'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Resmen sinirden gülüyorum ya şimdide interneti kesti gelde dellenme olsun telim var çok şükür ordan yazıyorum hiç is yok ama interneti kesiyor düğmeyi kapadı ben çok sakin bir insanım

pınarr strese sokmaa kendiniiii
kocan olcak seninn rica edersinn

maşallah maşallah
ne güsell telaşlar bunlarrrrr

Resmen sinirden gülüyorum ya şimdide interneti kesti gelde dellenme olsun telim var çok şükür ordan yazıyorum hiç is yok ama interneti kesiyor düğmeyi kapadı ben çok sakin bir insanım

dengesiz heriff çarpcan ağzının üstüne bi taneeee:13::13::13::13:

hoş geldin gelincik :123: ben bile heycanlanıyorum senin için çok az kaldı çokk..

burcu muuu

pınarr strese sokmaa kendiniiii
kocan olcak seninn rica edersinn

maşallah maşallah
ne güsell telaşlar bunlarrrrr

dengesiz heriff çarpcan ağzının üstüne bi taneeee:13::13::13::13:

Ya nerdeyse sinirden gözlerim doldu ağlayacam ya kesinlikle yapacan kuzum öyle ya yaşlı bunak ne olacak

Slayt hazırlamak istiyorum böyle küçüklük resimlerimizden başlayan ama daha resim bile seçemedik bnm laptopum çok eski flash belleği takınca mallaşıyo birden donup kalıyo Nişanlımınkinin üzerinede annesi bebe yağı dökmüş ekran kartı mı ne yandı İkimizde pc siz kaldık iyi mi Nasıl yapıcaz slaytı bakalım :26: Onun haricinde kızlar şimdi ben kına gecesi mekanını tuttum,k.validemde kına malzemelerini aldı çerez ve meyve suyu alıcak Başka bişey yapmamıza gerek varmı sizce hani kekti börekti yapılıyomu Yakın zamanda pek gitmedim kına gecesine hiç bilmyrm oyüzden :44:

aslıylaaaaaa görüştükkkkkk
gayet mutluu maşallahhh hala balayındalarrrrr hepimizzzii özlemişşşşş
sizleri sorduuuuu ben de iyiyizz bi sıkıntı yok maşallahh biz de seni çok özledikk dedimmmmmmmmm

nasıl yani nerden görüştünüz cnm

ben geldimmm selam kızlar
hepinize sevgiler, öpücüklerrr:119:
evlenen arkadaşlarımızı çok merak edıyorum:) mesela donuk pudrayı resimlerine bakamadık .

aslıdan edindiğimiz kumbara alışkanlığımın mart sonucunu öğrenicem bugün akşam eve gidince sayıcam çil çil kuruşlarımı

bakalım ne kadan olmuş :26: sonna onları alıcam bakkalımıza tümleticem sonna da ilk müsait vakitte ki bu cumartesi günü olabülü doğğrruuuu iç çamaşırı almaya

Canlar yarın kvler gelecek bakalım ne cicikler getirecekler bana yine ya en önemlisi daha konuşulmayan o kadar şey var ki konuşsunlar ya yoksa olan bana olacak

kumbara alışkanlığı çok güzel aslında:)
bırıktırıp sonra kutuyu açmak güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…