bikini konusuna gelirsek de ben mayo tercih edeceğimsallanan bir göbeğim var o görünsün istemem bacaklarda eh işte olduğundan mayo giyeceğim ve plaj elbiselerinden alıyorum havuzdan denizden çıkınca kurulanıp hemen üzerime geçirmek için
tavsiye ederim yani sadece su içindeyken ve girip çıkarken bir kaç saniye mayoyla kalacağım o kadar
köpükten bende istedim şu andaiyi fikirmiş
mervecim odamda yalnızım pek kimse gelmez arada bi telefonum çalar o kadar uyumak için birebir yanibak bu saatlenrde uyanıyorum akşam da gelmiyor uykum ama sabah noluyorsa bana:26:
gördüğünüz gibi lafı uzatmayı hiç sevmem
:86::86::86::86::86::86:
ben severimm amaa seniii
saatler alındığından beri bende sabahları acaip zorlanıyorumm uyanırkenn
bu arada mervecim benim dikkatimii konulara alakasız şekilde girip soru sorması olduu..
bizim yazdıklarımıza çok yorum yapmıyo, kendi halinde soruyo geri gidiyoo :44::44::44:
Ama kuzum baktım şimdi hesabı pasif değil çift hesap almış olabilir mi acaba:26::26::26:
hımm garipp:26: Dilacım doğru hatırlıyorsam sen bankada çalışıyorsun peki internete bu kadar sık nasıl girebiılıyorsun ?:44::86::86::86::86::86::86:
ben severimm amaa seniii
bu arada mervecim benim dikkatimii konulara alakasız şekilde girip soru sorması olduu..
bizim yazdıklarımıza çok yorum yapmıyo, kendi halinde soruyo geri gidiyoo :44::44::44:
bilmiyorumm eda mı diil mii ama belki bulgari de eda tarzında bi kızdırr :44::44::44:
kızlar eda da kimdaha once neden dikkatinizi çektiki:26:
:86::86::86::86::86::86:
ben severimm amaa seniii
hiç dikkatimi çekmemişti biraz takip edeyim bakayımcanım arada girip sayfaya yazan ama kimseden cevap alamayan eda diye garip bir arkadaş var,vakti zamanında benim bi sorunumla ilgili haddini aşan yorumlar da yapmıştı kendisi neyse özellikle o konudan sonra kimse kendisiyle muhattap olmadı zaten garip tavırlarıyla ilgili herkes hem fikir sanıyorum ki
zannediyorum eda olarak bizden destek göremeyince kendisi bulgari olarak katılmak istedi ama konuşma tarzı benim ilgimi çekti edaya çok benziyor ki bu konuda yalnız değilim sanırım
eda değilse bile ona ikizi kadar benzeyen biri bulgari
bende severim seni
saatlerden kaynaklı değil benimilaç yaptı beni böyle
ben böyle değildim yaşarken oldum
bu kötü kaderi sonradan buldum
hayır eda benimHepimiz eda yız
hiç dikkatimi çekmemişti biraz takip edeyim bakayım
Canım sen herşeyi pozitif yorumlamaya çok dikkat ediyorsunilaçtan değil o değill
saatlerdenn, havalardannn
bahar havası çarpmışş senii pınarımm
Canım sen herşeyi pozitif yorumlamaya çok dikkat ediyorsunçekim yasası, reiki, meditasyon ilgileniyormusun ?
hımm garipp:26: Dilacım doğru hatırlıyorsam sen bankada çalışıyorsun peki internete bu kadar sık nasıl girebiılıyorsun ?:44:
ama çok iyi bişey yapıyorsun gerçektenhayır hiçç ilgilenmiyorumm
yapım biras bölee
kötünün kötüyü getirceğini düşünürümm.
açıkcası ben az takıntılı bi insanımm hani derler ya aklıma gelen başıma gelirr.
benim hep gelirr, kesinn gelir yani. o yüzden kötüyü hiç düşünmem bilee
o yüzdenn evrenee heepp pozitif enerji yolluyorumm
beni görsen anlarsınn sende genelde gülen bi insanımm :86::86::86::86:
hımm garipp:26: Dilacım doğru hatırlıyorsam sen bankada çalışıyorsun peki internete bu kadar sık nasıl girebiılıyorsun ?:44:
Evet dila hemen açıkla bunuSen ne biçim bankacısın
ama çok iyi bişey yapıyorsun gerçektenewt negatif negatifi getirir. Düşüncelerimiz duygularımızı, duygularımızda Hayatımızı oluşturuyor. o yuzden hep olumlu düşünmek gerek.
Evrene gönderdiğin pozitif enerjıler sana en guzel şekılde geri döner tatlım
şeyy birdeeben bişey sormuştum sana cewap gelmeyınce geriye döndüm yazdıgımı göremedim acaba cevapla demeden çıktım mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?