu adetim bitsin doktora gitçem ben
düğüne kadar 2 regl daha geçirmiş olcam yani doktor belki nisan sonunda başla
bi de mayıs sonunda başla der.. iki ay önceden içirir ayarlar belki :26:
Nerelerde bu milleettttt?
Herkes çok mu çalışıyo benim gibiiiiiiii
geldimm benn
napıyosun bakalımmmm eliffcannn
hiiiiiiii
çok yoruldum bugün yaw çok çalıştımbi kısmını yarına bırakıcam sanırım çene çalasım var
elifikoooo dimem ne haberi olduğunuözel
şaka şaka :86::86:
işler güçlerle ilgili eğer olursa görmeye gidicem sevdiceğimi çok özledim onu
bakalım yarın belli olacak :97::97::97:
sen daha ev bulmadın mı kuzucum yaa
o kadar ev gezdirdim ama ben sana birini seç bence
Özgecaaaaannn geçmiş olsun kuzum ya..
Ben tam ne olduğunu anlayamadım da ondan diyemediiimmmmm
Sinemkooo neyin var bakem?
Nişanlılııııkkk perfectooooo
Ve daha çok ev arama dertleriyle geçiyoooorrrrrr
Özlemcim sağol tatlım, sizin gibi ev tutmuşlara özeniyorum ben yaaa
Pınaaarrr ne haberiii kuzuuuu?
Canlar yaw bende sorcem ne samandır ama bi türlü fırsat olmuyo acep doğum kontrol hapına adetin ilk günü başlamazsak olmas mı acep yoksa benim balayı berbat olacak bende didecem doktora bakalım ne diyiverecek:18::18::18:
Sorma Pınarım ya..
Artık yavaş yavaş dert ediyorum bu durumu.
Herkes evini bulmuş davetiye bastırmış mayıs ayı için
Ben ne hallerdeyiimmmm
Bi tane ev bulduk ama kararsızım ya:44:
Bak salonu böyle;
Eki Görüntüle 674628
Oturma odası genişlemiş bi yandan iyi olmuş ama, salon çok şekilsiz
Avangarde salonum birde
Mobilyalar büyük yani, nasıl sığacak bilmiyorum
Kapının oradaki çıkıntıya hiç bişi koyulmaz kiiii
Canlar yaw bende sorcem ne samandır ama bi türlü fırsat olmuyo acep doğum kontrol hapına adetin ilk günü başlamazsak olmas mı acep yoksa benim balayı berbat olacak bende didecem doktora bakalım ne diyiverecek:18::18::18:
şimdi şöyle bişey oldu elifiimm,,dün kardeşim bizim kınada arkadaşıyla zeybek oynayacakmış nişanlımın yanında öyle dedi..bende konsept bana ait hayır oynayamazsın dedim...annem ve babamda bana biraz kızdı...bende anneme söyledim bizim ikimizinde çocukluğundan beri hayali zeybek oynamakmış hoca bile araştırıyoruz düğünde biz oynayacaz kardeşime ne oluyor dedim biraz tartıştık bende çok ağladım gücüme gitti çünkü..
maviişşşşş inan onu bende bilmiyorum eğer regl döneminde içilmesi kesinse ya düğün ya balayı mahvolur benimde hatta özgenin de denk gelebilir aynı gün de düğünümüz ve regl dönemlerimiz de aynıı:44::44:
Kuzum bana doktor 2. gün başla dedi
Yalnız bunun geciktirmeyle ne ilgisi var anlamadım ben:44:
değişikmiş evet ilginç bi planı var demek ki eviniçine sindi mi onu söyle sen :26: evin icine girdin mi burası benim evim diyebilmesin bence böyle için kıpır kıpır olmalı burada yaşarım diyebilmelisin
koltukların sığmayacaksa aslında düşünmenin de pek bi anlamı yok netten mi buldunuz bu evi var mı başka fotosu :26:
yoksa sokak sokak geziyormusunuz nası arıyorsunuz yani:44:
şimdi işin çoksa ve akşamları işin olmuyorsa ben seni dinlerim anlatmak sormak istediğin olursa biliyorsun
bi telefon kadar yakınım,ya da netten yazışır bakarız evlere istersen yani
zaman daralıyor hızlandıralım işleri
şimdi şöyle bişey oldu elifiimm,,dün kardeşim bizim kınada arkadaşıyla zeybek oynayacakmış nişanlımın yanında öyle dedi..bende konsept bana ait hayır oynayamazsın dedim...annem ve babamda bana biraz kızdı...bende anneme söyledim bizim ikimizinde çocukluğundan beri hayali zeybek oynamakmış hoca bile araştırıyoruz düğünde biz oynayacaz kardeşime ne oluyor dedim biraz tartıştık bende çok ağladım gücüme gitti çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?