anlatıyorumm.. ilk öncelikleri
evden çıkartılırken öncesinde kuşak takılırken çok kötü oldum ama sıktım dişimi gözyaşım aktı akacak oldu tuttum kendimi. annem babam ağladıo anı unutamam gözümün önünden gitmez. babam yolun da alnın gibi apak ve açık olsun dedi. orda bende film koptu
düğün bitince ayrılmak en zorlarındandıarabada ağladım biraz.
gelin saçım da makyajım da kına da hepsi ama hepsi istediğim gibi olduve kuaför kendi isteğine göre yaptı karışmadım iyi ki de karışadım. ne istediğimi beni bilen biriydi. (sürekli gittiğim kuafördü)
vee ilk geceye gelince asla ama asla korkulacak birşey yok
eve gittik. gelinliği cıkartmadan abdest aldım(kabarık olmadıgı icin zor olmadı)
gelinliğimle namaz kıldım. o ayrı bir huzur verici mutlaka evinizde kılın ilk gün.
sonra eşim sacımı bozdutam 1,5 saat kuaförüme iyi dileklerini göndererek
sonrasındaönsevişme çok önemli gerçekten ve kasmadım kendimi hiç.pelvis hareketleri etkili oldu
nasıl oldugunu da anlamadım zaten.hani uçağa binersin havalanırken kulakta hafif basınç olur ya ona benzer birşey oldu o kadar. gelen kan da çağlanın dediği gibi tatlı kaşığı kadar hatta o kadar bile yok sulu kan geliyor zaten.
siz ne kadar sakin olursanız o kadar iyi geçer.. Rabbim hepinize yaşatsın.
evden çıkartılırken öncesinde kuşak takılırken çok kötü oldum ama sıktım dişimi gözyaşım aktı akacak oldu tuttum kendimi. annem babam ağladıo anı unutamam gözümün önünden gitmez. babam yolun da alnın gibi apak ve açık olsun dedi. orda bende film koptu
gelin saçım da makyajım da kına da hepsi ama hepsi istediğim gibi olduve kuaför kendi isteğine göre yaptı karışmadım iyi ki de karışadım. ne istediğimi beni bilen biriydi. (sürekli gittiğim kuafördü)
eve gittik. gelinliği cıkartmadan abdest aldım(kabarık olmadıgı icin zor olmadı)
gelinliğimle namaz kıldım. o ayrı bir huzur verici mutlaka evinizde kılın ilk gün.
sonrasındaönsevişme çok önemli gerçekten ve kasmadım kendimi hiç.pelvis hareketleri etkili oldu
nasıl oldugunu da anlamadım zaten.hani uçağa binersin havalanırken kulakta hafif basınç olur ya ona benzer birşey oldu o kadar. gelen kan da çağlanın dediği gibi tatlı kaşığı kadar hatta o kadar bile yok sulu kan geliyor zaten.
ayyyyyiçim pır pır ediyor aslııııı
senin adına çok çok mutluyumherşeyin harika geçmesine çok sevindim
Allah yuvanızda mutluluk huzur versin bundan sonra
amin Dilammmdarısıı hepimize olsun inşallah aslımm :26::26::26:
zaten o evden çıkma anıı olayı kopartcak gibi duruyooinşallah bizde dayanabilirz ama ben sanmıyorummm
ilk gece de sıkıntısız geçmiş maşallahh
darısıı bizeeee
aminnnn Özgemmmmm darısı sizlere nasip olsun inşallah
kuzum sağolasın hepimizi bilgilendirdiğin için
ohh seni de everdik artık, inşallah çoook güzel bi ömür geçirirsiniz eşinle, Allahım yuvanızdan huzuru, mutluluğu, aşkı hiç eksik etmesin
artık çıkıp evime gidebilirim
ayy canım maşallah inşallah bundan sonra da bişey olmadan devam eder böyleanlatıyorumm.. ilk öncelikleri
Ayyyy aslı babanın söylediklerinden çok etkilendim ben okurken gözlerim doldu Yaşarken napıcam bilmiyyorum
İlk gecede de sorun olmamış harikaDarısı başımıza inşallah
Peki cnm sende doğum kontrol hapı kullanıyodun dimi Ek korunma yaptınızmı :26:
aminnnnn aminnnnnnRabbimm ağzından duysun. en güzellerini sizlere nasip eylesin
burda birbirimizin arkadası,sırdası,duacısı olduk hep.
sizlerin dualarınızla da güzel geçti buna inanıyorum ben. hepinize teşekkür ederim. iyi ki varsınız.
:
hem hap hem kondom mu süpersin valla aslım...sorma o sözden sonra ben bende değildim
amin darısı sizlere. kasmayın herşey beyinde bitiyor gerçekten ordaki kasları rahat bırakın.
ek korunma yöntemine gelince beni o kadar korkuttu ki forumda okuduklarım 2 aydan önce tam korumaz diye -ki doktorum korur demişti. ilk gece ek korunma olmadan oldu.
sonra bende korku had safhada oldu. ve eşime kodom kullandırttırdım.
Hoşgeldin canımHerşeyin gönlünce geçmesine çok sevindim
hem hap hem kondom mu süpersin valla aslım...
sorma o sözden sonra ben bende değildim
amin darısı sizlere. kasmayın herşey beyinde bitiyor gerçekten ordaki kasları rahat bırakın.
ek korunma yöntemine gelince beni o kadar korkuttu ki forumda okuduklarım 2 aydan önce tam korumaz diye -ki doktorum korur demişti. ilk gece ek korunma olmadan oldu.
sonra bende korku had safhada oldu. ve eşime kodom kullandırttırdım.
Allah tamamını erdirsin diyoruzz ve gelinciklerimize
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
donuk_pudra : 29 Mart 2013 Kına
:123:30 Mart 2013 Düğün ...................... 46... :123:
plum88 :25 Nisan 2013 Kına
:123:27 Nisan 2013 Düğün .....................73... :123:
karenimmo :?? Mayıs 2013 Kına
:123:18 Mayıs 2013 Düğün.....................95... :123:
pernicketygirl : 18 Mayıs 2013 Kına
:123:19 Mayıs 2013 Düğün .....................96 ... :123:
35ebrus35 : 22 Mayıs 2013 Kına
:123:23 Mayıs 2013 Düğün .....................100... :123:
lajoie : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................102 ... :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
:123:02 Haziran 2013 Düğün .....................110 ... :123:
kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................115 ... :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................124... :123:
telomer : 8 Haziran 2013 Kına
:123:16 Haziran 2013 Düğün .....................124 ... :123:
melinda : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................130... :123:
susu_ :21 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................130... :123:
oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................131... :123:
gaydirigubbak : 09 Ağustos 2013 Kına
:123:11 Ağustos 2013 Düğün .....................180 ... :123:
xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................193 ... :123:
röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................201... :123:
engineerelif: ?? Eylül 2013 Kına
:123:22 Eylül 2013 Düğün .......................222...:123:
arkadaşlar ben haziranın 12sinde çanakkalede evleneceğim ancak kuaför derdi şimdiden sardı beni malesef ben çanakkaleyi hiç bilmiyorumbana kuaför tavsiyelerinizi bekliyorum.
Istanbul anadolu yakasi dugun mekanini belirleyen varmii
Tesekkur ederim benim dugunum eylulde acaba simdiden mekanlari arastirip belirledigim yerden randevu almam gerekirmi yoksa erkenmi hoc birseyom hazir degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?