benim çocukk olana kadar 26 olcam canımm bennn :18::18::18:
asker yolu bekliyorumm
gelsinn düğündü, hafif alışma evresi hamilelik derkennn
orda mı yaşıyor ailesi nerde yaşıyor hangi ilçede????? Erzurumlular için adetler çok önemlidir geline alırlar da alırlar valla ama çok da hizmet beklerler. evinde mutlaka akide şekeri bulundur çayı onsuz içmezler akrabası falan gelir evlenince size olmazsa olmaz yani.. çay ı zaten öyle bi içerler ki anam demlik getir önüne koy yetmezbiliyosunn yanii oralarııı
hamam takımını getirdiklerinde kv serdi zaten hepsinii
evlenir evlenmezzz yap cicim çocukk
OffffÇok skıcı bir gündü kızlar sizde ne kadar çok konuşmuşsunuz yahu okuyamadım sayfaların hepsini
Dila senin düğün eylüldemiydi cnm :44: Tarih bellimiydi ticker yokya unutmuşum :26:
orda mı yaşıyor ailesi nerde yaşıyor hangi ilçede????? Erzurumlular için adetler çok önemlidir geline alırlar da alırlar valla ama çok da hizmet beklerler. evinde mutlaka akide şekeri bulundur çayı onsuz içmezler akrabası falan gelir evlenince size olmazsa olmaz yani.. çay ı zaten öyle bi içerler ki anam demlik getir önüne koy yetmezyemekten kalkar kalkmaz hemen isterler bi de
Yanlış anlamayın ama beni salak yerine koydular mı dayanamıyorum ....
Yazdıklarım gözükmüyor mu ki ?
Aslı sen daha yenimi evinde kalacaksın canım,yenimöi geldin balayında,evini mutfağını odanı yenimi tanıycan yoksa geleli çokmu oldu merak ettim canım
Dila Erzurumun soğuğu sana yeter,yanında demli çay ohhhh:)
Yazdıklarım gözükmüyor mu ki ?
Haaa sen ordan buldun onubende çok yoğundum dışardaydım hep yeni geldim vee aslında işim var buralardayımm
henüz belli diill tarihimm ama geldikten sonra her an olabilirrr
biliyorumm hümümm
5 yıl erzurumda okudum ben, son yılımda sözlüydükk
erzurum merkezde oturyolar, yerlileri zatenn
saolsun kv öle, hamam takımında flndaa hiç esirgemedi istediğini al dedi sağolsunn
bende hizmet ediyorum vallahii umarım memnunlardır o şekilde duruyolar amaaa
ayrıca şuan orda yaşamıyolarr izmirdelerr
aynen bende....Kazen ne demek istediğini bende anlamadım, bu nedenle cevap veremedim sana:44:
yukarıda cevabı verilmiş ...
çok sayılmaz...kaynaşma evresindeyim evcazımla
Aslımuuuuu sen foto koyacaktın ya haniiiiiiiiiiiii
Bu akşam çekersin artııııkkkk
şuan evli olsam emin ol arkadaş olurdumm sana ama imkanlarrr
yukarıda cevabı verilmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?