'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

içimi rahatlattın plumm işten güçten yetişemez oldum hiçbirşeye panik yaptım birden , neyse 1-hafta 10 güne bastırır dağıtırız artık :)

senin nişan gününde ben kaza yaptım sen bana geçmiş olsun dimedin küseyim mi sana heeee

cerennn hoşgeldin, çok özledim seni kuzummmm
artık geliceksin di mi

sen çok yaşa internetttt
selamlarrr tekrardannnn

hümmm ilk iş günün hayırlı olsunnnn canımmm
*
ceren bence geç kalmamışsınn yetişirr her şeyy
*
tuğçe vallahi zahmet olcakk sanaa davetiyeni versen ii olcakk
insanlar altınlarını alsınlarr düşmüşkenn

Özgeee Ne kazası yaptın benimde haberim yok cnm :26:

nişanlımla trafik kazası geçirdik tuğçecim, çok önemli bişey yok çok şükür
sadece kafamı çarptım cama, röntgende falan da bişey çıkmadı ama hala dokundukça çok acıyo

yaaa verilebilir mi diyosun yani cnm akrabalar olurda iş arkadaşlarıma flnda versemmi acaba şimdiden erken mi yoksa :26: Şubedekiler hep bi 10 gün öncesi falan veriyolar ondan

sadece kafamı çarptım cama, röntgende falan da bişey çıkmadı ama hala dokundukça çok acıyo

Ayyyy özgem çok geçmiş olsunn cnm verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş Araada var mı çok bi kayıp cnm :26:

hallederler canım takma kafana nasıl da strese giriyoruz hemen mükemmel olsun istiyoruz ya her şeyin ama bence harika olacaksınnnnn bu arada dişlerini de temizletebilirsin bi şey olmaz 6 ayda bi temizletme hakkın oluyor zaten

elliifffff iyi sayılırım ben pek mutlu değilim bugün sen nasılsın nasıl gidiyor nişanlılıkkkk

canım bende düğüne yakın temizletmeyi düşünüyorum..20 lik diş için ise Allah yardımcın olsun nişanlımın çekildi sonrası iyi oluyor ama zamanla geçiyor işte..geçmiş olsun

hüüümmmmm işin hayırlı olsun canııımmmmmm umarım çok iyi olur senin içinnnn ben işi anlamadım ama nasıl bir iş bu?

Son düzenleme:

ayy özgee sen söledikçe hala kötü oluyorumm senn güll
delii kızz yaaa

yaaa verilebilir mi diyosun yani cnm akrabalar olurda iş arkadaşlarıma flnda versemmi acaba şimdiden erken mi yoksa :26: Şubedekiler hep bi 10 gün öncesi falan veriyolar ondan
:

bence verebilrsinn, 1 aydan az kaldı netice dee
bankanın içindesin altın düştü, ver alıp kaldırsınlar hemenn

bu aradaa klasik kesim giyen arkadaşlarr
adil ışıkta indirim var klasik kesimdeee
ben dün kendimi kaybettimm vallahiii :86::86::86::86::86:

hemen geldim hemen gidicim yimeğeeee

dua istiyeceğim sizden yarına beklediğim bi haber var eğer olursa cumartesi pırrrrrr diye sevgilişe uçuyorum

gerçi daha pazar gördüm ama aileler vardı sadece bakıştık benim sarılasım var

özge ben sana geçmiş olsun dedim mi :44: demediysem özür dilerim tatlım geçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz bida böyle şeyler sadaka verdin mi :26:

birazcık var ama kasko halletçek kuzum
bi süre arabasızız sadece.. ama geçici araba da verebilirlermiş bize

bu arada geçmş olsn kaza yapan arkadaşımıza..

