'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Dün beni sinir etti. boyacı 2 hafta sonra başlayacak da başka iş almış da falan filan dedi sonra ben sinirlendim falan tabi şakaymış da bugün yarın bitermiş de sinirliyim bunun şakası mı olur ya

Erkekler her zman daha rahatlar birşey onlar için orta halli de olsa olmuştur ama bayanlar olarak daha titizlik gösteriyoruz daha garanticiyiz stresli olunca daha bir sinirleniyoruz aniden kızabiliyoruz bizde nişanlımla en çok çakıştığımız konu hem aceleciyim hem de garanticiyim alttan alıyorum artık kızmadan bir kez daha düşünyorum

olabilir canım. bi de bankalarda süslenin püslenin diyorlar ya hergün çok makyaj mini etek giy falan diyordu benim kuzenimin müdürü.. açılmak büyük marifetmiş gibi valla

hahaha yok kimse açılın demiyo bizee
evet çok özenliyizz ama abartmıyoruz yanii, o adamın amacı farklı olabilirr :44::44::44:
bugünde gayet mütavazi giyiindimm vallahiii

tövbee :44::44:

nazara mı geldinizz naptınız kızlarrrr

canım bilemedim valla alttan da alıyorum uzatmıyorum sakin konuşuyorum bi mutlu geliyo sesi telefonda yarım saat sonra konuşuyoruz kafamı toparlayamıyorum diyor, açıklıyorum anlatıyorum yok.. o böyle yapınca ben de onun her hareketini inceler oluyorum...
nişanlımın iş yerinde çalışanlarla toplanırız bazen o da gayet tüm arkadaşlarıyla konuşuyo gülüyo onlar güldükçe ben gıcık oluyorum bu yüzden hepbirlikte gülüp eğlensek nolur sanki ne gerek var şu güzel günlerde bunlarla uğraşmaya oooy oy bi de biz bugün mobilya bakmaya gidicez böyle canımız sıkkın sıkkın

Elif Hayrılı olsun,canım evin davetiyen,ve düğünün

Aslı sen yorulmasan kim yorulacak canım,

Bankacılıar zaten jherşeyi çiğırnda çıkarmışlar,don atlet,

Kızlar sakın Kavga etmeyin küçük meseleleri büyütmeyin.

Ve Çok nazar duasıını okyun gerçek diyorum kızlar şaka değil,nazar olabilir herkese

Aslı Sen Karşımışı evini görmesem dua etmem sana canum,bakalım düzenlimi geliniiiiiimiz:)

bence strese girmiş seninkii
gelince öp bişe olmamış gibii hadi gidelim de tut elinii
bugün yine gayet pozitifimm yaaa
mobilyalarınızı alırken kötü olmayın, ilerde öle hatırlamayınn

Heee biz çok aceleciyiz tabi evi onlar yerleştirmeyecek... 2 hafta sonra olsa ne olacak diyor bi de ben öyle kızınca 2 hafta sonra boya olsa evi temizlenecek mayıs gelir geçer yani uyuz yaa

sakinn oll hümüm sakinn
kesin nazara geldikk benimki de takmış ne giydin bugünn
dicem don atlet geldimm görcekkk

sevdiceklerde aşırı bi kıskançlık var bugün demek:) Yeni evli bi arkadaş şu an kaybetme korkusu var ikinizde de o yüzden çok üsteliyorsunuz evlenince değişir kendinize aşkına güvenınız artar dıyor ama insan kaygılanıyo ne bileyim evlenince de böyle ufacık bişeye can sıkarsak:18:

hahaha yok kimse açılın demiyo bizee
evet çok özenliyizz ama abartmıyoruz yanii, o adamın amacı farklı olabilirr :44::44::44:
bugünde gayet mütavazi giyiindimm vallahiii

müdür kadındı canım.. evlenmemiş 65 yaşında falan süsleneceksiniz yok hergün saç baş yapılacak. kurumsal şubede çalışıyordu sonra çıktı valla kadın evde kalmış sapıtmış

sıkmazsınız bence yaa evlenincee
siz size kalcaksınızz zatenn

müdür kadındı canım.. evlenmemiş 65 yaşında falan süsleneceksiniz yok hergün saç baş yapılacak. kurumsal şubede çalışıyordu sonra çıktı valla kadın evde kalmış sapıtmış

huu huuuu evde kalmışş teyzeeee
daha tehlikelii

benim 24 ağustos 2013 istanbul
31 ağustos izmir düğünlerim:)
kına mı bekarlığa veda mı yapacağım karar veremedim ama nikah şekerlerim için size de tavsiye edeceğim bir adres var
aşağıda örnekleri de var
ben sanırım yastık seçeceğim :))
Evlilik Dn Alverii

kızlar biz nikah tarihimizi alıcaz ama ne zman başvuralım 5 ay var ve çok kalabalık bir ilçede olamayack düğünümüz sizler kaç ay önce başvurdunuz belediyeye

kuşlar çağırdı kanatlanıp geldimmmmmm

aslımın evinin gördüümmmmm

oraya tek tek yorum atmak ibstemedim zira hesine yorum yapacağım zor geldii

toptan yazıverecem aslım buraya

1.o mutfak ne öyle resmen bir masal mutfağı o gepgeniş ne güzel gerçi evin küçük bi yeri yok ama

2.olarak banyona bittim bizim buralarda böyle dolaplı banyolar çok çok az senin ne kadar çok dolabın var banyodra ve ne de şık bir banyo

3.oturma odandaki avize çok beğendim ya nasıl da yakışmış oraya o bide orası bile ne kadar geniş ki 2 halı gerekmiş maşallah maşallah halıya iyi para dökmüşsünüz anlaşılan

4.olark kitaplığı diyecek tek laf yok benim de hayalım ama beinm bi başıma bu kadar kitabım yok nişanlımın da kitap saklama adeti hiiçç yok belik daha küçüğü nasip olur banada

5.L koltuk süper tam uzanmalık nası rahat mı bari

6.salon tabisiiiiii en genişinden maşallah halın angora mı yoksa royal mi:26: yoksa hiç biri mi
konsol falan yaptırmadın heralde yemek takımların nerde :26: gerçi mutfak dolapları afeti devran olduğu için yetmiştir sana koltuklarda çok kullanışlı görünüyor

7.yatak odasıı karacayı orda bi göreydik eyiydi ama böyle de gayet hoş yani aydede harika bir ayrıntı

8.ütü çamaşır odana ortaya ufak bi halı mı lazım acaba :26:

sanırım bu kadar

ççççooooookkkkkkkkkkk beğendim herşeyiyle sade zarif şık bir evin var Allah içinize sindirsin hepimize nasip etsin

canım arada böyle oluyo malesef.. uzatmamaya çalışın bu günleri tatlı tatlı geçirin
bu arada tarihlerini söyle bana seni listeye ekliyeyim, sen ngeliyosun sık sık
kına ve düğün tarihini rica edeyim

Bizde tartıştık kızgınım ona konuşmuyorum

kuzummm şaka yapmış eniştecikk kızma ona.. gerilmeyin canım benim

seni de listeye eklicektim ben canım sahi
tarihlerini söyler misin, kına ve düğün?

kızlar biz nikah tarihimizi alıcaz ama ne zman başvuralım 5 ay var ve çok kalabalık bir ilçede olamayack düğünümüz sizler kaç ay önce başvurdunuz belediyeye

biz 5 ay önceden başvurduk bence başvurabilirsiniz canım aradan çıkmış olur

aslıııı herbişeyine onyüzbinmilyon kere bayıldım
zevkli hatunsun vesselam

YA özge Allah aşkına haklı değil miyim sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…