evet hüümm aynen öyle yaaappp yada kapıda ödeme seçenekli sitelerden alabilirsin
ne güzel az kalmış canım bende o günleri görmek istiyorum:44:Günaydın kızlar
Huzur dolu bi gün geçirmeniz dileğiyle
Düğünümüze 80 gün kaldııııı
bebişin tadını alınca 1 seneden sonra tekrar işe başlamak zor gelebilir..
hakkımızda hayırlısı olsun artık..
HaticeeBu hangi operatör sınırsız internetse çok iyi yaaa
hatırladıklarımı yazayım bari yaa çok üzüldüm bi sürü şey yazmıştım giremedim zaten bugünn
şimdi ben bugün bindallımı hallettim fotosunu koyacam yorumlarınızı alırım nasipse
aslıı hat sormuşsun ben avea 500 dk 5bin sms 20 tl kampanyasındayım aynı kampanya şuan 15 tl olarak dewam ediyor vodafone freezone 500 dk bin sms 1gb net 20 tl..aveadan memnun musun desen değilim vodafone kullandım memnundum bence faturalı kullanmayın resmen beni avea nişanlımı vodafone sömürdü..
özgemmm doktora ne zaman gidiyoruzben zarıma da bakılsın istiyoeum ilk gece zar nedeniyle zorlananlar oluyor çünkü bakmazlar mı acaba:44: ama açamam ki ben
eliffff çok duygulandım yazdıklarınla ne demek sizleride üzüyorum dost olduk burda iyi kötü ne varsa anlatmalıyız anlatıyoruz da..bende aynıdüşüncelerdeyim hatta geçen annem nişanlım ve ben marketteydik ben ağlamaya başladım biz her yıl ailemle yazlığa yada tatile gidiyoruz bu yıl gidemeyecem onlarla nişanlım yine giderisn dayanamam ağlama dedi ama ben seni de bırakamam özlerim ki dedim başaldık gülüşmeye çok tuhaf duygularmış hem mutlu oluorsun hem üzülüyorusn..
beynelminel'cim ben toz pembe ve moru beğeniyorum lila değil ama mor ama bu sene mit çok moda onunla da gzel olur ben düşün derim..
yazdığım pencereyi kapattığım için şimdilik bunlar geldi aklıma yaaa
hee bir de ben edayımmya eda olarak adlandırıyoruz seni ama burda kimse kimseyi dışlamıyor bende sonradan geldim ve hiç dışlanmadım hatta her şeyimi anlattım face den bile arkadaş oluğum canlarım mevcut..birimize bi şey söylendiğinde hemen oluşan bağ devreye giriyor..keza böyle bir şey olsa topik kapanırdı yanlış düşünmüşsün..
atladığım arkadaşlarım yaaa lütfen darılmayın öpüyorum hepinizi bebek bekleyen arkdaşım Rabbim nasip etsin tez zamanda sanal teyze de olalım
Günaydın Aslı :)
Günaydın Elif:)
Günaydın Özge:)
Günaydın Dila:)
Günaydın Herkes:)
Günaydın Taze Gelinler ve Gelinler Adayı,
Aslı Evin Tadı hiçbir yerde yok canum:)
ne güzel az kalmış canım bende o günleri görmek istiyorum:44:
hahahahmanyak mıdır nedir adam da... maşallah canım
bu benim gibi bir insan için zor çünkü 2 yıldır en fazla 6 ayını evde oturarak geçirmişizdir. onda da misafir falan filan hepsi dahil yani :)
full time bir fiil geziyoruz gece gündüz sürekli sokaklardayız. 1 gün çıkmasan ertesi gün şuraya mı gitsek diye hemen plan yapıyoruz.. :)
bu dediklerimden vazgeçmek bile zor geliyor şuanda
günaydın
Günaydın kuzugünaydın kuzularrrr
gündaşçaaazım ne zaman gitsek acebaaa
haftaya olabilir sanki he?
