'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldimkinee

çok yoraldım amaaaaa bu elemanlar beni öldürecek dicektim ki vazgeçtim hiç bişeyi takmıyorum

aaa aslıııııııı Hoşgeldin cnm
Nasılsın nasıl geçti düğün balayıı

Son düzenleme:
Aslım kuzum hoş geldin dört gözle seni bekliyoduk anlat bakalım neler yaptın neler
Hemide çok özledik seni gözümüz yollarda kaldı

Mavişim hoşbuldummm

neler yapmadım ki

eve alışma sürecindeyim. gece 4-5 kere kalkıyorum. garip garip rüyalar görüyorum. eşim sarılıyor. burdayım diyor. sonra rahatlayıp uykuya dalıyorum.

eşyalarım ne nerde ,cihazlar nasıl çalışıyor kitapcık okumaktan böyle oldum.

hoşgeldin aslıı hadi hadi anlat bizee nasıl geçtiii
Dilam benım mesai bitti ben cıkıyorum ıyı akşamlar. sizler kaynatın ben sabah okurum

iyi akşamlrrr canımmm

ben geldimkinee

çok yoraldım amaaaaa bu elemanlar beni öldürecek dicektim ki vazgeçtim hiç bişeyi takmıyorum

*

aslımmm farkındaysann daha fazla ayrıntı bekliyoruzzz:86::86::86::86::86::86::86:
ve ayrıcaa fotoooo

Ay kuzum kıyamam sana ben yaa alışırsın zamanla neler yaptın neler ayrıntı ve foto nüffen ama nüffen kuzum

aaa aslıııııııı Hoşgeldin cnm
Nasılsın nasıl geçti düğün balayıı

Tuğçe hoşbuldumm

herşey çok güzeldi. kasılırım oynarken diye tedirgin olan ben nasıl döktürmüşüm herkes şoktaydı hatta marifetlerini göstermek için kendi düğününü beklemiş diyenler bile olmuş.

balayı da süperdi.. gezdik ,dinlendik,yorulduk

Oyanın niye saç kestirdiğini daha iyi anladım. kuaför yolu beni bekler..

Şuan eve alışmaya çalışıyorum. ve ne pişirsem derdi.

inanmıyorummmmmm

en taze gelin gelin geldiiiiiiiiiiiiiiii

annat çabukkk herbişicikleri

çok özledik seni ayyyy canım benimmmm

evlendin sen artık evlisin

hadi annnnaattttt

aiiiyyyyy çok güzell bizde böyle olalım ::

Foto seçip atacağım şimdi.

Yaşasııınnnn Yuppiiii

Hadi aslı ayrıntıları da anlat yaaa benim bi sürü sorularım var sıradaki gelin olarak
mesela evden çıkarken çok ağladınmı, yada düğün bbitince ayrılırken İlk gece korkulucak bişey miymiş Gelin saçın makyajın nasıl oldu içine sindimi Hepsini anlat

Sağol tatlım evimizi de tuttuk canım da bugün elektirk su falan işlerini halletti hadi anlat çok merak ediyorum düğün nasıldı balayı nasıl geçti enişte senin cicileri görünce böyle oldu mu

ayy harika bu tüm işleriniz Allahın izni ile hallollmuş.

ayrıntılı anlatcam. çok ayrıntıya girmeden tabi

ilk foto ekliyeyim de

cicileri görünce kendinden geçti

ama dedi ki " kendine özenlisin ve beni de önemseyip bana hazırlanman beni çok mutlu ediyor. teşekkür ederim" dedi.

evet ağlayınca makyaj akıyormuuuu bu çok önemli bi de ilk gece korkusu bende de var

ay bende alayım kendinden geçsin bizimde ev tutuldu ya yatak odasının ölçüsünü alırken içim bi hoş oldu birbirimize bakıp güldük

ayyy aslıııı seni görünce resmen kayıp kardeşimi bulmuş gibi oldum yeminle
hoşgeldin kuzum yuvana, aramızaaa
evli hatununm benim, saçın makyajın gelinliğin harika olmuştu
düğün ve balayının iyi geçmesine de çok sevinidmmm
darısı başımıza olsun

anlatıyorumm.. ilk öncelikleri

evden çıkartılırken öncesinde kuşak takılırken çok kötü oldum ama sıktım dişimi gözyaşım aktı akacak oldu tuttum kendimi. annem babam ağladı o anı unutamam gözümün önünden gitmez. babam yolun da alnın gibi apak ve açık olsun dedi. orda bende film koptu

düğün bitince ayrılmak en zorlarındandı arabada ağladım biraz.

gelin saçım da makyajım da kına da hepsi ama hepsi istediğim gibi oldu ve kuaför kendi isteğine göre yaptı karışmadım iyi ki de karışadım. ne istediğimi beni bilen biriydi. (sürekli gittiğim kuafördü)

vee ilk geceye gelince asla ama asla korkulacak birşey yok

eve gittik. gelinliği cıkartmadan abdest aldım(kabarık olmadıgı icin zor olmadı)
gelinliğimle namaz kıldım. o ayrı bir huzur verici mutlaka evinizde kılın ilk gün.

sonra eşim sacımı bozdu tam 1,5 saat kuaförüme iyi dileklerini göndererek

sonrasında önsevişme çok önemli gerçekten ve kasmadım kendimi hiç.pelvis hareketleri etkili oldu

nasıl oldugunu da anlamadım zaten. hani uçağa binersin havalanırken kulakta hafif basınç olur ya ona benzer birşey oldu o kadar. gelen kan da çağlanın dediği gibi tatlı kaşığı kadar hatta o kadar bile yok sulu kan geliyor zaten.

siz ne kadar sakin olursanız o kadar iyi geçer.. Rabbim hepinize yaşatsın.

Özgemmm bende o kadar özledim ki

telden foruma da giremedim ,çatladım.

teşekkür ederim. darısı sizlere olsunnn en güzelinden

ayyyyy içim pır pır ediyor aslııııı

senin adına çok çok mutluyum herşeyin harika geçmesine çok sevindim

Allah yuvanızda mutluluk huzur versin bundan sonra

darısıı hepimize olsun inşallah aslımm :26::26::26:
zaten o evden çıkma anıı olayı kopartcak gibi duruyoo inşallah bizde dayanabilirz ama ben sanmıyorummm
ilk gece de sıkıntısız geçmiş maşallahh
darısıı bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…