kumbara alışkanlığı çok güzel aslında:)
bırıktırıp sonra kutuyu açmak güzelll
aslıdan edindiğimiz kumbara alışkanlığımın mart sonucunu öğrenicem bugünakşam eve gidince sayıcam çil çil kuruşlarımı
bakalım ne kadan olmuş :26: sonna onları alıcam bakkalımıza tümleticemsonna da ilk müsait vakitte ki bu cumartesi günü olabülü doğğrruuuu iç çamaşırı almaya
Naberin leydiiiiisssss?
aaaa benn büssürüü doldurdummm kumbaramıı ama açmak istemiyorummm
bütün gizemi gitcekmiş gibiii
bu arada sizin huzurunuzdaa babamdan bozuk paralarını toplayıp kumbarama destek olann anneme kısacaa ailecanımaa sevgiler saygılarrrr
ben her ayın 3 de açıklamaya karar verdimenflasyon rakamı gibi
açıp o ay ki iç çamaşırı alışverişimi yapamayım ki şevk gelsin içime
gerçi ben hep 10 kuruşluk falanattım bakalım ne çıkacak :26:
bizde anne ve babana sevgilerimizi iletiyoruzzzdaha çok destek diye de ekliyoruz
tabikiii
kov o kötü düşüncelerii, kötüyü çağırma etrafınaaaaaa
bidee gelecekk ayy hoppalaa hoppiidiiii oyniciiiizzzzz :)
İş yeriyle sıkıntılarım aslında çok şey istemiyolar benden çalıştığım yerde ama başımdaki patron ile çok takışıyorum gelen gideni aratır derlermiş doğru yaa o testerelerin sesi rahatsız ediyor ofis kapısını ben kapatıyorum patron geri açıyo neymiş dışarıyla irtibatı kesiliyomuş bu çok küçük bir örnek çok zıtlaşıyoruz ters cevaplar veriyo bazen bi iş olsun başında zebani gibi bekliyo yapılacak o iş ama illaha anında olacakmış vs bi yanım diyo otur evinde çalışma diğer yanım diyo deli misin rahatlık mı batıyo bilmiyorum ya kafam çok karışık
Günaydın Elif ' imm
Tatlım iyiym çok şükür ay başı yoğunluğu var.
Sen nasılsın ?
Günaydın Hatice'm.. Tatlım işlerden fırsat bulamıyorum
naber kuzucanlarrrr
dün akşam çok canım sıkkındı, bi dilekçe yazdım upuzun ve çoook güzeldi gerçekten
onu farklı bir programda yazmam gerekiyodu yazdım kaydettim.. sonra açayıp dedim fotoğraf olarak algılamış dilekçemi
onu düzelteyim derken yok oldu gitti bütün yazdılarımo kadar üzüldüm ağladım ki zaten regl durumları söz konusu ota moka ağlayasım geliyo
amaaa sonra sakinleştirdim kendimi hiçbişeyin önemi yok tekrar yazarsın diye
şimdi tekrardan yazıyom dinlene dinlene
elifffff kuzum sizin her işiniz çabucak halloluyoo bence ev işini de halletçeksiniz Allahın izniyle
haticemmm iyiyim kuzum, sen de takma kafana milletin dediklerini.. her kafadan bi ses çıkar her zaman
mavişimm zıtlaşmamaya çalış kuzum üzme kendini, patron milleti çok sever üstünlük kurmaya çalışmayı
hümün ilk iş günü yoğun ama iyi geçmişhep istediğin gibi olur nişallah canım
zehroşş kızzz cool cool yazmışsın millet de bişeyin var sanıyo bak
dila gel seni öpeyim
pınar seni de öpeyim çünkü ben de uykuya hiiiç dayanamıyorum
gündaşımm doktora ne zaman gitçen ona da aynı gün gidelim her bişeyimiz aynı baksana
isim saymadıklarımı da öpeyimmmmmmmm
biz 80 dedik Osmaniye'deyiz
seni hep şaşırtıyorum diloşş
kıızz nası bi uyumak sana anlatamam kendimden geçmişim bayıldım sanmışlar
uyanmak zorunda olmasam kalkmazdım inan daha uykum var
elifimkooo ben regl oldum biliyon muusenin niye yok kiii :44: benim son hesaplamalarıma göre balayımın 2.gününe geliyor düğün günü yırtıyorum gibi
bide benim de lazerim vardı erteledim 2 ayı geçti hala 2. seansa gidemedim :18: bu hafta acilen bunun bitmesi ve benim oraya ışınlanmam lazım
aslı napıyor acaba
çay molası geliyorum 20 dakikaya
günaydınnnhoşbulduk tatlım bayadır takıp edıyorum da sızı baya hızlandırmıssınız hazrlıkları ya masallah ama düğünlerınız de yaklasmıs anlasınlan bnm daha 5 ay 13 gün var hiç hazırlık yapmıyom
Günaydın kızlar.. Ben daha yeni katıldım aranıza benim düğünümde 30/31 ağustos olacaktı ama hac kuraları çekildi annem ve babam Allah nasip ederse hacca gideceklr.. bu durumda k.validem 16/17 Ağustos a alalım diyorlar babamda Ağustos ayında memlekete gideceğim diyor haklı olarak o da sıkıntıya düşmek istemiyor. düğün tarihimiz 28-29 Ağustos a alınma ihtimali var hiç bir hazırlığımız yok.. yetşiirmiyiz tereddüt içindeyim
