Aman bee hepsi aynı ben yarın için izin istedim hafta sonu hallet dedi.
Hayır sadece düğün tarihini alırken izin almıştım. Birde şimdi beyefendi olmaz diyor
Anlayacağın bunların hepsi aynı
Kuzu hayırlısı olcak
Güzel günler bizi bekliyor umudumuz var hala inşallah
Haklısın bende de durum aynı arada cee yapıp kaçıyorum.
Burcu tüm listeyi öpücük krizine soktun bizi
Gel bakalım bizde seni öpelim
aman yaa çalışsan bi dert çalışmasan ayrı dertolsun biz yine de çalışalım paramızı kazanalım
ben şimdi bu işimi bırakıp sevdiceğin yanına yerleşcem ya evlenince iş buluncaya kadar o bana para verecek değil mi :26:
isteyemem heralde ben yaa
Şşşşşşşşttt kızlaarrSıradaki gelin geldi
Nasılsınız bakiiimm ben çok heyecanlııyım off içim içime sığmıyo :18: Hele artık annem babam davetiye vermek için orayı burayı arıyo insanları çağırıyo daha çok heyecanlanıyorum
Resmen sinirden gülüyorum ya şimdide interneti kesti gelde dellenme olsun telim var çok şükür ordan yazıyorum hiç is yok ama interneti kesiyor düğmeyi kapadı ben çok sakin bir insanım
hoş geldin gelincik :123: ben bile heycanlanıyorum senin içinŞşşşşşşşttt kızlaarrSıradaki gelin geldi
Nasılsınız bakiiimm ben çok heyecanlııyım off içim içime sığmıyo :18: Hele artık annem babam davetiye vermek için orayı burayı arıyo insanları çağırıyo daha çok heyecanlanıyorum
Aman bee hepsi aynı ben yarın için izin istedim hafta sonu hallet dedi.
Hayır sadece düğün tarihini alırken izin almıştım. Birde şimdi beyefendi olmaz diyor
Anlayacağın bunların hepsi aynı
Kuzu hayırlısı olcak
Güzel günler bizi bekliyor umudumuz var hala inşallah
Haklısın bende de durum aynı arada cee yapıp kaçıyorum.
Burcu tüm listeyi öpücük krizine soktun bizi
Gel bakalım bizde seni öpelim
pınarr strese sokmaa kendiniiii
kocan olcak seninn rica edersinn
maşallah maşallah
ne güsell telaşlar bunlarrrrr
dengesiz heriff çarpcan ağzının üstüne bi taneeee:13::13::13::13:
aslıylaaaaaa görüştükkkkkk
gayet mutluu maşallahhh hala balayındalarrrrr hepimizzzii özlemişşşşş
sizleri sorduuuuu ben de iyiyizz bi sıkıntı yok maşallahh biz de seni çok özledikk dedimmmmmmmmm
nasıl yani nerden görüştünüz cnm
Kızlar bilgisayar geldi ama daha kurulmadı idareten yine başka bi bilgisayardayım öğle arasında babam geldi mutfak masası bakmaya gittik bakın şunu beğendim Matrix Masa-Sandayle Seti - İstikbal Mobilya
Evet öyle oldu valla artık kalmış 46 günüm artık hep böyle gezeceğizcanım işin hayırlı olsun. maşallah ne kadar yoğunsun hem iş hem alış veriş hiç boş anın yokzaman daralınca böyle oluyor sanırım :26:
Sağol canım ben aslında orda bi de yatak odası beğenmiştim de annem daha kullanışlı bakalım dedi. dün ölçüyü aldım nasıl olsa evden bakacağız artık haftasonuhümm bu arada masa takımını ben beğendimmm
Aslı şimdi sevdiceğinin kollarında tatil yapıyordurben geldimmm selam kızlar
hepinize sevgiler, öpücüklerrr:119:
evlenen arkadaşlarımızı çok merak edıyorum:) mesela donuk pudrayı resimlerine bakamadık .
Aslı şimdi sevdiceğinin kollarında tatil yapıyordur
aslıdan edindiğimiz kumbara alışkanlığımın mart sonucunu öğrenicem bugünakşam eve gidince sayıcam çil çil kuruşlarımı
bakalım ne kadan olmuş :26: sonna onları alıcam bakkalımıza tümleticemsonna da ilk müsait vakitte ki bu cumartesi günü olabülü doğğrruuuu iç çamaşırı almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?