şimdiii...7 de kalksanız yetmez....biz 7 de kalkıyoruz 8 yada 8 ceyrek gibi evden cıktıgımız halde....zaten bi tost yapsan on dk....e hazırlanma sürecinde var tabi...anlamıyosun nasıl geciyo vakit....yemekleri ısıtır demişsin....bi gün önceden yapmayı düsünüyosun sanırım yemekleri....evdeki hesap çarsıya uymuyo hiçbir zamn Hümümmmm :)))bu planlar yok olur yarın bak gör
patlayalımm dimi soraaaa
kahve yaptınn yaaa cicimmm
bide kına, düğün videolarıı bitirdii beniii :118::118::118::118::118::118::118::118:
Ev bulamadan döndük yineeeeee
Çağla yiyom şimdi, ağzımı yaya yaya
Emlakçılara,müteahhitlere, ev sahiplerine inaaaaaaatttt!!!!!!!!!!
Laf uzatmayı bende sevmem
Ayyy koptum yaaaa
Önce Diloşun mesajı gördüm, vay beeee dedim sonra koptum bunaaaa
Ama ben hazırlanmayacağım o çıkana kadar o çıkınca giyinirim ben sadece kahvaltı hazırlarım yeriz hadi 06.50 olsun.... Canım ben hergün başka yemek yapmayı düşünmüyorum.. annem de öyle yapmaz yaptığımı dökecek miyim kalınca
ş
patlamayız ben patlamıyom bak...her gün götürüyorum hemde
seni bitiren taklit yapısım mıydı yoksa videolar mı
Aaaaah ahhhBu dünyada benim kadar erik manyağı var mıdır acaba
Bütün kış mayıs ayının gelmesini bekler hiiiiç meyve yemem Hatta ponçikim bana bi kaç sene önce yıldönümümüzde bir kasa erik almıştı
Bu arada sabahta 2 tane poaçayı lüp diye indirdim mideye Allah sonumu hayır etsin
tabiki dökülmez canım....ben kalınca ertesi gün iş yerime getiriyorum ısıtıp yiyorum burda...zaten cok yapmıyorum....dila bilir gecen geldi tam dört kişilik yapmısım yemegi......
yani sen hazırlanmayacaksan olabilir aslında.
sonuçta o çıktıktan 50 dk sonra çıkarım ben evden sonra hazırlanırımtabiki dökülmez canım....ben kalınca ertesi gün iş yerime getiriyorum ısıtıp yiyorum burda...zaten cok yapmıyorum....dila bilir gecen geldi tam dört kişilik yapmısım yemegi......
yani sen hazırlanmayacaksan olabilir aslında.
canım kocişim benim.yirim ben onu yir.....
ben cıkıyorum kızlar.dr a gidiyorum.dua edin nolur...öpüldüzün
patlamayız ben patlamıyom bak...her gün götürüyorum hemde
seni bitiren taklit yapısım mıydı yoksa videolar mı
afiyet olsunnnnnnnnnnnnn
iyi ki sevmiyon laf uzatmayııı
1 koca sayfa okudummmm :111::111::111::111::111::111::111::111:
heee börgır yidikk vallahiiiii
bakele elifcann siz düğünü neden istanbulda yapıyosunuzzzz:44::44::44:
Aaaaah ahhhBu dünyada benim kadar erik manyağı var mıdır acaba
Bütün kış mayıs ayının gelmesini bekler hiiiiç meyve yemem Hatta ponçikim bana bi kaç sene önce yıldönümümüzde bir kasa erik almıştı
Bu arada sabahta 2 tane poaçayı lüp diye indirdim mideye Allah sonumu hayır etsin
Şimdik şööölleeee oluyoorrrr, sevgilicanın ailesi orada oturuyo ondan
Ama onlarda oraları değiller
Kına-Düğün de Eskişehir'de olacak, biz oralı olduğumuzdan
Ama bizde orada oturmuyoz[/COLOR][/FONT][/B]
canım kocişim benim.yirim ben onu yir.....
ben cıkıyorum kızlar.dr a gidiyorum.dua edin nolur...öpüldüzün
kızlar çeyıze süpürge almam lazım maratonlar nasıl sizce?
Eriğeee bende bayılırım
Aam sen daha fenaymışsın Tuğçecan
Mayıs da veli olicez yaaa, kociş alır gelir mi bana da aceeeeepppp?
2 poğaça fazla mı olmuuşşşşşşşşş
Canım son prova bitti benim geçen haftamaşallahhhh
tuğçee son provan ne zaman seninnn
çok ölçülüdür kendisiii bizzat gittim gördümmm
* canımm kıyamam sanaasorma merve sorma nolacam böyle bilmem ya8 de iş başı yapıyorum ya bu saate kadar uyudum burda biliyonuz mu hala bile esnerken ağzım yırtılacak diye korkuyorum yüzümü yıkıyorum çıkıp hava alıyorum ağzıma bişiler atıyorum yok yok yok uykum dağılmıyor kafam düşüyor
ama sanırım uyandım artıkyani uyanmam lazım valla geçen gün yakalandım zaten hastayım başım ağrıyodu kafamı koydum dedim ama uyuyodum bida olursa kapının önünde bulabilirim kendimi
bide nişanlıcanımda bu aralar hep gececi bu saatlerde uyuyor o uyurken benim de uyuyasım geliyorhep diyorum ona kalk bak beni de etkiliyosun diye ama gece sen uyurken ben ayaktayım ya o nolcak diyo o da
geçmiş olsun canm neyın var:26:teşekkürler canım ama pek enerjik oldugum söylenmez..Dr.a gidicem birazdan...bişi de yemedim bütün gün belki tahlil ister diye......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?