'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr bugünn çok yoruldumm şükür mesai bittiii
bende müsadenizi istiyorumm ama muhabbete telefondan devam etmeye çalişciimmmm
öpüyorummm kocamann
ayrıca speedy tekrardan tanıştığıma memnun oldumm
bide kader daha sık gel buralaraaa
bida hoççakalınnn

aslııııı :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

oo zaman geç kalacaksın söyleyim
elini çabuk tut..

bende yalnız yanıma arkasdaş arıyorum he tek hamile kalmayım diyeeee

spidi bende istiyorum yaa
çalışmasam hiç düşünmem şuan , ama yeni terfi ettim işimi riske atmak istemiyorum..bir sürü borç var zaten.
sen çalışıyormusun?bebiş olunca hamileyken falan çalışacakmısın?

amelieee bir koç müzesi gelini görüyorum aynı yerlerde benimde resimlerim var

evvett resimlerimizi orda çektirdik ve acayip eğlendik canım

Bana bişiii yok muuuuu?
Zaten ben sana tüstüm hıh

azcık bekle o zaman hayatını düzene oturt ondan sonra yaparsın sende
şuanda çalışıyorum hamilelikte de çalışırım sonra 1 yıl kendim bakmak istiyorum ama ona kesin karar veremedim.
o zaman bakacağız artık

bebişin tadını alınca 1 seneden sonra tekrar işe başlamak zor gelebilir..
hakkımızda hayırlısı olsun artık..

uzun süre çocuk istemeyen beni bile özendirdiniz heee
benim sevdicek biraz acayip.. sevmiyo pek çocukları.. bi de o sorumluluğa girmek istemiyo
ona kalsa 3-4 sene sonra yapçaz bi tane bi daha da yapmıcaz fikri değişir ama muhtemelen

hahahah manyak mıdır nedir adam da... maşallah canım

geçecek hayırlısı ile..

sende evli olacaksın.

işten gidip süslenmek cok güzel oluyor ama tavsiye ederim. etrafımda döndü durdu dün

yaaa mini elbisemi alsam kendime acep Düşünsenize mağazaya giriyorum ben mini elbise bakacaktım diyorum kadın bana bakıyor böyle gözleri Allah Allah kapalı kıza bak

hümm böyle ilgilenilmeyen mağazalardan al yaw belki arkadaşına hediye alıyorsun kime ne

hatırladıklarımı yazayım bari yaa çok üzüldüm bi sürü şey yazmıştım giremedim zaten bugünn

şimdi ben bugün bindallımı hallettim fotosunu koyacam yorumlarınızı alırım nasipse

aslıı hat sormuşsun ben avea 500 dk 5bin sms 20 tl kampanyasındayım aynı kampanya şuan 15 tl olarak dewam ediyor vodafone freezone 500 dk bin sms 1gb net 20 tl..aveadan memnun musun desen değilim vodafone kullandım memnundum bence faturalı kullanmayın resmen beni avea nişanlımı vodafone sömürdü..

özgemmm doktora ne zaman gidiyoruz ben zarıma da bakılsın istiyoeum ilk gece zar nedeniyle zorlananlar oluyor çünkü bakmazlar mı acaba:44: ama açamam ki ben

eliffff çok duygulandım yazdıklarınla ne demek sizleride üzüyorum dost olduk burda iyi kötü ne varsa anlatmalıyız anlatıyoruz da..bende aynıdüşüncelerdeyim hatta geçen annem nişanlım ve ben marketteydik ben ağlamaya başladım biz her yıl ailemle yazlığa yada tatile gidiyoruz bu yıl gidemeyecem onlarla nişanlım yine giderisn dayanamam ağlama dedi ama ben seni de bırakamam özlerim ki dedim başaldık gülüşmeye çok tuhaf duygularmış hem mutlu oluorsun hem üzülüyorusn..

beynelminel'cim ben toz pembe ve moru beğeniyorum lila değil ama mor ama bu sene mit çok moda onunla da gzel olur ben düşün derim..

yazdığım pencereyi kapattığım için şimdilik bunlar geldi aklıma yaaa

hee bir de ben edayımm ya eda olarak adlandırıyoruz seni ama burda kimse kimseyi dışlamıyor bende sonradan geldim ve hiç dışlanmadım hatta her şeyimi anlattım face den bile arkadaş oluğum canlarım mevcut..birimize bi şey söylendiğinde hemen oluşan bağ devreye giriyor..keza böyle bir şey olsa topik kapanırdı yanlış düşünmüşsün..

atladığım arkadaşlarım yaaa lütfen darılmayın öpüyorum hepinizi bebek bekleyen arkdaşım Rabbim nasip etsin tez zamanda sanal teyze de olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…