5+1 miii
hakketen aştınız eliff yaaaa
napacaksınızz kızım o kadar büyükk eviii, hoş senin kovalamaca hayallerin varr
ayrıca maşallahh canımm işler halloluyoo
az kaldıı büyükk güneeee
ne güzel kızlar ne çok işler halletmişsiniz öyleee maşallah huzurla mutluluklar oturun kullanın eşyalarınızı darısı başımaaaa darısı başımaaamaviş ben senin evini hala göremedim çok merak ediyorum yaaa
gaydırıgubbak ne kadar az kalmış düğüneeee :))) sevdiceğinle nice nice mutlu günlere inşallah bu arada eviniz de hayırlı olsun gerçekten pek bi büyükmüş amanasıl doldurcaksın orayı nasıl temizliceksin abboooww :18:
Ohh gezginci seni inşallah istediğin ev olur kuzum ama acıcık büyük değil mi bi de albüme baktıysan kuzum kaldıracam
Kızlaaaarrrrrr günaydınlarrrr nasılsınız bakim
Bu haftasonu nişanlımın dedesi rahatsızlandı şuan yoğun bakımdaDua edin kızlar inşallah iyileşir
Kendimi çok kötü kalpli gibi hissediyorum ama Allah korusun düğün üstü bişey olsa naparız biz Herşey hazır herkesin uçak biletleri alınmış
Günaydın kızlarrrrr
Mutlu haftalarrr
Hüm canım hayırlı olsun eviniz
Özgişimmm çıtır hatun olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun maşallah sanaaa
Maviş tatlım güle güleee kullan yeni eşyalarını
Elifoviç yuhannes diorummKuzum gönlüne yatan ev olur inşallah Bindallında çok yakışmış tatlım sanaaa ama ben o pabuçları sevemedim bi türlü.. Yanlış anlamaa sakın tarzım değil
Plum88 tatlım geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun dedenizin
Yok çekik gözlüm önemli değil evet kendi evimiz o yüzden gönlüme göre yaptırdım çok dolap göz çıkarmaz ki herbişeyi sığar inşallah hayırlısıyla gelsin de tam döşeli halini görelim şimcik bi şeyciğe benzemiyor ama önce senin evini görecez ki dişim beni öldürecek sevdiceğim zorla elimden tutup götürecekmiş yaa sol yanağım şiş durumda ve ben dişkiye gitmek istemiyom ki
Güüüünnnnnaaaaaaayyyyyyyddddddddııııııınnnnnnnnn
Çok güzel aşk dolu bi hafta sonundan sonra yorgun bi başlangıçta yapsam yine de içimde inanılmaz bir enerji varrrr
Elifff eviniz hayırlı uğurlu olsun kuzummmm,temizlerken de Allah kolaylık versinBindallın da çok yakışmışşş
Maviş seninde dolaplarına maşallah kuzummmGüle güle oturmak nasip olur inşallah
Özgişş çıtır hatunum benimmm
Aslııııı hadi gel artıkkk neler yaptın anlat azıcık
maşallah elifim maşallah....ama sen vitamin falan al..dikkt et kendine...bu yorgunluk agır gelmesin....Allah korusun...bu arada 5+1 dedin de hala soktayımhayırlı olsun güle güle oturun kuzum
hüümmmm eviniz hayırlı olsunnnnsenin de bir evin var darısı düğününe sayılı gün kaldığı halde olmayanların başınaaa
eliffff kafan yarıldımı cicim bu taşla
5+1 olur inşallah da evde kocamı bulamıyom diye dert yanarsın bize burda
Elifff bindallına bayıldım kolları çok güzel sanada çok yakışmış rengi. pabuçlarda çok yakışmış
Bende hint kıyafeti düşünüyodum baktıklarının içinde var mıydı? böyle tek omuz başında kolyesi olanlardan
Elif rengi güzel bindallının yakışmış gule gule gıyın
evi ankaradan mı tutacaktınız canım. bizde ara sıra bakıyoruz ama beğenemedik hala
memnun oldum sinemcimOfff atanmak mıı artık bana çok zor geliyor o Bende belediyede şirket elemanı olarak çalışıyrm kendi işimi yapıyorum en son bı arkadaşım 85 puanla 4. atamada bile gidemedi. bizde puanlar çok yuksek. Artık bende tayyip babadan şirket elemanlarına bi güzellık yapmasını beklıorum Benım nişanlımda 6 sene eskışehırde yaşadı kuzum.eskişehır merkezdemısın sen
ay evet di mi yaaa
ev halkıyla anlaşamıyoz bi, kırık beyaz olmalıymış gelin yatağı
akşam ikna edeyim de alayım yaa
kar ettiğim parayla da salonun örtü takımını alırım
bircan hoşbuldumçok teşekkür ederimm
o kadar korktum ki.
