'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Haticem ben göremedin albümü kızlar siz gördünüz mü:44:

Dila cım seninle bugun yazışamadık nasılsın tatlımm Evrene pozitif enerjiler yaymaya devam değil mi :116:

biz bugün öğle yimaaaamızı gülinle yidik yine

bu arada yarın tartılcam bakalım kaç olmuşum valla 25 gündür çılgınlar gibi diyet yapıyorum valla

Hüm az zaman kaldığı için strese girmişin ama halledersiniz kuzum sakın telaş yapma

bu arada yarın tartılcam bakalım kaç olmuşum valla 25 gündür çılgınlar gibi diyet yapıyorum valla

bende kaç gündür salata yiyorum salata bol su sabahlarıda normal kahvaltı hiç kilom gitmiyor gibi geliyo bana yaa bende bugün baskülüme pil alayım hep unutuyorum iyiki getirdin aklıma

Haticem ben göremedin albümü kızlar siz gördünüz mü:44:

Dila cım seninle bugun yazışamadık nasılsın tatlımm Evrene pozitif enerjiler yaymaya devam değil mi :116:

iyiym valahi mervecimm
acaipp enercik günümdeyimm
evren şuan depoluyo benimm enerjimii kıt olduğum günlerde bi zahmet yollasınnn :86::86::86:::86:

ohh maşallahh
erimiş olabilirsinn özgeeee

düğüne kadar istediğin kiloya kavuşursun inşallah şeyy bu arada senin ismin Özge miydi canım :44:ben yeni sayılırım henüz herkezin ismini bilmiyorum

bir ay kalmııışşş ne güzel ne güzellll =) gelinliğin nasıl tatlım saçlarını nasıl yaptıracaksın :))) en yakın senın düğün galiba bize biraz fikir ver :)))

Canım aslında benim gelinliğim hala hazır değil
Şimdi sen neden diyeceksin, çünkü benim düğün tarihim 11 Ağustos'tu, 20 gün önce tarihimiz değişti
Bu nedenle gelinliğim şuan dikimdeee

İşte buna çok benzer bişii dikiliyor;

Benden önce Tuğçecanın düğünü var, onun herşeyi hazır o daha iyi yardımcı olabilir sanaaaa
Hümün de hazır genel olarak

Kısaca bi benim hiçbişiiim hazır diiillll

Siz buldunuz mu ev canım

Hayır bulamadık

eliff bugünden sonraa gün saycaksınn artıkkkk
aylar bitttiiii

Evet Dilam yaaaaaa
İnanamıyorum ben yaaaaaa

Sanki hala düğün Ağustos da gibi geliyoooooooo

sesim güzeldir işte benim bi türkü çığırsaydım keşke sana

eliffffff biz dilaylan görüşüyoruz artıkın sen ne diyosun bu duruma

kıskandın mı biziiiii

hayatı tesbih yapmışım sallıyorumm
onu söleseydinn keşkeee pınarımmm

sesim güzeldir işte benim bi türkü çığırsaydım keşke sana

eliffffff biz dilaylan görüşüyoruz artıkın sen ne diyosun bu duruma

kıskandın mı biziiiii

oh oh ne güzell canım bende şeyy dicektim burda konuşuyoruz ama sizleri merak ediyorum faceden ekleşsekte görsem ya sizi

iyiym valahi mervecimm
acaipp enercik günümdeyimm
evren şuan depoluyo benimm enerjimii kıt olduğum günlerde bi zahmet yollasınnn :86::86::86:::86:

ohh maşallahh
erimiş olabilirsinn özgeeee

* Maşallah canım benim ewt ewtt depolasınn Cuma günleri hep böyle oluyor inşallah hafta sonumuz güzel geçerr

PINARRRRRRR şu güzel sesinle bide bana şarkı söylesene ben sabahtan beri ayılamadımdaa iyi gelir belkimm

Canım aslında benim gelinliğim hala hazır değil
Şimdi sen neden diyeceksin, çünkü benim düğün tarihim 11 Ağustos'tu, 20 gün önce tarihimiz değişti
Bu nedenle gelinliğim şuan dikimdeee

gelinliğin çok asilmiş tatlım amaanııın sen daha da bi heyecanlısındır öyleyse Allah kolaylık versin :)))
ben de birkaç gelinlik denedim ama şimdi kiralasam mı diyorum çok yer kaplıyo diyo yeni evlenen arkadaşlar bilemedim

hayatı tesbih yapmışım sallıyorumm
onu söleseydinn keşkeee pınarımmm

niye dimedin konuşurken söylerdim tabe

oh oh ne güzell canım bende şeyy dicektim burda konuşuyoruz ama sizleri merak ediyorum faceden ekleşsekte görsem ya sizi

benim facem yok yani kendime ait yok nişanlımınkini oyun oynamak için kullanıyorum

PINARRRRRRR şu güzel sesinle bide bana şarkı söylesene ben sabahtan beri ayılamadımdaa iyi gelir belkimm

aa söylemezmiyim bayıla bayıla söylerim

ehem ehem

hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum :104:

adını duydukçaaa ağlıyormuşum

deli diyorlarmış benim halimeeeee :111:

gelmişine geçmişine sayıyormuşum :99: :99:

sadece nakarat söyledim canım başı falan da çok güzel ama onu da başka zaman söylim artık sesim yorulmasın şimdi

Kuzum nişanlandığımdan beri böle annemle anlaşamam ve her kvler gelişinde yardım etmez genelde alışığım şu düğün olsa geçse de kendi evimle ilgilensem nişanlım çok seviyo pasta börek çörek daha önce börek yapıp buzluğ atmıştım onuda fırına attım süper oldu yaa ama gözlerimi çok zor açık tutuyorum
Sende yaparsın kuzum yaa bi giriyorum çabuk çabuk yapıp çıkıyorum seviyorum pasta yapmayı yeni tatlar denemeyi istedikten sonram sende yaparsın nişanlandığımdan beri kvlerin en azından 10. gelişi ve her gelişleri de elleri dolu dolu maşallah çok seviyorlar beni inşallah evlendikten sonra da böle olur

* Maşallah canım benim ewt ewtt depolasınn Cuma günleri hep böyle oluyor inşallah hafta sonumuz güzel geçerr

inşallah mervecimmm

oyy sölemiş kadar oldunn
şu şarkıyı bi canlı dinlemedimm yalnızz haaaa

Teşekkür ederim canım evet kıyafet konusunda çok kasmıyor beni. Ama makyaj belli etmeyeckmiş kendini :)

hım facen yok mu peki tatlım. hahahahhh bu şarkıyı daha oncede solemiştın nasıl bi şarkıdır bu boylee baya komıkkkk
evet canım özge ben
senin adın merve miydi :26:
merve canım ismi sen nereliydin kaç yaşındasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…