'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

para bayılmalar olmasa süpeeerrr olacakkk ama bayılmadan da olmuyoo
düğünden sonra sefa sürecezz inşallahh kuzum bizde özledik seni önce işlerinni hallet arada gel bize anlat

özlemmmmm hoşgeldin cnm baya bişeyler halletmişsin walla özlem biz avizelerimizi 440 a aldık ama dur bakiiim :44: Salon, oturma odası , yatak odası,2 tane de hole toplam 5 tane hepside kirstal taşlı helezon model çeşitlerinden 440 tl yi kredi kartına 10 taksit yaptı cnm yeride bahçelievler soğanlıda Daha uyguna da alabilirdik ama sevgili nişanlım pazarlık yapma özürlü olduğu için hiç pazarlık yapmadı

Okutun kendinizi nazar vallahi.
Tekrar geçmiş olsun.

hmmm doğru diyon kuzum yaa
21 gün kulalnılıp 7 gün ara verilcek o arada da regl oluncak
bu adetim bitsin doktora gitçem ben
düğüne kadar 2 regl daha geçirmiş olcam yani doktor belki nisan sonunda başla
bi de mayıs sonunda başla der.. iki ay önceden içirir ayarlar belki :26:

bende bu adetim bitince gidecem kuzum..ben burdan regl döneminin ilk günü başlanıyor diye duydum belki normal günde de başlanıyordur öyle olursa ayarlarız bakalım dr ne diyecek sana da bana da :26::26::26::26:

Vanım Geçmiş olsun:)aman nazara gelmeyin canım:)

Özgecaaaaannn geçmiş olsun kuzum ya..
Ben tam ne olduğunu anlayamadım da ondan diyemediiimmmmm

Sinemkooo neyin var bakem?
Nişanlılııııkkk perfectooooo

Ve daha çok ev arama dertleriyle geçiyoooorrrrrr

Özlemcim sağol tatlım, sizin gibi ev tutmuşlara özeniyorum ben yaaa

Pınaaarrr ne haberiii kuzuuuu?

hiiiiiiii

çok yoruldum bugün yaw çok çalıştım bi kısmını yarına bırakıcam sanırım çene çalasım var

elifikoooo dimem ne haberi olduğunu özel

şaka şaka :86::86:

işler güçlerle ilgili eğer olursa görmeye gidicem sevdiceğimi çok özledim onu

bakalım yarın belli olacak :97::97::97:

sen daha ev bulmadın mı kuzucum yaa

o kadar ev gezdirdim ama ben sana birini seç bence

Canlar yaw bende sorcem ne samandır ama bi türlü fırsat olmuyo acep doğum kontrol hapına adetin ilk günü başlamazsak olmas mı acep yoksa benim balayı berbat olacak bende didecem doktora bakalım ne diyiverecek:18::18::18:

geldimm benn
napıyosun bakalımmmm eliffcannn

İyiyim tatlım yaaa bugün de dün gibi yoğunuuzzzz
Muhabbet edesim var büssürü akıl danışmak istediğim şey var
Ne etsem kiiiiiiii?:26:

Sorma Pınarım ya..
Artık yavaş yavaş dert ediyorum bu durumu.
Herkes evini bulmuş davetiye bastırmış mayıs ayı için
Ben ne hallerdeyiimmmm

Bi tane ev bulduk ama kararsızım ya:44:
Bak salonu böyle;

Oturma odası genişlemiş bi yandan iyi olmuş ama, salon çok şekilsiz
Avangarde salonum birde
Mobilyalar büyük yani, nasıl sığacak bilmiyorum
Kapının oradaki çıkıntıya hiç bişi koyulmaz kiiii

şimdi şöyle bişey oldu elifiimm,,dün kardeşim bizim kınada arkadaşıyla zeybek oynayacakmış nişanlımın yanında öyle dedi..bende konsept bana ait hayır oynayamazsın dedim...annem ve babamda bana biraz kızdı...bende anneme söyledim bizim ikimizinde çocukluğundan beri hayali zeybek oynamakmış hoca bile araştırıyoruz düğünde biz oynayacaz kardeşime ne oluyor dedim biraz tartıştık bende çok ağladım gücüme gitti çünkü..

maviişşşşş inan onu bende bilmiyorum eğer regl döneminde içilmesi kesinse ya düğün ya balayı mahvolur benimde hatta özgenin de denk gelebilir aynı gün de düğünümüz ve regl dönemlerimiz de aynıı:44::44:

değişikmiş evet ilginç bi planı var demek ki evin içine sindi mi onu söyle sen :26: evin icine girdin mi burası benim evim diyebilmesin bence böyle için kıpır kıpır olmalı burada yaşarım diyebilmelisin

koltukların sığmayacaksa aslında düşünmenin de pek bi anlamı yok netten mi buldunuz bu evi var mı başka fotosu :26:

yoksa sokak sokak geziyormusunuz nası arıyorsunuz yani:44:

şimdi işin çoksa ve akşamları işin olmuyorsa ben seni dinlerim anlatmak sormak istediğin olursa biliyorsun

bi telefon kadar yakınım,ya da netten yazışır bakarız evlere istersen yani

zaman daralıyor hızlandıralım işleri

Kuzum bana doktor 2. gün başla dedi
Yalnız bunun geciktirmeyle ne ilgisi var anlamadım ben:44:

Ya kuzum benim düğün 7sinde 9unda hasta olcam ben biz o gün balayı için yola çıkacaz tam rezillik nasıl olacak bilmiyom ki yaa ben bide 1 kutudan fazla kullanmak istemiyom ki yaaa sadece ilk günleri atlatsın yeter kine:18::18::18:

Kuzum netten bulduk, ama bizim istediğimiz gibi ankastre fln olan tek bu ev var nerdeyse..
Gittik gördük
Hele 4+1 başka hiç yok
Aynı bina da 3 daire var, açıkçası binanın yeri de tam istedğimiz gibi değil
Ama diyorum ya gerçekten ev yok
Emlakçılara tekrar gidiyoruz öğle aralarında, sizi biliyoruz numaranız var arayacağız ama ev çıkmıyor diyorlar..
Canım giderek sıkılmaya başladı

Mutfağı banyosu herşeyi tam istediğimiz gibi
Yatak odası ebevyn banyolu

Hatta salondan parça kaçırıp o. odasını genişletmeleri de iyi olmuş, genelde orada oturacağız zaten
Ama dediğim gibi yine de salonum da tam istediğim gibi dursun isterdim

Dün dedim bir buçuk ay sonra tayin dönemi, evlenip otelde kalsak da sonra mı ev tutsak acaba diye
Hani yeri iyi olan bir yer buluruz o zaman
Saçmalama dedi sevdicek

Kuzum kardeşin erkek mi, yani erkek erkeğe mi oynayacaklar?
Yani ne alakası var tam anlayamadım ben, illa oynamak için senin kına geceni beklemiş ki acaba?
Ya bilmiyorum ama benim kardeşimde oynayacam diye çıksaydı bozulurdum bende galiba..
Sonucunda insan özel bir şey yapıyor, emek ediyor, tek olmak ister o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…