çok teşekkür ederim

geçti ya o korku ondan dalgaya vuruyom artık

öözggemmm regl oldun mu bakiimmm

oldum kuzummm 30 martta hem de
yani bu şekilde devam edersem balayından döndüğüm gibi olcam

demişsindir kuzum evet verdim sadaka

Herkese merhaba

Aaaa özgecim ya... Görür görmez çok üzüldüm iyi misin :26:
Nasıl oldu :44:

kuzum iyiyim ben merak etme
ya biz düz yolumuzda gidiyoduk parh halinde bi araç birden yandan yola çıktı benim tarafımdan çarptı bize
ben de çarpmanın etkisiyle kafamı çarptım yan cama
o an çok korktum ama geçti gitti çok şükür

KIZLAR SELAM OLSUN HEPİNİZE BEN 4 GÜNDÜR FALAN GİRMİYORDUM İŞLERİMDE ÇOK YOĞUN AYRICA EV KİRALADIK BİLİONUZ ONUNLADA İLGİLENİYORUM GEÇEN HAFTA HİÇ GİTMEDİM SPORA ..

ÖZGEM GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAAAA ALLAH KORUMUŞ DAHA BÜYÜKLERİ OLMASIN İNŞALLAH...

ELİFİN ZEYBEK VİDEOSUNU İZLEDİM SAĞOLSUN OYA GÖNDERMİŞ ÇOK TATLILAR MAŞALLAH YAAAA.
TEŞEKKÜRLER OYACIM

BENİ SORARSANIZ EV İŞLERİYLE MEŞGÜLÜM..
haftasonu badanacıyı ayarladık muhtemelen yarın badanamız bitmiş olacak.
sevdicek elektrik su doğalgaz işlerini halletti
ben camların ölçüsünü aldım perdecileri gezicez salonuma mekanizmalı kruvaze yaptırcam ama diğer odaları hazır dikilmişlerden ucuza getirmeyi düşünüyorum bildiğiniz yer varsa tavsiye alabilirim

arçelikten solo 3 lü takımımı aldım fırın-ocak-aspiratör (fırını çok beğendim ocağım wok lu ocak aspiratör sıradan birşey)

banyomuzdaki lavaboda yüzeysel çatlak vardı ama yüzeyseldi biz yinede değiştirmek istedik sağolsun ev sahibimiz banyolu aynalı dolap almamıza müsade etti haftasonuda koçtaşta orkanın bir banyo dolabı indirime girmişti 190 tl ye onu aldık zaten 70 cm bizim dolap ideal boyda oldu banom çok büyük değil ama bu dolap şık duracak
.
bizim cebimizden sadece boy dolabı çıkçak olacak artık o kadar ev sahibi su akıtmayan bir lavaboyu değiştirmeyebilirdi şükür ediyoruz o konuda çünkü o kabul etmeseydi biz cebimizden halledicektik. mutluyum....

yarın avizelerimizi seçmeye gidicez çok pahalı şeylermiş yaaaa 350-400 tl arasında tutuyo...

mutfağımıza buzdolabımız geniş geldi bu da nazar boncuğumuz oldu sanırım... biz dolabızı 77 cm normalden biraz geniş almıştık ama dolap yuvamız 75 cm geldi 500 tl fark ödeyip dolabımızı değiştirdik ama olsun milletin evine zarar vermektense kırıp dökmektense bizden çıksın..

sonracıma doğtaşa uğradık mobilyalarımızı üretime almalarını söledik .. gardrobun içine ekstradan 4 raf yaptırıyorum rafları az geldi gözüme 160 tl de orada bayıldık ekstradan... ,

aklıma gelenler bunlarrrrr
sizide çoookkk özledim ama napimm bu kadarcık gelebiliyorum

bende oldum da kuzum hap kullanınca nasıl ayarlayacaz ben anlamadımmm yaa 21 gün kullanıp ara vercez yaa o arada olacaz mayıs başında ilk reglimizi olunca kullanmaya başlarsak sonunda tekrar olcaz o zaman bir daha ki ay düğüne yada balayına denk denk gelebilir:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…