inşallah canım bakalım ne olacakHüm az zaman kaldığı için strese girmişin ama halledersiniz kuzum sakın telaş yapma
hımm anladım canım para yoktur belki de o tarihte yapmayaaynen canım çok istiyorduk 1905 olsun ama olmadı kp yüzünden..evimizde kiracı var, önce kontrat sebebiyle çıkamaz dendi sonradan öğrendimki kontrat filan yokmuşsallandık anlican kp sağolsun
senin yine eşya siparişin verildi benim o yok dahaCanım aslında benim gelinliğim hala hazır değil
Şimdi sen neden diyeceksin, çünkü benim düğün tarihim 11 Ağustos'tu, 20 gün önce tarihimiz değişti
Bu nedenle gelinliğim şuan dikimdeee
İşte buna çok benzer bişii dikiliyor;
Benden önce Tuğçecanın düğünü var, onun herşeyi hazır o daha iyi yardımcı olabilir sanaaaa
Hümün de hazır genel olarak
Kısaca bi benim hiçbişiiim hazır diiillll
Hayır bulamadık
Evet Dilam yaaaaaa
İnanamıyorum ben yaaaaaa
Sanki hala düğün Ağustos da gibi geliyoooooooo
Canım annen senı belki onlarla paylaşamıyordur :44: Canım ewt iş başa düştüğünde yaparım şimdi herşeyle annem ılgılenıyor ee bende yorgun gelince ewe misafir geldiğinde ilgilenmek hariç diğer şeylere pek el sürmüyorumKuzum nişanlandığımdan beri böle annemle anlaşamam ve her kvler gelişinde yardım etmez genelde alışığım şu düğün olsa geçse de kendi evimle ilgilensem nişanlım çok seviyo pasta börek çörek daha önce börek yapıp buzluğ atmıştım onuda fırına attım süper oldu yaa ama gözlerimi çok zor açık tutuyorum
Sende yaparsın kuzum yaa bi giriyorum çabuk çabuk yapıp çıkıyorum seviyorum pasta yapmayı yeni tatlar denemeyi istedikten sonram sende yaparsın nişanlandığımdan beri kvlerin en azından 10. gelişi ve her gelişleri de elleri dolu dolu maşallah çok seviyorlar beni inşallah evlendikten sonra da böle olur
inşallah mervecimmm
oyy sölemiş kadar oldunn
şu şarkıyı bi canlı dinlemedimm yalnızz haaaa
oyy sölemiş kadar oldunn
şu şarkıyı bi canlı dinlemedimm yalnızz haaaa
hım facen yok mu peki tatlım. hahahahhh bu şarkıyı daha oncede solemiştınnasıl bi şarkıdır bu boylee baya komıkkkk
Canım annen senı belki onlarla paylaşamıyordur :44: Canım ewt iş başa düştüğünde yaparım şimdi herşeyle annem ılgılenıyor ee bende yorgun gelince ewe misafir geldiğinde ilgilenmek hariç diğer şeylere pek el sürmüyorumNasıl olsa ewlenınce yapacağımm
Uykuuuu git isteyene akşam yatağa kadar beni rahat bırak esnemekten ağzım ayrılacak kızlar ya bide akşam kvlere gidecem evin son halini görecem geln mobilyaları fotolucam ablamlar merak ediyo onlara gösterecektim de
dinlemedin mi hala
değişik versiyonları mevcut yıldız tilbe bilem söylemişsen kimden istersen dinle herkesin ki aynı etkiyi yaratıyo
açın bi dinleyin şu şarkıyı yaw
ne kaa güzel bi duyun bakındimi özgeeee
Dur Pınarım şimdi açıyorum hemennndinlemedin mi hala
değişik versiyonları mevcut yıldız tilbe bilem söylemişsen kimden istersen dinle herkesin ki aynı etkiyi yaratıyo
oyle deme sevmez olurmu canımKuzum annem oldum ölesi böle keşke kıskansa kısacası sevmiyor beni neyse zaten kalabalık aileye gelin gidiyorum alıştırma oluyo bana ama uykusuzluğa hiç dayanamam göz kapaklarımı zor tutuyorum ayakta ben her şeyimle pasta temizlik ikram hepsine bakıyorum mesele dün sabah işe gitmeden erken kalktım 5 gibi temizledim sildim süpürdüm öle gittim işe bide ev büyük temizle temizle bitmiyo
hım facen yok mu peki tatlım. hahahahhh bu şarkıyı daha oncede solemiştınnasıl bi şarkıdır bu boylee baya komıkkkk
merve canım ismisen nereliydin kaç yaşındasın kuzum
dinlemedin mi hala
bende merak ettm dinleym artık dedim.6:25 dk süren bi sarkı ben 1 dk dayanamadım yaa...
Pınarrr bu ne kızzz
hatice,Dila,Elifsiz face kullanıyormusunuz ? meyak ediyorum sizii :26:
o fotoları buraya da atmayı düşünyosunn dimii mavişşş :44::44::44:
yaaaaaa dinlemedimmm bennnnn
düşünsene açıyomuşumm bütün banka dinliyooooo
Kuzum atim de ama çok meymenetsiz olacaklar daha çok eksik vay
Merhaba Selmane güzel dileklerde bulunmuşun sen öyle teşekkur ederiz . Bu arada ben Merve Ilgın / KONYA da yaşıyorum Belediyede Harita Teknikerliği yapıyorum.
yaaaaaa dinlemedimmm bennnnn
düşünsene açıyomuşumm bütün banka dinliyooooo
Dur Pınarım şimdi açıyorum hemennn
olmaz mı kuzummm, tek geçerimfavorilerimizden
canım özelden bi mesaj atmaya çalışayım atabılecekmıyım. bakalım mesaj sayım doldumu:26:var daa nası bulcazz senii
Dur Pınarım şimdi açıyorum hemennn
oyle deme sevmez olurmu canımewt alıştırma olur sana ayy sen çok yoruluyorsun kuzum ya bugun ewe gıdınce yemeği ye yat bari :26:
olsunn bişe olmasss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?