'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hüm az zaman kaldığı için strese girmişin ama halledersiniz kuzum sakın telaş yapma
inşallah canım bakalım ne olacak

aynen canım çok istiyorduk 1905 olsun ama olmadı kp yüzünden..evimizde kiracı var, önce kontrat sebebiyle çıkamaz dendi sonradan öğrendimki kontrat filan yokmuş sallandık anlican kp sağolsun
hımm anladım canım para yoktur belki de o tarihte yapmaya

senin yine eşya siparişin verildi benim o yok daha

Uykuuuu git isteyene akşam yatağa kadar beni rahat bırak esnemekten ağzım ayrılacak kızlar ya bide akşam kvlere gidecem evin son halini görecem geln mobilyaları fotolucam ablamlar merak ediyo onlara gösterecektim de

Canım annen senı belki onlarla paylaşamıyordur :44: Canım ewt iş başa düştüğünde yaparım şimdi herşeyle annem ılgılenıyor ee bende yorgun gelince ewe misafir geldiğinde ilgilenmek hariç diğer şeylere pek el sürmüyorum Nasıl olsa ewlenınce yapacağımm

oyy sölemiş kadar oldunn
şu şarkıyı bi canlı dinlemedimm yalnızz haaaa

dinlemedin mi hala

değişik versiyonları mevcut yıldız tilbe bilem söylemiş sen kimden istersen dinle herkesin ki aynı etkiyi yaratıyo

hım facen yok mu peki tatlım. hahahahhh bu şarkıyı daha oncede solemiştın nasıl bi şarkıdır bu boylee baya komıkkkk

açın bi dinleyin şu şarkıyı yaw

ne kaa güzel bi duyun bakın dimi özgeeee

Kuzum annem oldum ölesi böle keşke kıskansa kısacası sevmiyor beni neyse zaten kalabalık aileye gelin gidiyorum alıştırma oluyo bana ama uykusuzluğa hiç dayanamam göz kapaklarımı zor tutuyorum ayakta ben her şeyimle pasta temizlik ikram hepsine bakıyorum mesele dün sabah işe gitmeden erken kalktım 5 gibi temizledim sildim süpürdüm öle gittim işe bide ev büyük temizle temizle bitmiyo

hatice,Dila,Elif siz face kullanıyormusunuz ? meyak ediyorum sizii :26:

Uykuuuu git isteyene akşam yatağa kadar beni rahat bırak esnemekten ağzım ayrılacak kızlar ya bide akşam kvlere gidecem evin son halini görecem geln mobilyaları fotolucam ablamlar merak ediyo onlara gösterecektim de

o fotoları buraya da atmayı düşünyosunn dimii mavişşş :44::44::44:

yaaaaaa dinlemedimmm bennnnn
düşünsene açıyomuşumm bütün banka dinliyooooo

Dur Pınarım şimdi açıyorum hemennn

oyle deme sevmez olurmu canım ewt alıştırma olur sana ayy sen çok yoruluyorsun kuzum ya bugun ewe gıdınce yemeği ye yat bari :26:

hım facen yok mu peki tatlım. hahahahhh bu şarkıyı daha oncede solemiştın nasıl bi şarkıdır bu boylee baya komıkkkk

merve canım ismi sen nereliydin kaç yaşındasın kuzum

tekirdağ, yaş 27
düğüne 78 kaldı
öyle işte

olmaz mı kuzummm, tek geçerim favorilerimizden

yaaaaaa dinlemedimmm bennnnn
düşünsene açıyomuşumm bütün banka dinliyooooo

aç da millet şarkı duysun

bugüne kadar dinlemediğin için pişman olacaksın

bekliyorum hepsini dinle ama canım çağlamiko gibi hemen kaçma güpgüzel şarkıdan

olmaz mı kuzummm, tek geçerim favorilerimizden

bakınız şahidim bilem var şarkının güzel olduğuna dair

oyle deme sevmez olurmu canım ewt alıştırma olur sana ayy sen çok yoruluyorsun kuzum ya bugun ewe gıdınce yemeği ye yat bari :26:

Kuzum yatamam ki kvlere gidecem evime bakacam neler olmuş bitmiş yapılan mobilyalara bakacam onları fotolucam zor dinlenmem yarın öğlen işten sonra salon takımına bakılacak pazar diinlenebilirsem şükredecem kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…