sen talep edersen bakar zara da ama bence gerek yok kuzum yaa.. o gece yaşayarak görmek daha iyi.. önceden şimdi zorlanırsın zarın kalın vs der sana belki kafana takarsın o gece çok acıycak diye..
günaydın canımmm ben senin adını bilniyorum galibaa :26:
Görüceksinizdir canıımbizim 1 yıl 2 ay vardı sözlendiğimizde evlenmemize. geçip gidiyo hızlıca
Günaydın havalara bakarsak son 3 ay dipteyim deprasyondayım diyeceğimsormaa yaaa patavatsızzz:13::13::13:
ooo speedy senin iş zor o zamann
günaydınnn kızlarrrr
nasılsınız bakalımmmm
burada hava kapalı hafif bunalıma yakın bi durum varr ama bakalımmm
Hadi gözün aydın hüm sumartesi günüde biz aşkla arkadaşın düğününe katılacağız inşallahGünaydınnnnnBugün itibariyle 30lara inmiş durumdayım pazar günü arkadaşımın nişanı varrrr
Harika güzel, Aşk dolu bir sabahtan hepinize merhabalaaaaarrr!
Bu sabah Ankara yağmurlu olsa da benim gözlerim hiç de yağmurlu diiil kiiiiii
Dün gece anniş, kardiş ve beniş ağlaştık zırlaştııkk, onların bi dediğine çok alınmıştım, öyle olur mu biz sana hep gelir gideriz ki dedileeeerrrr
8 yıl nerelerdeydin de geldik, burada mı bırakırız sandın dedileeerrrr
Ben delüü gübü mutluyoreee olduummm
Büssürü büssürü hamham yaptıımmmm
Ohhhh dağıttım efkarımıııı
Annem ıslak kek yapmıştı daaaa
(Akşama da kalır mı acep?)
Biiizzz dün neler yaptık neleeerrrr, davetiyecağızımızı beğendik, yazısına karar verdiiik
Bugün,yarın basım var, yarın akşam teslim alacağııızzzz
Hafta sonu Eskişehir'e gitme ve dağıtma işleri vaaarrrr
Bakın en sadesinden, en işlemelisinden, en asilinden bizim davetiyeeemmmmiiizzzz;
Üzerinde tarihimiz ve isimlerimiz parıldayacak kiiiiii!
Veeeee bir bomba dahaaaaa
Ev konusunda son kararımızı verdik, pazarlığımızı yaptıııkkkk
Bu öğle arası yada bu akşam ev için kontrat yapılacaaaakkkk
Bizim mucizeler ötesi hızla döşenip hazırlanacak bi evimiz, Aşk yuvamız var artık!
Koltuğu nereye koyacağımızı, yatak başına nasıl süsleme yaptıracağımızı tartışacağımız bi yuvamız!
Sıcacık bir ailemiz olicek bizim oradaaa!
Ara sıra naz niyaz, ara sıra minnak tartışmalar, ara sıra fingirdemeler yaşayacağımız bi yuvamız vaaaarrrr be dostlaaaarrr!
Sabah da sevgilişimle el el göz göze geldik işlerimizeeee
Bu sabah beni bebek gibi sevdiiii, çekik gözlerin yumulmuş dediiiii
Öptü çekik gözlerimdeeeennn
Ben eridim, bittim, sevdiim!
Yine!
Yeniden!
İşteeee bülleeeee
Mutluyum huzurluyuuuummm seviyoruuummmm!
Çok da seviliyorum haniiii!
günaydın kızlar
nasılsınız...
ben gayet yorgunumayaklarım zonkluyor...hoş eşim de öyle... birbirimize vakit ayıramıyoz robota bağlanmış gibiyiz dedi dün
alışana kadar artık biraz sıkıntı çekcez gibi.
hmmm bu arada dün evcazımın fotolarını çektim.. bunlar şimdilik olanlar akşam vakti hepsi net değil çeyiz günü olanları virüsten kurtarıp paylaşcam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?