Hümüüüümmm hayırlı olsun kuzum işiiinnnnn
Haticem dün yazamadım k bakma..
İyi ki doğduuuunnn tatlişiiimmmmmmm
Pınaaarrr gerçek sandım ama beeeeeennnnnnnnn
Tuğçeeeemmm hiç üzme sen kendini. Böyle ufak tefek aksilikler olabilir. Çok az kaldıııı onu düşün
Jack, amelie, zehroş, gülin, sinem, özge, maviş, sadece aşkım, dila ve diğğeeerrr 2013 gelincikleriiiiiii nerelerdesiniz napıyosunuz bakiiiiiimmmmm?
senin nişan gününde ben kaza yaptım sen bana geçmiş olsun dimedinküseyim mi sana heeee
cerennn hoşgeldin, çok özledim seni kuzummmm
artık geliceksin di mi
ÖzgeeeNe kazası yaptın benimde haberim yok cnm :26:
sen çok yaşa internetttt
selamlarrr tekrardannnn
hümmm ilk iş günün hayırlı olsunnnn canımmm
*
ceren bence geç kalmamışsınn yetişirr her şeyy
*
tuğçe vallahi zahmet olcakk sanaa davetiyeni versen ii olcakk
insanlar altınlarını alsınlarr düşmüşkenn
nişanlımla trafik kazası geçirdik tuğçecim, çok önemli bişey yok çok şükür
sadece kafamı çarptım cama, röntgende falan da bişey çıkmadı ama hala dokundukça çok acıyo
Günaydın gelinciklerrrrNasılsınız bakiiiim Dün çok kötü bi gündü Son gelinlik provama gittim ama gelinliğimin 2. provadakinden bi farkı yoktu Taş kemerini takmamış Tacını yapmamış baya bi beklettiler bizi zannetmişlerki bugün teslim alıcaz Yok bu son prova deyince neyse getirdiler gelinliğimi Kabarık tarlatan yoktu Az kabarık tarlatanla giydim Gelinliğimin tam halini göremedim Etek boylarıda biraz uzun gibi geldi bana ama kadın yok cnm gayet iyi sürünsün biraz yerlere dedi Dün kına gecesi abiyemi teslim almaya gidicektik orda oyalanınca bbi gittimki kapanmış mağaza Çok ters bi gündü yani hiç bi iş halledemedim
Günaydın gelincikler
Bugün yatak örtüm geliyo gelinliğe benziyo
yarın dişçiye gidicem diş taşı temizliği için. sizde düğünden önce yaptırın çok güzel oluyo. perşembe 20 lik dişimi alacaklar çok korkuyorum ühühühühhh
sadece kafamı çarptım cama, röntgende falan da bişey çıkmadı ama hala dokundukça çok acıyo
yaaa verilebilir mi diyosun yani cnm akrabalar olurda iş arkadaşlarıma flnda versemmi acaba şimdiden erken mi yoksa :26: Şubedekiler hep bi 10 gün öncesi falan veriyolar ondan
:
bnmde 15 eylül 2013 düğün nasipse...
hoşgeldinnn esmerm91
hayırlı olsunn düğününn
yaaa verilebilir mi diyosun yani cnm akrabalar olurda iş arkadaşlarıma flnda versemmi acaba şimdiden erken mi yoksa :26: Şubedekiler hep bi 10 gün öncesi falan veriyolar ondan
Ayyyy özgem çok geçmiş olsunn cnm verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş Araada var mı çok bi kayıp cnm :26:
bu arada geçmş olsn kaza yapan arkadaşımıza..
ayy özgee sen söledikçe hala kötü oluyorumm senn güll
delii kızz yaaa
bence verebilrsinn, 1 aydan az kaldı netice dee
bankanın içindesin altın düştü, ver alıp kaldırsınlar hemenn
bu aradaa klasik kesim giyen arkadaşlarr
adil ışıkta indirim var klasik kesimdeee
ben dün kendimi kaybettimm vallahiii :86::86::86::86::86:
öözggemmm regl oldun mu bakiimmm
hemen geldimhemen gidicim yimeğeeee
dua istiyeceğim sizden yarına beklediğim bi haber var eğer olursa cumartesi pırrrrrr diye sevgilişe uçuyorum
gerçi daha pazar gördüm ama aileler vardı sadece bakıştıkbenim sarılasım var
özge ben sana geçmiş olsun dedim mi :44: demediysem özür dilerim tatlımgeçmiş olsun inşallah tekrarlanmaz bida böyle şeyler sadaka verdin mi :26:
Herkese merhaba
Aaaa özgecim ya... Görür görmez çok üzüldüm iyi misin :26:
Nasıl oldu :44:
birazcık var ama kasko halletçek kuzum
bi süre arabasızız sadece.. ama geçici araba da verebilirlermiş bize
çok teşekkür ederim
geçti ya o korku ondan dalgaya vuruyom artık
oldum kuzummm 30 martta hem de
yani bu şekilde devam edersem balayından döndüğüm gibi olcam
demişsindir kuzumevet verdim sadaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?