'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bildiğimiz yatak kuzum yatak odası için hangi markanın hangi ürününü alacağımı bilemedim :44::44::44: mesela doğtaş lovely var yada yataş athletic istikbal stress-free sen aldın mı yatağı

bizim de istikbal stress free canım

bu arada geciktirici hap sanki sadece mayıs için geciktirir haziranda sanki yine olması gereken zamanda olur gibi geliyo bana
bence riske atmayalım doktora gitçez zaten o bilir napacağımızı

ona da bakayım ben canım

ben yarın bi istikbal yapayım kesin kullananlar memnundur inşallah,yatak çok öenmli çünkü
kuzum bak mayıs 10 da olursak 21 gün sonra hap bitince gelecek ya haziran başında gelir düğün öncesi olmuş olacaz gibi hesaplıyorum:26:

stress free ile arasında 180 tl falan fark var.. Stress free de yan yaylar daha yumuşak benim alacağım daha sağlam o yüzden tercih ettim ikisi en çok satılan ürünlermiş zaten diğerleri ya düşük ya da çok daha pahalı 1400 e yatak var ya yuh dedim

biz doğtaşta bi yatak bulduk deniyoruz yatağı nişanlımla kalkasımız gelmedi fiyatı 2binden sonrasını dinlemedim bi baktım ikimizde ayaktayız

Günaydın canlar günaydın size günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı stressiz mutlu huzurlu çok yorulmadan isteklerinizin tümünün gerçekleştiği bir gün dileğiyle

selam kızlar:) aranıza yeni katıldım. benimde 7 temmuz 2013 tarihinde hayırlısıyla düğünüm olacak.

hazırlıklar tam gaz devam ediyo :) yanlız şu yorumların altındakı evlenme tarihi resmi hakkında bilgi almak istiyorum cok hoşuma gitti.
'.......... ile evlenmemize .... gün kaldı.' resminden bahsediyorum.
nasıl yapabilirim :)

Günaydın gelincikleeeerr herkesleree günaydıııınnn

Bugün baktık biz ona canım İstikbal stres free alacağım ben

Kızlar yatakdaş olduk desenize Ben satıcıya dedimki madem stress free, stresimi almazsa getirir iade ederim dedim
Kuzenim 1 senelik evli onun tavsiyesiyle aldım bakalım inş.memnun kalırız

Hoşgeldiniz aramıza nasıl gidiyor hazırlıklar neler yapıldı bakalım:26::26::26:
O tickerı yapmak için kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye girelim orada kullanıcı fontun altında hitap şekliniz den başlayarak özel gün türü özel gün tarihi ve görsel seçerek düzenleyebilirsiniz inşallah yardımcı olabilmişimdir

günaydınlarrrrrr
biz dün çağlayla buluştukkk
kuaföre gittik süslendikk, sora az alışveriş yaptıkk, soraaa yemek yedikk, soraaaa eve gçtikk kahve yaptı bana gelincannn
soraa bide kına, düğün cd lerinee baktıkk
anacım bizimm kız ne oynakmışşşş hoppidi hoppidiii oynamışşş

Oh oh maşallah kuzum Allah muhabbetinizi arttırsın

coğu şey bitti hazırlıklardan.. neler kaldıgını soylıyım.

-gelinlik bakma (hiç gelinlik dergilerine bakmıyorum. cunkı dergıden ne begenırsem begenıyım. gelinlikçiye gidince bitanesini beğenicem ve üzerinde oynamalar yapıcaz. böyle oluyo genelde:))

-ev kiralama - eşyaları yerleştirme

-balayı için valiz hazırlığı
balayını side de sueno beach resort te yapacağız yalnız yanımda goturmem gerekenleri düşünüyorum bu aralar. nasıl kıyafetler seçsem ?

Günaydın kk nın eğlenceli topiği günaydınn güzel gelin adaylarıı.. aman tanrım ne kadar enerjiğim bugun
Dün akşam kayınvalidem beni özlemiş yemeğe davet etti. iş çıkışı hemen eve geçip on dk da süslenip püslenip çıktım . Paşam gelene kadar yemek hazırladık sonra sevdicek geldii yemeğimizi yemeğe başladık. yemekleri çok beğendi annemde Merve yaptı hepsini dedii halbuki sadece ben yardım ettim yorgunsun die pek bişey yaptırmıyorr yemek faslı bitti sevdicekle biraz yanlız kaldık aşklandıkk romantik anlar yaşadıkk daha sonrada arkadaşlarla toplanıp beyli bayanlı G.S - Real Madrid maçını izledik daha sonrada ewe girrme vakti geldi. artık gece sonunda seni ewine bırakmak bana koyuyor nefret ediyorum dedi sevipte beklemek zorr . kalan günlerimiz hepimizin en hızlı şekilde geçer inşllah

hayırlı olsunn
bu arada hangi şehirdesinn, adın nee, ne yaparsınn biras kendini tanıtsanaa

ohh maşallahh maşallahhh merveeee
süre biras uzun gibi görünyoo amaa hazırlıkları düşününce hemen gelir o günlerrr
sora bi bakmışssın seni evlendirmişizz balayı dönüşünü bekliyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…