'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

arkadaş değilmişiz ben arkadaşız sanıyordum ekledım şimdı canm

teşekkür ederim
selam verip borçlu çıkanlardan olacaksınız ama bana mesaj yazdığınızı hasbel kader gördüm.
herhangi bir uyarı geliyormu profile :)
Yok isim yazınca herhangi bir uyarı gelmiyor maalesef
Gelinlik için acele eden dostlar etmeyin
Bakın benim daha sadece astar provam olduu
Yarın 2. provam olacak
Elifim ben 27 nisanda provaya gidip 11 mayısda alcam 25 indde nikahım olcak yetişir mi diye endişe edense müstakbel eşim olur
Tuğçe ebnde de kayınpeder her istediğime bir kulp taktı.
Evdeki mobilyalarımdan onun yüzünden birazcık soğudum.
Bazen hep bende biğr uğursuzluk var gibi düşünmeye başladım o yüzden kasma herkesde bir sorun çıkıyor

benimki de 20 nisan olmadan verecekmiş gelinliği hepimiz çok güzel oluruz inşallah

Kız benimde seçmem lazım ama karar veremedim.
Dans müziğim belli ama mustafa ceceli sevgilim

bende onu çok severim... askerdeyken hep dinleyip ağlardım... herşey ne çabuk geçip gidiyor ya valla

ayyy bende daha ne slayt müziğime, ne ilk dans müziğime, ne de giriş müziğime karar veremedim Kime sorsam mustafa ceceli sevgilim i yap diyo yaaa bu kadar olur Sanırım bu yaz evlenen herkesin şarksı sevgilim olucak

ayyy bende daha ne slayt müziğime, ne ilk dans müziğime, ne de giriş müziğime karar veremedim Kime sorsam mustafa ceceli sevgilim i yap diyo yaaa bu kadar olur Sanırım bu yaz evlenen herkesin şarksı sevgilim olucak
ben slaytimizi yaptım çok güzel oldu proshow programıyla hemde... ama giriş müziğine karar veremedim

ah güzelim benim sen de gelin oldun demek, dün gibi 8 aydan geri saydığın günler...Allah mutlu etsin canım

canımmmmmevet zaman geçti gelin oldum bende

çok teşekkür ederim amin.

**

Elifkom biz 1 gün sonra gittik yani dinlenmiştik.

**

Tuğçem sıkma canını. senin günün herşey güzel olacak tüm aksiliklere rağmen eğlenmene ve kendi gününün güzelliğini yaşamaya bak canım benim.. istediğin gibi de olur. rahat ol.

*

speedy hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…