Aslım kuzum hoş geldin dört gözle seni bekliyoduk anlat bakalım neler yaptın neler
Hemide çok özledik seni gözümüz yollarda kaldı
hoşgeldin aslıı hadi hadi anlat bizee nasıl geçtiii
Dilam benım mesai bittiben cıkıyorum ıyı akşamlar. sizler kaynatın ben sabah okurum
ben geldimkinee
çok yoraldım amaaaaabu elemanlar beni öldürecek dicektim ki vazgeçtim hiç bişeyi takmıyorum
Mavişim hoşbuldummm
neler yapmadım ki
eve alışma sürecindeyim.gece 4-5 kere kalkıyorum. garip garip rüyalar görüyorum. eşim sarılıyor. burdayım diyor. sonra rahatlayıp uykuya dalıyorum.
eşyalarım ne nerde ,cihazlar nasıl çalışıyor kitapcık okumaktanböyle oldum.
aaa aslııııııııHoşgeldin cnm
Nasılsın nasıl geçti düğün balayıı
Sağol tatlım evimizi de tuttuk canım da bugün elektirk su falan işlerini hallettiaaaaaaaaaa bu harikahayırlı olsun hümeyram çok sevindim
özlemem miiiiiiii60:
Merhaba canlarımmmmmmmfıstıklarımmmmm ayy nasıl özlemişim yaaa şu işaretleri bile
işlerim çok yoğun yazamadım..
herşey çok çok çok güzel geçti :127::127: darısı sizlere olsun
veeeeeeee
pabucumdaki tüm isimler silindi.
Merhaba canlarımmmmmmmfıstıklarımmmmm ayy nasıl özlemişim yaaa şu işaretleri bile
işlerim çok yoğun yazamadım..
herşey çok çok çok güzel geçti :127::127: darısı sizlere olsun
veeeeeeee
pabucumdaki tüm isimler silindi.
Foto seçip atacağım şimdi.
HADİ ÇABUK AT MESAİ BİTMEDENFoto seçip atacağım şimdi.
Sağol tatlım evimizi de tuttuk canım da bugün elektirk su falan işlerini hallettihadi anlat çok merak ediyorum düğün nasıldı balayı nasıl geçti enişte senin cicileri görünce böyle oldu mu
evet ağlayınca makyaj akıyormuuuu bu çok önemli bi de ilk gece korkusu bende de varYaşasııınnnnYuppiiii
Hadi aslı ayrıntıları da anlat yaaabenim bi sürü sorularım var sıradaki gelin olarak
mesela evden çıkarken çok ağladınmı, yada düğün bbitince ayrılırken İlk gece korkulucak bişey miymiş Gelin saçın makyajın nasıl oldu içine sindimi Hepsini anlat
ay bende alayım kendinden geçsinayy harika butüm işleriniz Allahın izni ile hallollmuş.
ayrıntılı anlatcam. çok ayrıntıya girmeden tabi
ilk foto ekliyeyim de
cicileri görünce kendinden geçti
ama dedi ki " kendine özenlisin ve beni de önemseyip bana hazırlanman beni çok mutlu ediyor. teşekkür ederim" dedi.
YaşasııınnnnYuppiiii
Hadi aslı ayrıntıları da anlat yaaabenim bi sürü sorularım var sıradaki gelin olarak
mesela evden çıkarken çok ağladınmı, yada düğün bbitince ayrılırken İlk gece korkulucak bişey miymiş Gelin saçın makyajın nasıl oldu içine sindimi Hepsini anlat
ayyy aslıııı seni görünce resmen kayıp kardeşimi bulmuş gibi oldum yeminle
hoşgeldin kuzum yuvana, aramızaaa
evli hatununm benim, saçın makyajın gelinliğin harika olmuştu
düğün ve balayının iyi geçmesine de çok sevinidmmm
darısı başımıza olsun
anlatıyorumm.. ilk öncelikleri
evden çıkartılırken öncesinde kuşak takılırken çok kötü oldum ama sıktım dişimi gözyaşım aktı akacak oldu tuttum kendimi. annem babam ağladıo anı unutamam gözümün önünden gitmez. babam yolun da alnın gibi apak ve açık olsun dedi. orda bende film koptu
düğün bitince ayrılmak en zorlarındandıarabada ağladım biraz.
gelin saçım da makyajım da kına da hepsi ama hepsi istediğim gibi olduve kuaför kendi isteğine göre yaptı karışmadım iyi ki de karışadım. ne istediğimi beni bilen biriydi. (sürekli gittiğim kuafördü)
vee ilk geceye gelince asla ama asla korkulacak birşey yok
eve gittik. gelinliği cıkartmadan abdest aldım(kabarık olmadıgı icin zor olmadı)
gelinliğimle namaz kıldım. o ayrı bir huzur verici mutlaka evinizde kılın ilk gün.
sonra eşim sacımı bozdutam 1,5 saat kuaförüme iyi dileklerini göndererek
sonrasındaönsevişme çok önemli gerçekten ve kasmadım kendimi hiç.pelvis hareketleri etkili oldu
nasıl oldugunu da anlamadım zaten.hani uçağa binersin havalanırken kulakta hafif basınç olur ya ona benzer birşey oldu o kadar. gelen kan da çağlanın dediği gibi tatlı kaşığı kadar hatta o kadar bile yok sulu kan geliyor zaten.
siz ne kadar sakin olursanız o kadar iyi geçer.. Rabbim hepinize yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?