'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızzz korkutmayalım arkadaşı

yasemincimmm ben de özge memnun oldum
listeye seve seve eklerim ama topiğimizde daimi olursan.. çünkü kimi arkadaşlar tarih yazdırıp gidiyo bi daha hiç uğramıyo
biz de boşu boşuna onlarınkini geri saymış oluyoruz
heyecan falan paylaşmadan kuru kuru saymak olmaz di mi

SELAMMMMM KIZLARRR..
aman yarabbimmmmmm
80 günüm kalmışşşşşş Osmaniye bugünnnn bayılaciiimmmm çok az kalmışşşşşş...

nasılsınız bakalımmmmmmmm kuzular

Canım sen ne diyosun benim 22 günüm kalmış 22gün sonraaaa :123::118:

Canım deneme süreci mi Hergün düzenli olarak yoklama alalım Gelmeyenleri yok yazalım 3 gün devamsızlık yapanları çıkaralım listeden

Son düzenleme:

valla şuan bile listede uuzuuuuun zamandır uğramayan arkideşler var ama yine de silmiyom değerimi bilsinler

hee bu arada senin imzada 23 yazıyoo ama listede 22 kuzum yeaaa
hangisi yanlış aceba

Günaydın kızlarrr dün çok düşünceliydim düğün günümüz erkene alınıyor diye telaşlıydım ama annem hızır gb yetişti ve düğün günümüz 16/17 Ağustos olacakkk ay ne mutlu oldumm ya beni de listeye kesin tariihimle eklersiniz artık

Günaydın yine Ağustos yazdınız Ağustos mu Haziran mı?:26::26::26:

,,

hoşbuldum dilaaaaaaaaaa günler azalıyo kilolar gitmiuoooooo napcezzzz

Ayyyy kuzum yaaaaa allah yardımcın olsun inşallahhhhhh

Son düzenleme:
ohh maşallahh maşallahhh merveeee
süre biras uzun gibi görünyoo amaa hazırlıkları düşününce hemen gelir o günlerrr
sora bi bakmışssın seni evlendirmişizz balayı dönüşünü bekliyoruzzz [/QUOTE]
* evet 6 ay uzun bir süre ama oyle deme Hemencecik geçecekki zaman az kaldı diyorum kendimi boyle kandırıyorum ama dediğin gibi bi kaç ay sonra hazırlık telaşına başlayınca su gibi akıp gider zamn sonrada bi bakmışın düğün fotolarımı sizlerle paylaşıyrm

[sıze=3]kıssslarrr aslı napıyooooooooooo ben onu kaçırdım o ara evi yeni tutmuştuk giremedimmmm [/sıze]

KIZLARRR YAAA GÜNEŞ KREMİ OLARAK NE ALACAKSINIZZZZ?????????????????

BEN DÜŞÜNÜYOM DÜŞÜNÜYOM KARAR VEREMİOMM BENİM CİLDİM BİRAZ HASSAS YANİ KIZARIRIM BEN AMA SONRASINDA BRONZLAŞIRIMDA.. AMA ÇOK KIZARIOM

AVENE ilk sırada
SOLANTE
LA ROCHE POSEY

BUNLARI DÜŞÜNÜOM SİZ NE ALACAKSINIZ

Canım ben 2 senedir solante acne spf 50 kullanıyorum yüzümdeki çiller için baya memnunum diğerleriyle ilgili bi fikrim yok

kızlaar merhabaa bende aranıza katılıyorum galiba 2013 gelini olaraktannnn :)) 10 martta tanışmaya geldiler sevgilim ve ailesi haftaya istemeye gelecekler 5-10 gün müddet isteyecekmişşş büyükleriiim araştırma soruşturma falan :) sonra evet der ve beni sevdiceğime verirlerse o gece de nişan-söz bir arada yapmayı düşünüyorum aile içi sonrasında hazırlıklar ve ağustos gibi düğün istiyorum şimciik bu kadar kısa sürede bunlar yetişir miii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…