Ya kuzum benim düğün 7sinde 9unda hasta olcam ben biz o gün balayı için yola çıkacaz tam rezillik nasıl olacak bilmiyom ki yaa ben bide 1 kutudan fazla kullanmak istemiyom ki yaaa sadece ilk günleri atlatsın yeter kine:18::18::18:
Kuzum netten bulduk, ama bizim istediğimiz gibi ankastre fln olan tek bu ev var nerdeyse..
Gittik gördük
Hele 4+1 başka hiç yok
Aynı bina da 3 daire var, açıkçası binanın yeri de tam istedğimiz gibi değil
Ama diyorum ya gerçekten ev yok
Emlakçılara tekrar gidiyoruz öğle aralarında, sizi biliyoruz numaranız var arayacağız ama ev çıkmıyor diyorlar..
Canım giderek sıkılmaya başladı
Mutfağı banyosu herşeyi tam istediğimiz gibi
Yatak odası ebevyn banyolu
Hatta salondan parça kaçırıp o. odasını genişletmeleri de iyi olmuş, genelde orada oturacağız zaten
Ama dediğim gibi yine de salonum da tam istediğim gibi dursun isterdim
Dün dedim bir buçuk ay sonra tayin dönemi, evlenip otelde kalsak da sonra mı ev tutsak acaba diye
Hani yeri iyi olan bir yer buluruz o zaman
Saçmalama dedi sevdicek
Kuzum netten bulduk, ama bizim istediğimiz gibi ankastre fln olan tek bu ev var nerdeyse..
Gittik gördük
Hele 4+1 başka hiç yok
Aynı bina da 3 daire var, açıkçası binanın yeri de tam istedğimiz gibi değil
Ama diyorum ya gerçekten ev yok
Emlakçılara tekrar gidiyoruz öğle aralarında, sizi biliyoruz numaranız var arayacağız ama ev çıkmıyor diyorlar..
Canım giderek sıkılmaya başladı
Mutfağı banyosu herşeyi tam istediğimiz gibi
Yatak odası ebevyn banyolu
Hatta salondan parça kaçırıp o. odasını genişletmeleri de iyi olmuş, genelde orada oturacağız zaten
Ama dediğim gibi yine de salonum da tam istediğim gibi dursun isterdim
Dün dedim bir buçuk ay sonra tayin dönemi, evlenip otelde kalsak da sonra mı ev tutsak acaba diye
Hani yeri iyi olan bir yer buluruz o zaman
Saçmalama dedi sevdicek
Kuzum kardeşin erkek mi, yani erkek erkeğe mi oynayacaklar?
Yani ne alakası var tam anlayamadım ben, illa oynamak için senin kına geceni beklemiş ki acaba?
Ya bilmiyorum ama benim kardeşimde oynayacam diye çıksaydı bozulurdum bende galiba..
Sonucunda insan özel bir şey yapıyor, emek ediyor, tek olmak ister o gün
hapla değişebilir ama regl dönemin canım çünkü 21 gün kullanıp ara veriliyor o arada regl oluyorsun bildiğim kadarıyla..sen hapa mayıs reglinde başlasan yine mayısta da 9-10 gibi gelse haziran başında regl olursun düğüne kadar da bitmiş olur reglin..
Kuzum Mayıs reglim 12 sine denk geliyor acaba tam düzenli olur mu bilmiyorum ki ya kafam çok karışti:18::18::18:
Günaydınnnllaaarrr...
Regl olma belirtileri gösteriyorum ama bu akşam lazer kontrol seansım olmadan regl olmak istemiyoruuummm
Bakar mısınız tarih olarak da düğüne şıp diye denk gelecek
bencede saçmalama
bu anlattıgın özellikler çok güzel aslında zaten muhakkak bi yerden fidakarlık yapmak zordunda kalıyorsun tam içine sinse bile şu pencere şurda olmasaydı mesela mutfağı az daha geniş olaydı falan muhakkak oluyor yani
o yüzden bu saydıkların tam senin aradıkların fiyat olarak da uygunsa hiç düşünme derim ilerde kendi evini alacağı zaman tam tekmil olur herşey şimdilik kira olacağı için yapacak fazla da bişi yok gibi
benim çıkmam lazım şimdi akşam buraya uğramaya çalışınım burlarda olursan konuşuruz detaylı
iyi akşamlar hepiciğinizee
kardeşim kız canımm yaaa ..tek olmak istiyorum tabiki show gösterisi mi benim düğünüm yaaa bu sene halk oyunları ekibinde de o yüzdenn oynayacakmış bi kız arkadaşıyla...
ev konusuna da gelince 4+1 olacağına 3+1 olsun yada 2+1 ama salonunu da istediğin gibi düzenle canım böyle eşyaların sığmazsa bide o var..niye büyük ev bakıyorsun sen kv fln mı yaşayacaksınız acep
ama şöyle de bir şey var hiçbir şey 4 4 lük olmaz o yüzden bi yerden eksik olsun dersen ve diğer odalar içine sindiyse tut derim..
selam 2013 gelınciklerınasılsınız
ev bulmak ne kadar zormuş ya koca istanbulda ev yok doğru düzgün
Kızlarrrr yorgun bi Hüm geldiiiiii burdan da yatağa gidecek zaten... Bugün oraya gittikten sonra giremedim çünkü netim bitmiş akşam aldım tekrar orda da ilk gün olduğu için haliyle bilgisayarım masam falan yoktu artık yarın gelir mi bilmiyorum.. Merak edenlere işim şöle ki bakanlıklar şirket üzerinden hizmet alımı yapıyorlar gerekli bölümler için öyle oldu maaşı düşük şekilde... Ben sanıyorum ki devlet dairesi gideceğim oturacağım oturacağım ilk gün bişey yapmam gelirim eve.. Ay bi gittim ki hemen sistem öğrettiler önüme koydular dosyalarıbakanlığın en yoğun birimlerinden biriymiş meğersem zaten ihtiyaç varmış o bölüme... Kızlar çıkışta diyor ki sendeki şansa da bak gelir gelmez eğitime girdin işe başladın Bi kişi izindeydi onun masasında çalıştım..
