tamam canım bu pc de resim yok bluetooth lu olsa gönderirdim telefonla da o da yok kabluyu bağladım onunla da okumuyor denedim valla
Yok isim yazınca herhangi bir uyarı gelmiyor maalesefteşekkür ederim
selam verip borçlu çıkanlardan olacaksınız ama bana mesaj yazdığınızı hasbel kader gördüm.
herhangi bir uyarı geliyormu profile :)
Elifim ben 27 nisanda provaya gidip 11 mayısda alcam 25 indde nikahım olcakGelinlik için acele eden dostlar etmeyin
Bakın benim daha sadece astar provam olduu
Yarın 2. provam olacak
Tuğçe ebnde de kayınpeder her istediğime bir kulp taktı.ee yaaani ben sana sordummu sence nasıl güzel olur diye kafasına göre takılmış kadın söylediklerimin hiç birini not etmemiş Yani çok yoğunlar belli beni baştan savmak için kendi fikrini empoze etmeye çalışıyo çok iğrenç bi davranışKi ben gelinlik siparişimi aralığın sonunda verdim 3 buçuk ay oldu yani çok daha önceden bitmesi gerekirdi Hey Allahım yaaa hep böyle çakal satıcılar beni buluyo mobilyacı kadında böyleydi Oda lake kullanışsız olur deyip durdu çizilince çok kötü dururmuş fln filan lake daha uğraştırıyoya maliyeti fazla tabi Annemle kayın validemi kandırdı ben de bişey diyememiştim
Yok isim yazınca herhangi bir uyarı gelmiyor maalesef
Elifim ben 27 nisanda provaya gidip 11 mayısda alcam 25 indde nikahım olcakyetişir mi diye endişe edense müstakbel eşim olur
Tuğçe ebnde de kayınpeder her istediğime bir kulp taktı.
Evdeki mobilyalarımdan onun yüzünden birazcık soğudum.
Bazen hep bende biğr uğursuzluk var gibi düşünmeye başladım o yüzden kasma herkesde bir sorun çıkıyor
benimki de 20 nisan olmadan verecekmiş gelinliğihepimiz çok güzel oluruz inşallah
Amin hüm vallaha çokta tırsıyorum bana yakışmayacak aksilik çıkacak vs. diye
Lakin kimseye çaktırmıyorum
benimki de 20 nisan olmadan verecekmiş gelinliğihepimiz çok güzel oluruz inşallah
Canım benim inşallah hepimizde prensesler gibi oluruzBizim içimize sinsin biz beğenelim gerisi hiç önemli değil
olmaz inşallah canım... Ben de şimdi youtube dan salona giriş müziği bakıyorum ay içim kıpır kıpır oldu şimdiddeen çok heyecanlandım ellerim titriyorrrr
Kız benimde seçmem lazım ama karar veremedim.
Dans müziğim belli ama mustafa ceceli sevgilim
Kız benimde seçmem lazım ama karar veremedim.
Dans müziğim belli ama mustafa ceceli sevgilim
bende onu çok severim... askerdeyken hep dinleyip ağlardım... herşey ne çabuk geçip gidiyor ya valla
ben slaytimizi yaptım çok güzel oldu proshow programıyla hemde...ayyy bende daha ne slayt müziğime, ne ilk dans müziğime, ne de giriş müziğime karar veremedim Kime sorsam mustafa ceceli sevgilim i yap diyo yaaa bu kadar olurSanırım bu yaz evlenen herkesin şarksı sevgilim olucak
ah güzelim benim sen de gelin oldun demek, dün gibi 8 aydan geri saydığın günler...Allah mutlu etsin canım
gönlüme göre bi tane bile baharatlık bulamadımm yaaaaa
gönlüme göre bi tane bile baharatlık bulamadımm yaaaaa
Bende çok aramıştım baharatlık için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?