'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

elbisee nasıll en yakın arkadaşımın düğünü içinn :44::44:
elbise haliyle düşünebilirsiniz

Kızlar ramazandan sonra düğünü olacak arkadaşlarım ramazanda ben kilo almaktan korkuyorum inş şu halimle kalsam ona dua edicem :2:

kimseden izin almak zorunda değilsin ki canım.. havuza denize girmeye elverişli her türlü şeyler girebilirsin.. Biz bana uygun bi otele gidiyoruz canım içkisiz falan

cnm harikaymış çok beğendim rengide çok hoşda bbu sene mint yeşili çok moda bayılıyoruummm onu düşünebilirsin renk olarak ama aynı renkten bi sürü kişi giyebilir piştide olabbilirsin yani

gelinin kardeşi yeşil giycekk
o yüzden bu seçenek iyi gibi duruyoo

Haydiyin canlar mesai paydos maviş kaçar çok işim var daha çok akşam kvler gelecek bana dua edin konuşulmayan çoğu şey konuşulsun yarın kuş gibi gelim buraya bide güzel güzel cicikler gelecek bana bakalım bu gelişlerinde neler gelecek artıı sevdiceğimi görecem ama sadece uzaktan bakacam aile ortamı böle oluyo ne yapem bunada şükür hadi öpeyom heğinizi bol bol baş baş

İşten çıktım koştur koştur eve geldim korsemi falan filan giyip koştur koştur gelinlikçiye abiye provam vardııııı

Çok sevdimmmmm Ayakkabımı daha almadığım için son bi boy provası kaldı bi de dantel ekleyeceği bi kaç yer var... gelinliğimin de üst danteli kaplanmışşşş ayyyy onu da giymek için sabırsızlanıyorummmm

Selam kızlar.. Biliyorum sizleri sadece okuyorum. Sizler gündüz nettesiniz bense gece. Öyle olunca muhabbetlere katılamıyorum haliyle.
Sizlere soracaklarım var ama bir türlü denk getiremiyorum.
Benim düüğünüm iki memlekette olacak. Benim memlekette olacagı gün yani kınamın oldugu gün 30 Haziran. Bu tarihte babamın doğum günü var. Düğün günü (kına yani) Birşeyler yapabilir miyim acaba babamla ilgili. yaparsam ne yaparım. Fikir istiyorum.

Bu arada mobilyalarım evimize geldi ama ben resimlerle görebildim henüz. Canlı canlı görebilmiş değilim Pufff (((
Hafta sonu için istanbula geçiyorum. Amamın oğlunun düğünü var. Tüm sülale toplanacak. Annemler memleketten gelecek o ayrı bir dert.
Bugün gelinlik denedim sanırım karar kıldım gibi gibi. Drapeli bi model beğendim . nişanlımda beğendi. bilmiyorum bakalım. Gelinlik ayrı bir konu.
BEnim alacagım eşyalar için vize sınavlarım bitsin sonra bir koşturmacaya girecegim. Beyaz esyaları biz alacagız. Sonra Aksesuarlar felan ohoooo. Mobilyalarımı görmüştünüz. Avangard aşırı derecede. Onlara uyacak neler alabilirim hiç bilmiyorum. onlarıda araştırmam lazım. Alacak çok şey var ama kolay karar verebilen biri değilim. Off Off yani

Kafa yoğun olunca ve birşey yapamayınca evle ilgili uykuda zor oluyor. Bakalım. Hayırlısı.
Sizler ne alemdesiniz okuyorum zaten. Çogumuzun tarih yaklasıo hazırlıklar hızlanıo. Daha da heyeccan biniyo :) Hakkımızda hayırlısı olsun diyor huzurlarınızdan ayrılıyorum. Kendinize iyi bakın . SEvgiler

Günaydın canlar günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz çok fazla yorulmadan kimseye buluşmadan geçirebileceginiz bir gün dileğiyle
Yorgun uykusuz bitkin bir gelincik geldi hanııııım

Günaydın kızlar aklım halen uykudaa uyumak ıstıyorumm

Hiç bilmiyorum canım
Dün çok yoruldum bindallı falan baktım.
Gelinlikçiye gittim. Nikah şekeri ve davetiye derken ayaklarıma kara sular indi. Gecede çok geç yattım.
Evlenince daha da yorulacağız. Evin tüm temizliği vs offfff ki ne offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…