Tek ufak tefek alacaklarım kaldı benim büyük parçaları da aileler alacak ama gelinliğimi diktirmeyi düşünüyoruz 2 ay a kadar yetişir diyorlar iki ayağım bir pabuca girdi
Şşşşşşşşttt kızlaarrSıradaki gelin geldi
Nasılsınız bakiiimm ben çok heyecanlııyım off içim içime sığmıyo :18: Hele artık annem babam davetiye vermek için orayı burayı arıyo insanları çağırıyo daha çok heyecanlanıyorum
Slayt hazırlamak istiyorum böyle küçüklük resimlerimizden başlayan ama daha resim bile seçemedik bnm laptopum çok eski flash belleği takınca mallaşıyo birden donup kalıyoNişanlımınkinin üzerinede annesi bebe yağı dökmüş ekran kartı mı ne yandı İkimizde pc siz kaldık iyi mi Nasıl yapıcaz slaytı bakalım :26: Onun haricinde kızlar şimdi ben kına gecesi mekanını tuttum,k.validemde kına malzemelerini aldı çerez ve meyve suyu alıcak Başka bişey yapmamıza gerek varmı sizce hani kekti börekti yapılıyomu Yakın zamanda pek gitmedim kına gecesine hiç bilmyrm oyüzden :44:
aslıylaaaaaa görüştükkkkkk
gayet mutluu maşallahhh hala balayındalarrrrr hepimizzzii özlemişşşşş
sizleri sorduuuuu ben de iyiyizz bi sıkıntı yok maşallahh biz de seni çok özledikk dedimmmmmmmmm
Kızlar bilgisayar geldi ama daha kurulmadı idareten yine başka bi bilgisayardayım öğle arasında babam geldi mutfak masası bakmaya gittik bakın şunu beğendim Matrix Masa-Sandayle Seti - İstikbal Mobilya
nolsun takılıp duruuz işte
senden naberin
ilahı çok şekersinn
kızlar düğüne hangı parfüm yakışır karar veremedim bır türlü:26:
teşekkür ederimm
kendi parfümüm tabiki başka bişi kullanamam ki ben düğün diye :26:
perceive o da
çay molası azdan gelicimmm
aaaa benn büssürüü doldurdummm kumbaramıı ama açmak istemiyorummm
bütün gizemi gitcekmiş gibiii
bu arada sizin huzurunuzdaa babamdan bozuk paralarını toplayıp kumbarama destek olann anneme kısacaa ailecanımaa sevgiler saygılarrrr
teşekkür ederimm
kendi parfümüm tabiki başka bişi kullanamam ki ben düğün diye :26:
perceive o da
çay molası azdan gelicimmm
İnşAllah herbişiiimiz hemencecik oluuuyyyyyyy
Özgecan sen neden artık çok az geliyosun?:26:
Naberin leydiiiiisssss?
ben her ayın 3 de açıklamaya karar verdimenflasyon rakamı gibi
açıp o ay ki iç çamaşırı alışverişimi yapamayım ki şevk gelsin içime
gerçi ben hep 10 kuruşluk falanattım bakalım ne çıkacak :26:
bizde anne ve babana sevgilerimizi iletiyoruzzzdaha çok destek diye de ekliyoruz
Ayyy bende ağlar mıyım kiiiiiiii
Kına yemekli düğün olacak,çerez vs alış verişinden de yırttık[/COLOR][/FONT][/B]
Dila benim ev bi sıkıntı diil miiii?[/COLOR][/FONT][/B]
]
Kızz dilaa sende mi iç çamaşırı için biriktiriyosun
kızlar skype ta başımı şişirip duruyolar ondan
şaka bi yana ne bilim kuzum.. eskisi kadar akıp gitmiyo gibi sanki sayfalar :26: yazcak pek bişey de bulamıyom okuyom öyle sadece
ama her gün mütemadiyen listemi yapıyom
kendilerine mutlaka iletcemm çok sevinceklerrr
ağlamazsın canımm boll boll oynaaaa
hayırr sıkıntı diil tabikiii
lütfenn kötüyü çağırmaa ve evrene pozitif enerji yay lütfenn elifimm
hep bunu diyorumm evrene pozitif yayınn kötü gelmesin yanınızaaaa
tuğçem aslında onun için başladımm ama kumbara dolmadan ben çok güsel çamaşırlarr aldımmm
hatta hafta sonu bi takım daha aldımm
o parayıda kullancak bi yer illaki çıkarrr
[
Yayıyom Dilam yayıyooommmm
Evrende azıcık bana geri gönderse iyi olacak bu enerjileri, alıp alıp depoluyo mu ne, ne gelen var ne gideeennn
Bu arada bizden habersiz çamaşır mı aldın sen
Böylesine,
inşallah aşkla kullanırın çamaşırlarını.Iyı gunlerınde neşeyle, mutlulukla kullan
Anladım tatlım..
Bazen bişii soruyorum ona bile yorum yapmıyosun
Merak ettim bendeeee
Yayıyom Dilam yayıyooommmm
Evrende azıcık bana geri gönderse iyi olacak bu enerjileri, alıp alıp depoluyo mu ne, ne gelen var ne gideeennn
Bu arada bizden habersiz çamaşır mı aldın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?