'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohh maşallah maşallah düğün de bitti streste desene

aynı yani canım :13::13::13::13::13::13:

dila nereye gitti foton ya tam bakıyodum kayboldu:44:

elifim kuzum tekrar hayırlı uğurlu olsun eviniz hadi bi an önce yerleşin de görelim evceğizini

evet ilkinde sadece bi su tutup çıkmak lazım ikincisi uzun olur boy abdesti falan

kız bizim zaten sabah 7de uçak var hiç denemeden uyuyalım bari

Waooooww sevdim planını
Uyumadan dayanamazsınız ki Özgem yaaa
Bi gece beklesenizeeee

Kuzum siz öncesinde duş almadınız mıı
Bekleyemediniz mi o kadar

5 e kadar nettiniz yahuuuu

elifim kuzum tekrar hayırlı uğurlu olsun eviniz hadi bi an önce yerleşin de görelim evceğizini

İnşAllah kaderdaş yaaa
Bu akşam perde bakicez bakalııımmmmm

bebişkooo ben ilk kez yatağımda evimde şey olsun isityom da ondan bu acele
çünkü biz de sabahına yola çıkçazzzz

elifim düğün sonrası eğlence oldu

eve biraz gec geldik sonra abdest namaz.

yemek

dus aldım

sacımı yıkayamadım tabi. sonra sacımı bozdu ve olay

kızlar merhaba Bugünlerde işler çok yoğun tam aksine yattık yattık aylardır işler şimdi açıldı
Nasılsınız napıosunuz Ben dün gelinliğimi teslim almak için gittim gelinlikçiyle sürtüştüm biraz teslim almadım yarın akşam teslim alıcam Eteğin kabarıklığı istediğim kadar yoğun olmamıştı Kadın beni ''ama bunun modeli böyle buna çok kabarık güzel olmaz'' diyerekten aklı sıra ikna etmeye çalıştı ama yemezler bunun modeli böyle olabilir ama bben farklı istediğimi söylemiştim dedim Walla bböyle tavırlar yüzünden gelinliğimden soğudum Umarım yyarın akşam herşeyiyle içime siner kızlar

Merhaba Tuğçem
Sıkıntı yapma benimde gelinlik teslim tarihim 1 mayısken 11 mayısa alındı. Neymiş benim istediğim değişiklikler zaman alıyormuş.

SİNİR OLUYORUM böyle kafasından o böyle şöyle olmaz diyenlere. sanane kardeşim sen benim istediğimi yap olursa olur olmazsa olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…