Günaydın kuzu
Günaydın havalara bakarsak son 3 ay dipteyim deprasyondayım diyeceğim
Hadi gözün aydın hüm sumartesi günüde biz aşkla arkadaşın düğününe katılacağız inşallah
beni beni unuttun DilamNasılsın canım dün baya yoğun geçirmişin
Elif maşallah size canımAllah mutlulugunuzu daim etsin bu arada kartın çok asil
Harika güzel, Aşk dolu bir sabahtan hepinize merhabalaaaaarrr!
Bu sabah Ankara yağmurlu olsa da benim gözlerim hiç de yağmurlu diiil kiiiiii
Dün gece anniş, kardiş ve beniş ağlaştık zırlaştııkk, onların bi dediğine çok alınmıştım, öyle olur mu biz sana hep gelir gideriz ki dedileeeerrrr
8 yıl nerelerdeydin de geldik, burada mı bırakırız sandın dedileeerrrr
Ben delüü gübü mutluyoreee olduummm
Büssürü büssürü hamham yaptıımmmm
Ohhhh dağıttım efkarımıııı
Annem ıslak kek yapmıştı daaaa
(Akşama da kalır mı acep?)
Biiizzz dün neler yaptık neleeerrrr, davetiyecağızımızı beğendik, yazısına karar verdiiik
Bugün,yarın basım var, yarın akşam teslim alacağııızzzz
Hafta sonu Eskişehir'e gitme ve dağıtma işleri vaaarrrr
Bakın en sadesinden, en işlemelisinden, en asilinden bizim davetiyeeemmmmiiizzzz;
Üzerinde tarihimiz ve isimlerimiz parıldayacak kiiiiii!
Veeeee bir bomba dahaaaaa
Ev konusunda son kararımızı verdik, pazarlığımızı yaptıııkkkk
Bu öğle arası yada bu akşam ev için kontrat yapılacaaaakkkk
Bizim mucizeler ötesi hızla döşenip hazırlanacak bi evimiz, Aşk yuvamız var artık!
Koltuğu nereye koyacağımızı, yatak başına nasıl süsleme yaptıracağımızı tartışacağımız bi yuvamız!
Sıcacık bir ailemiz olicek bizim oradaaa!
Ara sıra naz niyaz, ara sıra minnak tartışmalar, ara sıra fingirdemeler yaşayacağımız bi yuvamız vaaaarrrr be dostlaaaarrr!
Sabah da sevgilişimle el el göz göze geldik işlerimizeeee
Bu sabah beni bebek gibi sevdiiii, çekik gözlerin yumulmuş dediiiii
Öptü çekik gözlerimdeeeennn
Ben eridim, bittim, sevdiim!
Yine!
Yeniden!
İşteeee bülleeeee
Mutluyum huzurluyuuuummm seviyoruuummmm!
Çok da seviliyorum haniiii!
Aslııııı kaça tuttunuz siz bu eviii?
Ve kaç metre kare burasıııııı
elifim Allah daim etsin mutluluğunuzu
günaydın kızlar
nasılsınız...
ben gayet yorgunumayaklarım zonkluyor...hoş eşim de öyle... birbirimize vakit ayıramıyoz robota bağlanmış gibiyiz dedi dün
alışana kadar artık biraz sıkıntı çekcez gibi.
