sakinn oll hümüm sakinn
kesin nazara geldikk benimki de takmış ne giydin bugünn
dicem don atlet geldimm görcekkk
Dün beni sinir etti. boyacı 2 hafta sonra başlayacak da başka iş almış da falan filan dedi sonra ben sinirlendim falan tabi şakaymış da bugün yarın bitermiş de sinirliyim bunun şakası mı olur ya
olabilir canım. bi de bankalarda süslenin püslenin diyorlar ya hergün çok makyaj mini etek giy falan diyordu benim kuzenimin müdürü.. açılmak büyük marifetmiş gibi valla
tövbee :44::44:
nazara mı geldinizz naptınız kızlarrrr
canım bilemedim valla alttan da alıyorum uzatmıyorum sakin konuşuyorum bi mutlu geliyo sesi telefonda yarım saat sonra konuşuyoruz kafamı toparlayamıyorum diyor, açıklıyorum anlatıyorum yok.. o böyle yapınca ben de onun her hareketini inceler oluyorum...
nişanlımın iş yerinde çalışanlarla toplanırız bazen o da gayet tüm arkadaşlarıyla konuşuyo gülüyo onlar güldükçe ben gıcık oluyorum bu yüzdenhepbirlikte gülüp eğlensek nolur sanki ne gerek var şu güzel günlerde bunlarla uğraşmaya oooy oy bi de biz bugün mobilya bakmaya gidicez böyle canımız sıkkın sıkkın
Erkekler her zman daha rahatlar birşey onlar için orta halli de olsa olmuştur ama bayanlar olarak daha titizlik gösteriyoruz daha garanticiyiz stresli olunca daha bir sinirleniyoruz aniden kızabiliyoruzbizde nişanlımla en çok çakıştığımız konu hem aceleciyim hem de garanticiyim alttan alıyorum artık kızmadan bir kez daha düşünyorum
sakinn oll hümüm sakinn
kesin nazara geldikk benimki de takmış ne giydin bugünn
dicem don atlet geldimm görcekkk
Bankacılıar zaten jherşeyi çiğırnda çıkarmışlar,don atlet,
hahaha yok kimse açılın demiyo bizee
evet çok özenliyizz ama abartmıyoruz yanii, o adamın amacı farklı olabilirr :44::44::44:
bugünde gayet mütavazi giyiindimm vallahiii
sevdiceklerde aşırı bi kıskançlık var bugün demek:) Yeni evli bi arkadaş şu an kaybetme korkusu var ikinizde de o yüzden çok üsteliyorsunuz evlenince değişir kendinize aşkına güvenınız artar dıyor ama insan kaygılanıyo ne bileyim evlenince de böyle ufacık bişeye can sıkarsak:18:
müdür kadındı canım.. evlenmemiş 65 yaşında falan süsleneceksiniz yok hergün saç baş yapılacak. kurumsal şubede çalışıyordu sonra çıktı valla kadın evde kalmış sapıtmış
Heee biz çok aceleciyiz tabi evi onlar yerleştirmeyecek... 2 hafta sonra olsa ne olacak diyor bi de ben öyle kızınca 2 hafta sonra boya olsa evi temizlenecek mayıs gelir geçer yani uyuz yaa
Orası öyle canım ama kötü bir şakaymış rahat ol :))
sıkmazsınız bence yaa evlenincee
siz size kalcaksınızz zatenn
huu huuuu evde kalmışş teyzeeee
daha tehlikelii
herkse günaydııınne çok şey konuşulmuş yine ama okuyamadım geçmiş sayfaları...
elifcim iyi hissetmene sevindim davetiyeniz de çok sade çok güzel her şey gönlünüzce olsun inşallah
bugün de benim hiç enerjim yok çok sinirliyim...
düğüne iki ay kalmış biz hala tartışıyoruz saçma sapan şeyler yüzünden dostlar ya... niye böyle oluyor anlayamıyorum...
bulunduğumuz yerde yaşayan bir arkadaşım var neredeyse 8- 10 yıldrı tanıyrm nişanlım da tanır sever onu..
ama başından beri kızın erkek arkadaşı mı olurmuş diyor neyse ki tanıdı ve kötü niyeti olmayan biri olduğunu fark etti
yine de arkadaşımla haberleşmemi sevmiyor ben de nişanlım olmadan aramıyorum görüşmüyurm sonuçta hiç bişey huzurumdan önemli değil..
neyse evimizi tuttuk biz geçen hafta ben de evi tuttuktan birkaç gün sonra internette gördüm arkadaşımı biz evi tuttk yardıma bekleriz yazdım taşınmada falan faydasıolur diye düşünerek... bunu da huzuruma söyledim anında yüzü düştü tartıştık iki gündür tadım kaçtı ya ev tutmuşuz nişanlanmışız bir mesaja bu kadar kızacak ne var ki böyle olunca hiç bir şey yapasım gelmiyo yaa
Bizde tartıştık kızgınım ona konuşmuyorum
Erkekler her zman daha rahatlar birşey onlar için orta halli de olsa olmuştur ama bayanlar olarak daha titizlik gösteriyoruz daha garanticiyiz stresli olunca daha bir sinirleniyoruz aniden kızabiliyoruzbizde nişanlımla en çok çakıştığımız konu hem aceleciyim hem de garanticiyim alttan alıyorum artık kızmadan bir kez daha düşünyorum
kızlar biz nikah tarihimizi alıcaz ama ne zman başvuralım 5 ay var ve çok kalabalık bir ilçede olamayack düğünümüz sizler kaç ay önce başvurdunuz belediyeye
canım arada böyle oluyo malesef.. uzatmamaya çalışın bu günleri tatlı tatlı geçirin
bu arada tarihlerini söyle bana seni listeye ekliyeyim, sen ngeliyosun sık sık
kına ve düğün tarihini rica edeyim
kuzummm şaka yapmış eniştecikk kızma ona.. gerilmeyin canım benim
seni de listeye eklicektim ben canım sahi
tarihlerini söyler misin, kına ve düğün?
biz 5 ay önceden başvurduk bence başvurabilirsiniz canım aradan çıkmış olur
aslıııı herbişeyine onyüzbinmilyon kere bayıldım
zevkli hatunsun vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?