'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum sağolasın hepimizi bilgilendirdiğin için
ohh seni de everdik artık, inşallah çoook güzel bi ömür geçirirsiniz eşinle, Allahım yuvanızdan huzuru, mutluluğu, aşkı hiç eksik etmesin

artık çıkıp evime gidebilirim

Kuzum tşk ederiz bizi aydınlattığın için bendede ilk gece korkusu var ama korkulacak bişey yokmuş anladığım kadarıyla görecez o gün anyayı da konyayı da
Evet baba evinden ayrılmak çok zor bende sulugözüm yaa ağlarım ama bu arada bizde kuşak salonda takılıyo babaevinden kuaföre çıkıyorsun bi daha gelmiyon ki o eve balayından döndükten sonra anca:26::26::26:

Ayyyy aslı babanın söylediklerinden çok etkilendim ben okurken gözlerim doldu Yaşarken napıcam bilmiyyorum
İlk gecede de sorun olmamış harika Darısı başımıza inşallah
Peki cnm sende doğum kontrol hapı kullanıyodun dimi Ek korunma yaptınızmı :26:

ayyyyy içim pır pır ediyor aslııııı

senin adına çok çok mutluyum herşeyin harika geçmesine çok sevindim

Allah yuvanızda mutluluk huzur versin bundan sonra

aminnnnn aminnnnnn Rabbimm ağzından duysun. en güzellerini sizlere nasip eylesin
burda birbirimizin arkadası,sırdası,duacısı olduk hep.
sizlerin dualarınızla da güzel geçti buna inanıyorum ben. hepinize teşekkür ederim. iyi ki varsınız.

amin Dilammm

aminnnn Özgemmmmm darısı sizlere nasip olsun inşallah

hepiniz musmutlu olun.

ayy canım maşallah inşallah bundan sonra da bişey olmadan devam eder böyle

sorma o sözden sonra ben bende değildim

amin darısı sizlere. kasmayın herşey beyinde bitiyor gerçekten ordaki kasları rahat bırakın.

ek korunma yöntemine gelince beni o kadar korkuttu ki forumda okuduklarım 2 aydan önce tam korumaz diye -ki doktorum korur demişti. ilk gece ek korunma olmadan oldu.

sonra bende korku had safhada oldu. ve eşime kodom kullandırttırdım.

Hoşgeldin canım Herşeyin gönlünce geçmesine çok sevindim

hem hap hem kondom mu süpersin valla aslım...

Ayyyy bizimde 1 buçuk kutu oluyo napsak acaba :18: Neyse sizde ilk korunmamışsınız olmaz heralde bişey :18:

Canlarım benim mesaim bitti çıkıyorum şimdi öpüyorum hepiciğinizi

Aslıcım tekrar hayırlı olsun cnm Allahım bir yastıkta kocatsın inşallah

aslııı o eşim eşim diyen ağzını eşin öpsün e miii ne de güzel yakıştı ağzına

benide ekleyin 27 ekim pazar saat 19:00 ile 12:00 arası dugunum

arkadaşlar ben haziranın 12sinde çanakkalede evleneceğim ancak kuaför derdi şimdiden sardı beni malesef ben çanakkaleyi hiç bilmiyorum bana kuaför tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu arada o gelin setini aldım rahatladım
çok kazançlı bi alışveriş oldu benceee, piyasada 485 lira ben hediye kuponumla da beraber 368 e aldım, mutluyum, gururluyum

Istanbul anadolu yakasi dugun mekanini belirleyen varmii

merhabalar,
Anadolu yakasında Hidiv Kasrı var.Benım teyzemın kızı orda evlendı çok güzeldi:) ayrıca küçüksu kasrıda güzeldir.

Donuk pudra hoşgeldinnnn
balayın güzel geçmiş.Bır ömür boyu sevdiğinle aynı yastıkla kocaman mutluluklar dileriz.....
Ayrıca yakında düğünü olacak tüm arkadaşlara mutluluklar....

Tesekkur ederim benim dugunum eylulde acaba simdiden mekanlari arastirip belirledigim yerden randevu almam gerekirmi yoksa erkenmi hoc birseyom hazir degil

Tesekkur ederim benim dugunum eylulde acaba simdiden mekanlari arastirip belirledigim yerden randevu almam gerekirmi yoksa erkenmi hoc birseyom hazir degil

canım malum düğün mevsimi yaklaşıyor her yer erkenden doluyor.Önceden gıdıp araştırma yapıp ayırtmak gerekiyor.Tarıh kesinleşmişse tabıkı ayırtmakta fayda var.Bu arada mutluluklar dilerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…