'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kesinlikle anahtarı değiştir. en mantıklısı ve sağlıklısı. bunda nerden bileceksin yedeğini yaptırmadığını,insanda hep acaba olur

bende öyle diyorum da o hayatın güzelliği batmaya başladı bana..

faturasız ayda 30 tl gidiyor ya :18::18:

her yönü arayamıyorum zaten yiyip yutuyor. sen hangi tarifedesin hüm ya da faturadasn?
faturalı benimki genç tarife 300 dk heryöne konuşma 3000 sms ama biz ev telefonu almayacağız internette almayalım diyor canım. özellikle ilk başlarda nete girip vakit harcamayalım diye.. ama telefondaki neti pc de kullanabilme özelliği var telefonumda ben bu ay her yöne 500 dk 1000 sms ve 1 gb internet olan tarifeye geçeceğim

evet bence de özellikle erkek tarafından kimsenin görmesini istemem

kesinlikle anahtarı değiştir. en mantıklısı ve sağlıklısı. bunda nerden bileceksin yedeğini yaptırmadığını,insanda hep acaba olur
Şu anda bazen eve gittiğini biliyorum kp. eve yerleştikten sonrada evime gidip bakmasını istemiyorum.
İyi yaptın kuzum onlara ney dediğin gibi senin iç çamaşırlarından özelinden
Vallaha ben kendimi despot saymıştım normal olduğuma sevindim yuppiiiiiii
evet bence de özellikle erkek tarafından kimsenin görmesini istemem

Bende istemem.
Hayır birde düşüncelerini öğrenmek ıyggggghhhhh

Son düzenleme:
yani evet canım... millete ne bizim özel mahrem hayatımızdan

bana da böyle birşey lazım peki ne kadar veriyorsun

çeyiz serme bizde de olcak ama düğünden 1 hafta önce toparlancak istediğim gibi yerleşçek, balayından dönünce toplamakla uğraşmak istemiyorum
çocuk ben 2 sene sonra diyorum nişanlım 3 orta yolu bulucaz bakalım..
hattım da avea faturalı... ama çok memnujn değilim açıkçası ben de değişikliğe gitmek istiyom bi ara ama üşenmekten yapamıyom

yani evet canım... millete ne bizim özel mahrem hayatımızdan
Hüm bazen bunların meraklarının nedenini merak etmiyor değilim.
Sanırım bu şekilde onlardan intikam alıyorum.Sapık mısınız size benim çamaşırlarımdan dedim.Dediğimi gördüm.

Özge sende memnun değilmişsin.Sadece çekmediği için mi yoksa faturanın devamlı aşmasından mı?

avea dan nefret ederim ben hiçbiyer de çekmez üni deyken sms falan 5000 veriyordu diye almıştık çok durmadan kapattım yani orda çkemez burda çekmez en iyisi Turkcell

iyi demişsin canım. bakalım benim ne olacak daha gidip yerleşme olayı olmadığı için

kızlar konuyu bölmek gibi olacak ama siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ?

benim uygun bir tarife bulup geçmem gerek hem dakika hem sms yönünden:26:
canım ben vodafone kullanıyorum çok memnunum. tukcellden geçiş yaptığım için 6 ay boyunca her yone 2000 sms bedava + 25 tl yukluyorum katla yazıp 7000 e mesaj atıyorum 100 tl olarak gerı donuyor ve her yone kullanıyorum. 100 tl de yaklaşık 600 küsür dk ediyor canm. bırde çok fazla hediye dk lar gelıyor.

Her yöne 500 dk
Her yöne 2000 SMS
ve sınırsız internet 30tl ödüyorum ben
1 kim aramış ve 1 küsürde devlete toplam 32,5 falan oluyor benim

yaa benimki pahalı bence
süper kamu tarifesi mi ne
1000 dk her yöne var sadece
ben üstüne 500 sms 500 mb paketşi alıyorum ve her ay 52 falan ödüyorum

bi kere 1000 dk fazla geliyo.. artık mesaja da gerek yok whatsapptan yazışıyoz sevdicekle
bi de çekmemesi de var tabi heryerde çekmiyo asla

değiştir canım başka tarifeye geç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…