'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim çocukk olana kadar 26 olcam canımm bennn :18::18::18:
asker yolu bekliyorumm
gelsinn düğündü, hafif alışma evresi hamilelik derkennn

Offff Çok skıcı bir gündü kızlar sizde ne kadar çok konuşmuşsunuz yahu okuyamadım sayfaların hepsini

Dila senin düğün eylüldemiydi cnm :44: Tarih bellimiydi ticker yokya unutmuşum :26:

biliyosunn yanii oralarııı
hamam takımını getirdiklerinde kv serdi zaten hepsinii

evlenir evlenmezzz yap cicim çocukk
orda mı yaşıyor ailesi nerde yaşıyor hangi ilçede????? Erzurumlular için adetler çok önemlidir geline alırlar da alırlar valla ama çok da hizmet beklerler. evinde mutlaka akide şekeri bulundur çayı onsuz içmezler akrabası falan gelir evlenince size olmazsa olmaz yani.. çay ı zaten öyle bi içerler ki anam demlik getir önüne koy yetmez yemekten kalkar kalkmaz hemen isterler bi de

Yazdıklarım gözükmüyor mu ki ?

Offff Çok skıcı bir gündü kızlar sizde ne kadar çok konuşmuşsunuz yahu okuyamadım sayfaların hepsini

Dila senin düğün eylüldemiydi cnm :44: Tarih bellimiydi ticker yokya unutmuşum :26:

bende çok yoğundum dışardaydım hep yeni geldim vee aslında işim var buralardayımm
henüz belli diill tarihimm ama geldikten sonra her an olabilirrr

biliyorumm hümümm
5 yıl erzurumda okudum ben, son yılımda sözlüydükk
erzurum merkezde oturyolar, yerlileri zatenn
saolsun kv öle, hamam takımında flndaa hiç esirgemedi istediğini al dedi sağolsunn
bende hizmet ediyorum vallahii umarım memnunlardır o şekilde duruyolar amaaa
ayrıca şuan orda yaşamıyolarr izmirdelerr

Son düzenleme:
Aslı sen daha yenimi evinde kalacaksın canım,yenimöi geldin balayında,evini mutfağını odanı yenimi tanıycan yoksa geleli çokmu oldu merak ettim canım

Dila Erzurumun soğuğu sana yeter,yanında demli çay ohhhh:)

çok sayılmaz... kaynaşma evresindeyim evcazımla

Kazen Bulgari ile ilgili mi?

anlamadım bende..

bu arada ben ona edasın demedim hiç bir yazdımda.eda benim arkadaş listemdeydi ama en son girişinde beni arkadaş listesinden silmiş.
bazı şeyler tesadüf değil gerçekten de

yukarıda cevabı verilmiş ...

Haaa sen ordan buldun onu kız neden söylemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…