İş yeriyle sıkıntılarım aslında çok şey istemiyolar benden çalıştığım yerde ama başımdaki patron ile çok takışıyorum gelen gideni aratır derlermiş doğru yaa o testerelerin sesi rahatsız ediyor ofis kapısını ben kapatıyorum patron geri açıyo neymiş dışarıyla irtibatı kesiliyomuş bu çok küçük bir örnek çok zıtlaşıyoruz ters cevaplar veriyo bazen bi iş olsun başında zebani gibi bekliyo yapılacak o iş ama illaha anında olacakmış vs bi yanım diyo otur evinde çalışma diğer yanım diyo deli misin rahatlık mı batıyo bilmiyorum ya kafam çok karışık
naber kuzucanlarrrr
dün akşam çok canım sıkkındı, bi dilekçe yazdım upuzun ve çoook güzeldi gerçekten
onu farklı bir programda yazmam gerekiyodu yazdım kaydettim.. sonra açayıp dedim fotoğraf olarak algılamış dilekçemi
onu düzelteyim derken yok oldu gitti bütün yazdılarımo kadar üzüldüm ağladım ki zaten regl durumları söz konusu ota moka ağlayasım geliyo
amaaa sonra sakinleştirdim kendimi hiçbişeyin önemi yok tekrar yazarsın diye
şimdi tekrardan yazıyom dinlene dinlene
dila gel seni öpeyim
biz 80 dedik Osmaniye'deyiz
naber kuzucanlarrrr
dün akşam çok canım sıkkındı, bi dilekçe yazdım upuzun ve çoook güzeldi gerçekten
onu farklı bir programda yazmam gerekiyodu yazdım kaydettim.. sonra açayıp dedim fotoğraf olarak algılamış dilekçemi
onu düzelteyim derken yok oldu gitti bütün yazdılarımo kadar üzüldüm ağladım ki zaten regl durumları söz konusu ota moka ağlayasım geliyo
elifffff kuzum sizin her işiniz çabucak halloluyoo bence ev işini de halletçeksiniz Allahın izniyle
haticemmm iyiyim kuzum, sen de takma kafana milletin dediklerini.. her kafadan bi ses çıkar her zaman
mavişimm zıtlaşmamaya çalış kuzum üzme kendini, patron milleti çok sever üstünlük kurmaya çalışmayı
hümün ilk iş günü yoğun ama iyi geçmişhep istediğin gibi olur nişallah canım
zehroşş kızzz cool cool yazmışsın millet de bişeyin var sanıyo bak
dila gel seni öpeyim
pınar seni de öpeyim çünkü ben de uykuya hiiiç dayanamıyorum
gündaşımm doktora ne zaman gitçen ona da aynı gün gidelim her bişeyimiz aynı baksana
isim saymadıklarımı da öpeyimmmmmmmm
seni hep şaşırtıyorum diloşş
kıızz nası bi uyumak sana anlatamam kendimden geçmişim bayıldım sanmışlar
uyanmak zorunda olmasam kalkmazdım inan daha uykum var
aslı napıyor acaba
çay molası geliyorum 20 dakikaya
naber kuzucanlarrrr
elifffff kuzum sizin her işiniz çabucak halloluyoo bence ev işini de halletçeksiniz Allahın izniyle
haticemmm iyiyim kuzum, sen de takma kafana milletin dediklerini.. her kafadan bi ses çıkar her zaman
mavişimm zıtlaşmamaya çalış kuzum üzme kendini, patron milleti çok sever üstünlük kurmaya çalışmayı
dila gel seni öpeyim
gündaşımm doktora ne zaman gitçen ona da aynı gün gidelim her bişeyimiz aynı baksana
Kuzum haklısın ama ben tek bayanım burada hem iyi hem kötü 5 yıl bitirdim 6. yılımdayım yoruldum bunaldım bilmiyorum bakalım düğüne kadar sabır düğünden sonrası allah kerim
maviş evet rahat batmasın lütfenn
çıkmayı düşünmeee
biras uzlaşmaya çalış patronla, dediklerini kafana takma kii her yaptığı hareket batmasın sanaaa
çekilmez yapma ekmek kapınıı canımm
