hoşbulduuukdüğün 30 haziran inşallah bir yandan iş bir yandan düğün hazırlığı koşturmacadayım :))) senin ne zaman düğün :)bir de sevdiceğin askerde galiba Allah kavuştursun tatlım
Adam kabul etti geri zekalı karısı arayıp olmaz o fiyat demiş ne yapacağız şimdi... babam da kayın pederime söylenmiş ilgissizler diyegel bakalımm bebekkk
hafif sert oldu ama sevgiyle çağıryorumm
ayy hümm hadii yaaa
yeni evlenceksiniz bu yaptıkları ayıp yaaa
ne vicdansız insanlar var yaaaaaaa
Hoş geldin aramıza bende 27 yaşındayım.herkese marhabalarne güzel güneşli bir cuma günü yarın hafta sonu benim içim kıpır kıpır bu arada aklıma gelmişken, burda bir kaç msjım olmuştu ama kendimi tanıtmadım biraz geç oldu k.bakmayın.. ismim Selma, İstanbulda yaşıyorum, ön muhasebecilik yapıyorum, yaşım 25 ayrıcana tüm gelinciklere mutluluklar, sıkıntılı anlarında bol sabırlar diliyorum
Heeeeeyyyyy
Özlediyseniz gelicem de ben
Adam kabul etti geri zekalı karısı arayıp olmaz o fiyat demiş ne yapacağız şimdi... babam da kayın pederime söylenmiş ilgissizler diye
evett asker yareniyimm
nişanladıkk gittii sevdicekkk
tarihim henüz belli diil ama Allahtan bişe gelmezse yıl sonuna doğru düğünümüzü yaparız:26::26::26::26:
boyacı bulunması gerekiyor adamlar rahat bekliyor valla.... adam yarın boşaltacak ortada bişey yok ola ki tuttuk yani ikna etmeye çalışacağım canımıama kp ne alakaaa, anlayamadım benn :44::44::44:
neticede siz evin boşaltılmasını bekliyodunuzzz
inşallah olur kavuşursunuz :)) zor bi dönemmiş gerçekten her aşamada ayrı uğraşıyo insan yavaştan eşyaları almaya başlamışsındır:)
Oy oyy kıyamam ya:44: Maşallah kız sen ne hamaratsın 2 çeşit pastamı yaptınKuzum yalnız bıraktılar beni ya koştur koştur yaptım herşeyi konuşulan hiçbir şeyi dinleyip yorum yapamadım yaa şuan gözlerime kürdan koyasım var kapanmasın diye bantla yapıştıracam yaa evet 63 gün kaldı ama yaa yok annem bıraktı yattı bulaşıkları makineye koydum artanları yıkadım ortalığı toparla o bu derken bide işten eve gidince 2 çeşit pasta yaptım kendimi bile zor hazırladım ucu ucuna yetiştim makyaj kurtardı ölü gibiydim
Merhaba Selmaherkese marhabalarne güzel güneşli bir cuma günü yarın hafta sonu benim içim kıpır kıpır bu arada aklıma gelmişken, burda bir kaç msjım olmuştu ama kendimi tanıtmadım biraz geç oldu k.bakmayın.. ismim Selma, İstanbulda yaşıyorum, ön muhasebecilik yapıyorum, yaşım 25 ayrıcana tüm gelinciklere mutluluklar, sıkıntılı anlarında bol sabırlar diliyorum
Hoş geldinn ElifHeeeeeyyyyy
Özlediyseniz gelicem de ben
gel bakalımm bebekkk
hafif sert oldu ama sevgiyle çağıryorumm
ayy hümm hadii yaaa
yeni evlenceksiniz bu yaptıkları ayıp yaaa
ne vicdansız insanlar var yaaaaaaa
Elifim hoş geldin
boyacı bulunması gerekiyor adamlar rahat bekliyor valla.... adam yarın boşaltacak ortada bişey yok ola ki tuttuk yani ikna etmeye çalışacağım canımı
Sert erkeküm Dilam benüüümmmm
Ah Dilam ahhh..
Sen sanıyo musun ki ev sahipleri, emlakçılar yeni evliye iyilik yapıyoooo[/COLOR][/FONT][/B]
selam selmaaa
tanışalımm öleyseee
dila benn 24 yaşındayım adanada yaşıyorumm, yarim askerdee gelmesini bekliyorumm
Merhabalar hoşgeldiniz bende 19 mayıs Ankara gelini inşallah
Hoş geldin aramıza bende 27 yaşındayım.
İktisatçıyım ve yakında evleniyorum malumunuz
Bu arada ben Eliiiifffff
Ankara'dan
05.05 geliniyim:123:
Veeeee bugün 05.04
Sağol canım inşallah artık varya şu süreç btsin istiyorum sürekli bi sorun çıkıyorinşallah gönlüne göre olur hümümm:26::26:
dualarım seninleeee:26::26:
Siz buldunuz mu ev canımHümüm hiç sıkma canını
Hallolur herşey
Bu arada ben Eliiiifffff
Ankara'dan
05.05 geliniyim:123:
Veeeee bugün 05.04
gelin daş olurduk ne güzelmemnun oldum dilacım Allah kavuştursun
hoşbuldumbizim düğün de 19 mayıs olcaktı kısmet olmadı :)
hoşbuldum arkadaşım memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?