olabilir bak yavaş yavaş azalıyor süre
Aynen öyle ama perdelerde bir tatsızlık çıkmıştı o zamandan beri k.p. ev işlerine karıştırtmıyorum.
Bana yüksek sesle konuşmuş adamları haklı bulmuştu. Bende saygımı bozmadan odadan çıkıp ama istediğimide yaptırtmıştım.
Sonra dedim tövbe daha evlenmeden böylelerse evlenince herşeye karışırlar.Evlenir evlenmez evin kilidini değişeceğim.Anahtarı almaktansa değişmek daha akıllıca geldi.
İnşallah canım kısmet artık belki bende senin gibi zamanı gelince korkularımdan kurtulurum.
Hayırlısı olması için dua edeceğim senin için
Evlendikten sonra hemen istiyorum dicem sanırım
faturalı benimki genç tarife 300 dk heryöne konuşma 3000 sms ama biz ev telefonu almayacağız internette almayalım diyor canım. özellikle ilk başlarda nete girip vakit harcamayalım diye.. ama telefondaki neti pc de kullanabilme özelliği var telefonumda ben bu ay her yöne 500 dk 1000 sms ve 1 gb internet olan tarifeye geçeceğimbende öyle diyorum dao hayatın güzelliği batmaya başladı bana..
faturasız ayda 30 tl gidiyor ya :18::18:
her yönü arayamıyorum zaten yiyip yutuyor. sen hangi tarifedesin hüm ya da faturadasn?
Bizdede herşey görüldüğü için ben çamaşırlarımı kaldırdım.
Benim donlarımdan geceliklerimden kime ne değil mi?
evet bence de özellikle erkek tarafından kimsenin görmesini istememAynen öyle ama perdelerde bir tatsızlık çıkmıştı o zamandan beri k.p. ev işlerine karıştırtmıyorum.
Bana yüksek sesle konuşmuş adamları haklı bulmuştu. Bende saygımı bozmadan odadan çıkıp ama istediğimide yaptırtmıştım.
Sonra dedim tövbe daha evlenmeden böylelerse evlenince herşeye karışırlar.Evlenir evlenmez evin kilidini değişeceğim.Anahtarı almaktansa değişmek daha akıllıca geldi.
Hüm meraklı yaşlılar hemencecik sordular. Gençlerdense onlşar daha meraklı yahu
Şu anda bazen eve gittiğini biliyorum kp. eve yerleştikten sonrada evime gidip bakmasını istemiyorum.kesinlikle anahtarı değiştir. en mantıklısı ve sağlıklısı. bunda nerden bileceksin yedeğini yaptırmadığını,insanda hep acaba olur
Vallaha ben kendimi despot saymıştım normal olduğuma sevindim yuppiiiiiiiİyi yaptın kuzum onlara ney dediğin gibi senin iç çamaşırlarından özelinden
evet bence de özellikle erkek tarafından kimsenin görmesini istemem
yani evet canım... millete ne bizim özel mahrem hayatımızdanŞu anda bazen eve gittiğini biliyorum kp. eve yerleştikten sonrada evime gidip bakmasını istemiyorum.
Vallaha ben kendimi despot saymıştım normal olduğuma sevindim yuppiiiiiii
Bende istemem.
Hayır birde düşüncelerini öğrenmek istemem ıyggggghhhhh
bana da böyle birşey lazımfaturalı benimki genç tarife 300 dk heryöne konuşma 3000 sms ama biz ev telefonu almayacağız internette almayalım diyor canım. özellikle ilk başlarda nete girip vakit harcamayalım diye.. ama telefondaki neti pc de kullanabilme özelliği var telefonumda ben bu ay her yöne 500 dk 1000 sms ve 1 gb internet olan tarifeye geçeceğim
şu anda 29 tl ama 300 dk 3000 smste innet olmadığı için hep paket aldım 40 ın üstüne çıktı. 500 dk 1000 sms 1 gb internet 49 tl ismi de hepsi paketi Hepsi Paketi - TURKCELLbana da böyle birşey lazımpeki ne kadar veriyorsun
Hüm bazen bunların meraklarının nedenini merak etmiyor değilim.yani evet canım... millete ne bizim özel mahrem hayatımızdan
çeyiz serme bizde de olcak ama düğünden 1 hafta önce toparlancak istediğim gibi yerleşçek, balayından dönünce toplamakla uğraşmak istemiyorum
çocuk ben 2 sene sonra diyorum nişanlım 3orta yolu bulucaz bakalım..
hattım da avea faturalı... ama çok memnujn değilim açıkçası ben de değişikliğe gitmek istiyom bi ara ama üşenmekten yapamıyom
avea dan nefret ederim ben hiçbiyer de çekmezçeyiz serme bizde de olcak ama düğünden 1 hafta önce toparlancak istediğim gibi yerleşçek, balayından dönünce toplamakla uğraşmak istemiyorum
çocuk ben 2 sene sonra diyorum nişanlım 3orta yolu bulucaz bakalım..
hattım da avea faturalı... ama çok memnujn değilim açıkçası ben de değişikliğe gitmek istiyom bi ara ama üşenmekten yapamıyom
iyi demişsin canım. bakalım benim ne olacak daha gidip yerleşme olayı olmadığı içinHüm bazen bunların meraklarının nedenini merak etmiyor değilim.
Sanırım bu şekilde onlardan intikam alıyorum.Sapık mısınız size benim çamaşırlarımdan dedim.Dediğimi gördüm.
Özge sende memnun değilmişsin.Sadece çekmediği için mi yoksa faturanın devamlı aşmasından mı?
canım ben vodafone kullanıyorum çok memnunum. tukcellden geçiş yaptığım için 6 ay boyunca her yone 2000 sms bedava + 25 tl yukluyorum katla yazıp 7000 e mesaj atıyorum 100 tl olarak gerı donuyor ve her yone kullanıyorum. 100 tl de yaklaşık 600 küsür dk ediyor canm. bırde çok fazla hediye dk lar gelıyor.kızlar konuyu bölmek gibi olacak ama siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ?
benim uygun bir tarife bulup geçmem gerek hem dakika hem sms yönünden:26:
Hüm bazen bunların meraklarının nedenini merak etmiyor değilim.
Sanırım bu şekilde onlardan intikam alıyorum.Sapık mısınız size benim çamaşırlarımdan dedim.Dediğimi gördüm.
Özge sende memnun değilmişsin.Sadece çekmediği için mi yoksa faturanın devamlı aşmasından mı?
değiştir canım başka tarifeye geç...yaa benimki pahalı bence
süper kamu tarifesi mi ne
1000 dk her yöne var sadece
ben üstüne 500 sms 500 mb paketşi alıyorum ve her ay 52 falan ödüyorum
bi kere 1000 dk fazla geliyo.. artık mesaja da gerek yok whatsapptan yazışıyoz sevdicekle
bi de çekmemesi de var tabi heryerde çekmiyo asla
sen bilirsin canım sizin evde telefon ve internet var mı?????????????????*turkcell iyi deoff bari faturalı yapıp 30 vereyim daha mantıklı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?