İyiyiz tatlım hoşgeldin aramızaaaa
Tek ufak tefek alacaklarım kaldı benim büyük parçaları da aileler alacak ama gelinliğimi diktirmeyi düşünüyoruz 2 ay a kadar yetişir diyorlar iki ayağım bir pabuca girdi
Tek ufak tefek alacaklarım kaldı benim büyük parçaları da aileler alacak ama gelinliğimi diktirmeyi düşünüyoruz 2 ay a kadar yetişir diyorlar iki ayağım bir pabuca girdi
28-29 Ağustosa daha 5 aya yakın var canım tarihi yanlış mı yazdın acep doğruysa hayli hayli yetişir:26::26::26:
Evet canım aklım ağustos da kaldı Haziran olcak o :))
Hah şimdi oldu canım zaman o zaman daralmış oluyo ama yetişir en başta oturacağınız ev hazırsa gerisi kolay
geldimm
çay molasında kavga çıktı patronlardan biriyle elemanlardan biri tartışmış bizde izledik :105::105:
ucu accuk bana da dokunuyordu cazgırlık yaptım savuşturdum
özgiş öp beniuyuyalım :120: :120:
dila seni daha çok şaşırtıcam ben :82: :82:
:86::86::86::86::86::86::86:
iş hayatı çok zor yaaa keşke bi dükkanım olsa ben çalışmasam para gelse ordan bana ben evde yatsam :97: :97: :97:
kariyer yapcam çalışan kadın olcam kendi ayaklarımın üzerinde durcam özgür olacam dedim dedim
strese bak yaw :99::99:
gerçi pek de taktığım söylenemez
uykum var benim
Nerde ev hazır değil ev alalım diyorlar alalım almasına da ha deyince bulunmuyor ev önce kiralık daire bulcaz sıraya koymaya çalışıyorum ama düşünmek bile sıkıntı yaptırıyor bana
sakinn oll yahuu
bende hep dedim ev hanımı olcam, çocuk yapıp çocuklarıma bakcamm dieee amaaa
kimseler dinlemedi beniii
Aman bee hepsi aynı ben yarın için izin istedim hafta sonu hallet dedi.Kuzum sana sonuna kadar hak veriyorum ama iş yeriyle sıkıntılarım aslında çok şey istemiyolar benden çalıştığım yerde ama başımdaki patron ile çok takışıyorum gelen gideni aratır derlermiş doğru yaa o testerelerin sesi rahatsız ediyor ofis kapısını ben kapatıyorum patron geri açıyo neymiş dışarıyla irtibatı kesiliyomuş bu çok küçük bir örnek çok zıtlaşıyoruz ters cevaplar veriyo bazen bi iş olsun başında zebani gibi bekliyo yapılacak o iş ama illaha anında olacakmış vs bi yanım diyo otur evinde çalışma diğer yanım diyo deli misin rahatlık mı batıyo bilmiyorum ya kafam çok karışık
İnşallah Haticem yaaa
Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Dua edin bana nütfeeeennnn, sizin dualarınızla şafağım 99 gün düştü benim yahuuuu
İnşAllah Dilam yaaa
Valla korkuyorum ben bu ev de tutulacak diye:18:
Kötü şeyleri demeyeyim de olmasın di miiiiiii?
1 ay 2 gün kaldı, bi daha ki ay bugün kınam vaaaaarrrrrr
Anlayış göstereceklerini pek sanmıyorum da ben
Kısmet artık napalım..
Bi de geçen seans çok acı çektiğimden yarım bırakmak zorunda kalmıştık..
Mavişiiiimm kıyamam sanaaaa
neyin var bakiiim seninnn?
Kuzu hayırlısı olcak
bende seni seviyorumm cicimm
sana sıla dan oluruna bırak armağan ediyorummm
sonrasında ise yine sıla dan kafa
Haklısın bende de durum aynı arada cee yapıp kaçıyorum.Günaydın Elif ' imm
Tatlım iyiym çok şükür ay başı yoğunluğu var.
Sen nasılsın ?
Günaydın Hatice'm.. Tatlım işlerden fırsat bulamıyorum
naber kuzucanlarrrr
dila gel seni öpeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?