hem eşimde alışsın kondoma
hümm canımm benimmm,nasıl gidiyor iş hayatınn
anlatıyorumm.. ilk öncelikleri
evden çıkartılırken öncesinde kuşak takılırken çok kötü oldum ama sıktım dişimi gözyaşım aktı akacak oldu tuttum kendimi. annem babam ağladıo anı unutamam gözümün önünden gitmez. babam yolun da alnın gibi apak ve açık olsun dedi. orda bende film koptu
düğün bitince ayrılmak en zorlarındandıarabada ağladım biraz.
gelin saçım da makyajım da kına da hepsi ama hepsi istediğim gibi olduve kuaför kendi isteğine göre yaptı karışmadım iyi ki de karışadım. ne istediğimi beni bilen biriydi. (sürekli gittiğim kuafördü)
vee ilk geceye gelince asla ama asla korkulacak birşey yok
eve gittik. gelinliği cıkartmadan abdest aldım(kabarık olmadıgı icin zor olmadı)
gelinliğimle namaz kıldım. o ayrı bir huzur verici mutlaka evinizde kılın ilk gün.
sonra eşim sacımı bozdutam 1,5 saat kuaförüme iyi dileklerini göndererek
sonrasındaönsevişme çok önemli gerçekten ve kasmadım kendimi hiç.pelvis hareketleri etkili oldu
nasıl oldugunu da anlamadım zaten.hani uçağa binersin havalanırken kulakta hafif basınç olur ya ona benzer birşey oldu o kadar. gelen kan da çağlanın dediği gibi tatlı kaşığı kadar hatta o kadar bile yok sulu kan geliyor zaten.
siz ne kadar sakin olursanız o kadar iyi geçer.. Rabbim hepinize yaşatsın.[/QU
Aslı Allah Mesut Bahtiyar etsin.Bir Yastıkta Koca etsin :)
Sen Akıllı Gelinsin,Hem Kondom hemde hap almışsın,
Cesaretine Hayranım ilk gece için,Ayrıca namaza kılman çok güzel olmuş Allah kabul etsin canım
bu arada o gelin setini aldım rahatladım
çok kazançlı bi alışveriş oldu benceee, piyasada 485 lira ben hediye kuponumla da beraber 368 e aldım, mutluyum, gururluyum
Çok iyi yapmışsın canım. hediye kuponun nerden
merkezdeyim canım ben
bende şirket olarak çalıştım bi yerde ama yapamadım bi güzellik yapmadılar şimdi iş arıyorum ama bulamıyorum vardır bi yerlerde nasibim ama çok bunaldım tek maaşlada çok zor olacak çok kötü tırmalıyor beynimi bu düşünceler kafayı yemek üzereyim kendimi işe yaramaz gereksiz gibi hissediyorum kötü bi durum çalışmamak çalışamamak elinde diplomayla oturmak atanmayı beklemek herkes hakettiği yerde olsa keşke
Sinem oyle düşünme annem yaolur mu oyle işe yaramaz hissetmek felan. Bak kendınde dıyorsun nasip.. bi yerden kapı açılır.. sen dua et kuzum benım.
ahh bu klişeler bitirecek bizi özgem yaa bencede artan parayla salon örtülerini alben yatak örtümü şöyle yaptım daha doğrusu annemin fikri gençliğinde örmüş olduğu salon masa örtüsünü yatak örtüsüne çevirdik hem anneciğimin emeği hemde benim sewdiğim pembe rengiyle buluştu benim için manevi değeri çok yüksek o örtünün geçmişi ilerletince gördümm iyiki almışsın mutlu aşklı olun yatak üstünde heppp
aslıııııı canımmm yeni gelin yaaaaa ne hoş eşim diyor nasıl tatlı duruyor eşim yazısı,,,,anlattıklarınla çok duygulandım bizde böyle yazarız inşallah düğünden sonra anlattığın içinde ayrıca teşekkür ederizzzyaaa albüm yaptın mı ben görmedim elektrikler yoktu amaaaa paylaşım kaldırdıysan bi daha yapp lütfeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?