'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maviş evet rahat batmasın lütfenn
çıkmayı düşünmeee
biras uzlaşmaya çalış patronla, dediklerini kafana takma kii her yaptığı hareket batmasın sanaaa
çekilmez yapma ekmek kapınıı canımm

kıyamamm ona ağladın mıı
ayy bende ağlarım öle bişe oluncaa nasıl insanlarızz yaaaa

ivett öp benii canımmm

hadi maşallahh şehir saymaya başladın mı vuslat çabuk gelirr
tez zamanda memleketime gelmeniz dileğiylee
(mail atıyo gibi oldumm bilgilerinize sunarım.. saygılarımla, )

Kuzum haklısın ama ben tek bayanım burada hem iyi hem kötü 5 yıl bitirdim 6. yılımdayım yoruldum bunaldım bilmiyorum bakalım düğüne kadar sabır düğünden sonrası allah kerim

şaşırt benii maykk :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
*
aslıııı napıyo muuu

Heh al işte talkdow diyoruz diye kızıosun bide bizee
ben coolsam sende talkativesin kızım kabul et
ispikçi olcam

Kuzum uzaklaşmam imkansız çünkü aynı ofisteyiz yüz yüze bakıyoruz önceden yaz mesaisi 5,30 da biterken 6 ya çıktı 8 de başlıoyurm sabah işe ama 7.35te evden çıkmam gerliyo kendisi sabah 6da açıyo iş yerini elinden gelse bizide öle getirecek patronum bu arada 67 yaşında ama el emeği göz nuru ya iş yeri hala emekli olmuyo

Günaydın kızlar.. Ben daha yeni katıldım aranıza benim düğünümde 30/31 ağustos olacaktı ama hac kuraları çekildi annem ve babam Allah nasip ederse hacca gideceklr.. bu durumda k.validem 16/17 Ağustos a alalım diyorlar babamda Ağustos ayında memlekete gideceğim diyor haklı olarak o da sıkıntıya düşmek istemiyor. düğün tarihimiz 28-29 Ağustos a alınma ihtimali var hiç bir hazırlığımız yok.. yetşiirmiyiz tereddüt içindeyim

Tek ufak tefek alacaklarım kaldı benim büyük parçaları da aileler alacak ama gelinliğimi diktirmeyi düşünüyoruz 2 ay a kadar yetişir diyorlar iki ayağım bir pabuca girdi

Tek ufak tefek alacaklarım kaldı benim büyük parçaları da aileler alacak ama gelinliğimi diktirmeyi düşünüyoruz 2 ay a kadar yetişir diyorlar iki ayağım bir pabuca girdi

yetiştirirsn canm ya daha aylar var bnmde 14 15 eylülde düğünüm daha bnm ufak tefek esyalarım bıle yok kı en cok zamanı olnlar alır sanırım büyükler hemen alınır cnku net seyler unutma riski falan olmaz

28-29 Ağustosa daha 5 aya yakın var canım tarihi yanlış mı yazdın acep doğruysa hayli hayli yetişir:26::26::26:

geldimm

çay molasında kavga çıktı patronlardan biriyle elemanlardan biri tartışmış bizde izledik :105::105:

ucu accuk bana da dokunuyordu cazgırlık yaptım savuşturdum

özgiş öp beni uyuyalım :120: :120:

dila seni daha çok şaşırtıcam ben :82: :82:

:86::86::86::86::86::86::86:

iş hayatı çok zor yaaa keşke bi dükkanım olsa ben çalışmasam para gelse ordan bana ben evde yatsam :97: :97: :97:

kariyer yapcam çalışan kadın olcam kendi ayaklarımın üzerinde durcam özgür olacam dedim dedim

strese bak yaw :99::99:

gerçi pek de taktığım söylenemez

uykum var benim

Hah şimdi oldu canım zaman o zaman daralmış oluyo ama yetişir en başta oturacağınız ev hazırsa gerisi kolay

Nerde ev hazır değil ev alalım diyorlar alalım almasına da ha deyince bulunmuyor ev önce kiralık daire bulcaz sıraya koymaya çalışıyorum ama düşünmek bile sıkıntı yaptırıyor bana

tarihte sıkıntı var derken maviş aydınlatmmış ortalığıı
hazirana yetişir yaaa hiç sıkıntı yapmaaa

sakinn oll yahuu
bende hep dedim ev hanımı olcam, çocuk yapıp çocuklarıma bakcamm dieee amaaa
kimseler dinlemedi beniii

Nerde ev hazır değil ev alalım diyorlar alalım almasına da ha deyince bulunmuyor ev önce kiralık daire bulcaz sıraya koymaya çalışıyorum ama düşünmek bile sıkıntı yaptırıyor bana

Hım anladım canım halledersiniz ya Allah'ın izniyle örnek var önümüzde bunu yapan çekik gözlüm mesela yaptı değil mi kuzucum elifim

sakinn oll yahuu
bende hep dedim ev hanımı olcam, çocuk yapıp çocuklarıma bakcamm dieee amaaa
kimseler dinlemedi beniii

aman yaa çalışsan bi dert çalışmasan ayrı dert olsun biz yine de çalışalım paramızı kazanalım

ben şimdi bu işimi bırakıp sevdiceğin yanına yerleşcem ya evlenince iş buluncaya kadar o bana para verecek değil mi :26:

isteyemem heralde ben yaa

Şşşşşşşşttt kızlaarr Sıradaki gelin geldi
Nasılsınız bakiiimm ben çok heyecanlııyım off içim içime sığmıyo :18: Hele artık annem babam davetiye vermek için orayı burayı arıyo insanları çağırıyo daha çok heyecanlanıyorum

Aman bee hepsi aynı ben yarın için izin istedim hafta sonu hallet dedi.
Hayır sadece düğün tarihini alırken izin almıştım. Birde şimdi beyefendi olmaz diyor
Anlayacağın bunların hepsi aynı

bende seni seviyorumm cicimm
sana sıla dan oluruna bırak armağan ediyorummm
sonrasında ise yine sıla dan kafa
Kuzu hayırlısı olcak
Güzel günler bizi bekliyor umudumuz var hala inşallah

Günaydın Elif ' imm
Tatlım iyiym çok şükür ay başı yoğunluğu var.
Sen nasılsın ?

Günaydın Hatice'm.. Tatlım işlerden fırsat bulamıyorum
Haklısın bende de durum aynı arada cee yapıp kaçıyorum.

Burcu tüm listeyi öpücük krizine soktun bizi
Gel bakalım bizde seni öpelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…