Sonra çıkışta babam geldi aldı beni evi bakmaya gittik ailelerle.. Beğenildi tutulacak inşallah ev sahibi avusturulya daymış akşam 7 gibiydi gittiğimizde orda gece olduğu için arayamadık adamı yarın haber gelecek emlakçıdan inşallah... Zaten emlakçı tanıdık olduğu için fiyatta da indirim yapmaya çalışacak akrabam diye... Boya badana olursa inşallah daha da güzel olacak... Tek canımı sıkan mutfak dolabı az ve fırın için normal yer var ankastre yok.. Acaba bulaşık makinesi olan yere fırını yaptırsam doğalgaz şeyi yetişir mi diye düşünüyorum :44: Oturma odasının ve yatak odasının ölçülerini aldık oturma için köşe alacağımız için ölçü önemli ona göre yapılacak işte...Bakalım neler olacak... Yarın pcm gelirse inşallah geleceğim arada yanınıza.. Bugün telde netim olsaydı bile zırt pırt girmezdim ilk geldiği günden telefonla uğraşıyor baksanıza demesinler diyeEvdeyken ne rahat zırt pırt burdaydım neyse çok şükür artık bi işim var
Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım?
Yahu sabah sabah inoxlarla ilgili bir sürü şey duydum canım sıkıldı.
Aldığım ürünleri kullanmadan pişman oldum sanırım.
Neyse ya elifim hayırlı olsun şimdiden umarım gönlünce bir yuva bulursun.
Hüm hayırlı mesailer
Özgem nasılsın bakem?
Mutluu günaydın kuzuuuu
ve diğerleri aklıma gelip yazmadığımdan değil mesajı uzun istemediğimden hepinize aşk dolu mutlu sabahlarrrrrrrrrrr
Bende 2. seansımı ertelemek zorunda kalmıştım.
Günaydın kızlar
günaydınnn kızlarrrrrr
eliff ev konusu sıkıntı olmuş biras sanırımm:44::44:
biras daha araştırsanız belkii daha uygununu bulabilirsinizz
hümm hayırlıı olsunnn tekrardannn
inşallah çok yormazlar seniii, buraya gelebilirsinnn
haticeee senn nedenn pişman oldun canımm:44::44:
Günaydın zehram haylidir seni görmedim.Günaydın kızlar
Günaydın dilam inoxlarda paslanma, kirlenme ve zor temizlenme gibi kötü yanlar olduğunu duydum.günaydınnn kızlarrrrrr
eliff ev konusu sıkıntı olmuş biras sanırımm:44::44:
biras daha araştırsanız belkii daha uygununu bulabilirsinizz
hümm hayırlıı olsunnn tekrardannn
inşallah çok yormazlar seniii, buraya gelebilirsinnn
haticeee senn nedenn pişman oldun canımm:44::44:
Elifim fıstığım gönlünce yuva bulacaksın hem merak etme kalbin iyi olduğundan şansında hep yaver gidecek inşallahFiyat olarak da düşündüğümüzden 50 tl fln yüksek
Dün akşam annemlerle gittik yine baktık eve, hayalimdeki kadar büyük değil ev, ama annemlerde çok beğendi
Gayet yeter bu ev size, biz uygun şekilde yerleştiririz dediler
Birde ev sahibi çok yakın tanıdık çıktı
Gerçi bu bizim pek lehimize olmadı..
Adam emlakçıyla görüşün dedi, 800 tl için de zaten az demiştik dedi
Ama ne yalan söyleyelim, Mucizekoviçle ben eve ısındık, hatta evden bahsederken bizim ev diye bahsediyomuşuuuzzzzz
Babamsa ulaşım açısından sıkıntılı buluyor
Temel Reis'in tanıdığının tanıdığı bi emlakçı varmış, o 3 gün beklesinler ben onlara ev bulurum demiş
Onu bekleyeceğiz 3 gün, pazartesiye kadar bulunmazsa tutarız bu evciğiiii
Bence izin verme kardeşine..
O da kendi düğününe saklasın, bilmiyorum bencilce mi düşünüyorum ama ben istemezdim açıkçası
Kuzum ben geniş ev istiyorum,4+1 net 170 olan bi evdi hayalim:97:
Kayınvalidemle yaşamayacağım tatlım, tek ikimiz olacağız
Biz 3 ay kadar önce bi ev alacaktık, iskanı yokmuş kredi çekemeyiz diye vazgeçtik
O ev aklımızda kaldı, ondan böyle bi ev arıyoruz
İyiyiz tatlım hoşgeldin aramızaaaa
Ankara'da da yok
Hüüüümmmm ne güzel gelişmeler oluyo hayatında öyleeeeeeeee
40 bin kere maşAllaaaahhhh
Günaydın Haticeeeemmm
Kuzum niye canın sıkıldı ki?
Her ürünün tabiki de kötü yanalrı iyi yanları olacak
Zevk meselesi bence bu
Öyle hemencik canını sıkmaya değmeeeezzzzz
İnşAllah Dilam ya..
Ev konusu keyfimizi bozmasın istiyoruuummmm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?