hmmm bu arada dün evcazımın fotolarını çektim.. bunlar şimdilik olanlar akşam vakti hepsi net değil çeyiz günü olanları virüsten kurtarıp paylaşcam ki
işteeee bizim tanıdığımız elif buuuu
hayırlı olsun aşk yuvanız kuzummmm
elifffim çok mutluu oldummm
Allah mutluluğunuzu bozmasınn inşallahh
evinizde de mutlulukla ve huzurlaa oturunn inşallahhh :26::26:
*
beni beni unuttun DilamNasılsın canım dün baya yoğun geçirmişin
Elif maşallah size canımAllah mutlulugunuzu daim etsin bu arada kartın çok asil
heee elifimuuu bu arada davetiye de on numerooo
ben de sade istiyorum, çok beğendim kuzum
elifin davetiyeleri çok güzeel
Elif sonunda özüne dönmüşsün
maşallah
bu arada davetiyende sade ve şık
elifcann davetiyen de çok güsellll
Sağol Dilam benim
Askerin gelsin, artık bizden geçmiş olacağı için senin heyecanlarını okuyacağız buradaaaaa
Ek yorum mu yaptın kız sen
herkse günaydııınne çok şey konuşulmuş yine ama okuyamadım geçmiş sayfaları...
elifcim iyi hissetmene sevindim davetiyeniz de çok sade çok güzel her şey gönlünüzce olsun inşallah
bugün de benim hiç enerjim yok çok sinirliyim...
düğüne iki ay kalmış biz hala tartışıyoruz saçma sapan şeyler yüzünden dostlar ya... niye böyle oluyor anlayamıyorum...
bulunduğumuz yerde yaşayan bir arkadaşım var neredeyse 8- 10 yıldrı tanıyrm nişanlım da tanır sever onu..
ama başından beri kızın erkek arkadaşı mı olurmuş diyor neyse ki tanıdı ve kötü niyeti olmayan biri olduğunu fark etti
yine de arkadaşımla haberleşmemi sevmiyor ben de nişanlım olmadan aramıyorum görüşmüyurm sonuçta hiç bişey huzurumdan önemli değil..
neyse evimizi tuttuk biz geçen hafta ben de evi tuttuktan birkaç gün sonra internette gördüm arkadaşımı biz evi tuttk yardıma bekleriz yazdım taşınmada falan faydasıolur diye düşünerek... bunu da huzuruma söyledim anında yüzü düştü tartıştık iki gündür tadım kaçtı ya ev tutmuşuz nişanlanmışız bir mesaja bu kadar kızacak ne var ki böyle olunca hiç bir şey yapasım gelmiyo yaa
herkse günaydııınne çok şey konuşulmuş yine ama okuyamadım geçmiş sayfaları...
elifcim iyi hissetmene sevindim davetiyeniz de çok sade çok güzel her şey gönlünüzce olsun inşallah
bugün de benim hiç enerjim yok çok sinirliyim...
düğüne iki ay kalmış biz hala tartışıyoruz saçma sapan şeyler yüzünden dostlar ya... niye böyle oluyor anlayamıyorum...
bulunduğumuz yerde yaşayan bir arkadaşım var neredeyse 8- 10 yıldrı tanıyrm nişanlım da tanır sever onu..
ama başından beri kızın erkek arkadaşı mı olurmuş diyor neyse ki tanıdı ve kötü niyeti olmayan biri olduğunu fark etti
yine de arkadaşımla haberleşmemi sevmiyor ben de nişanlım olmadan aramıyorum görüşmüyurm sonuçta hiç bişey huzurumdan önemli değil..
neyse evimizi tuttuk biz geçen hafta ben de evi tuttuktan birkaç gün sonra internette gördüm arkadaşımı biz evi tuttk yardıma bekleriz yazdım taşınmada falan faydasıolur diye düşünerek... bunu da huzuruma söyledim anında yüzü düştü tartıştık iki gündür tadım kaçtı ya ev tutmuşuz nişanlanmışız bir mesaja bu kadar kızacak ne var ki böyle olunca hiç bir şey yapasım gelmiyo yaa
Bizde tartıştık kızgınım ona konuşmuyorum
tövbee :44::44:
nazara mı geldinizz naptınız kızlarrrr
Dün beni sinir etti. boyacı 2 hafta sonra başlayacak da başka iş almış da falan filan dedi sonra ben sinirlendim falan tabi şakaymış da bugün yarın bitermiş de sinirliyim bunun şakası mı olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?