'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese merhaba ben hem siteye hem foruma hem üyeliğe yeni giriş yapanlardanım..
düğünüm haziran 2013 de.

Hoşgeldin aramızaaa

bebişkooo ben ilk kez yatağımda evimde şey olsun isityom da ondan bu acele
çünkü biz de sabahına yola çıkçazzzz

Hmmm anladım Özgem
Bizim öyle bi şansımız bile yok

Elif ismini ben çok seviyorum ya. kızım olursa koymayı bile düşünüyorum..

Bende çok seviyoruuuummm
Kendi ismim olmasaydı kızıma verirdim bende

elifim düğün sonrası eğlence oldu

eve biraz gec geldik sonra abdest namaz.

yemek

dus aldım

sacımı yıkayamadım tabi. sonra sacımı bozdu ve olay

Sevgilicek düğün sonrası eğlence yapıyolar, ne gerek var eğlenceye demişti geçen
Geç saatlere kalmasın diyeydi demek
Kuzum sabah kaçta çıktınız yola pekiiii?
Siz otele varır varmaz uyumuşsunuzdur o zaman

Tuğçeeeemmm bende tam seni düşünüyodum
Kuzum üzme kendini..
İstediğini yaptırıyosun ya, boşver kuzum
İnsan gelinliğinden soğur mu hiç
Sen onunla çok güzel olacaksııınnn kiiii:123:

haha benimki de düşünürüz o zaman gelsin diyor. başta öyle demiyordu bizim burda çorbaya gidilir falan derdi şimdi ben diyorum eğlence olcak mı diye ama net bişey yok kem küm

Merhaba Tuğçem
Sıkıntı yapma benimde gelinlik teslim tarihim 1 mayısken 11 mayısa alındı. Neymiş benim istediğim değişiklikler zaman alıyormuş.

SİNİR OLUYORUM böyle kafasından o böyle şöyle olmaz diyenlere. sanane kardeşim sen benim istediğimi yap olursa olur olmazsa olmaz

ee yaaani ben sana sordummu sence nasıl güzel olur diye kafasına göre takılmış kadın söylediklerimin hiç birini not etmemiş Yani çok yoğunlar belli beni baştan savmak için kendi fikrini empoze etmeye çalışıyo çok iğrenç bi davranış Ki ben gelinlik siparişimi aralığın sonunda verdim 3 buçuk ay oldu yani çok daha önceden bitmesi gerekirdi Hey Allahım yaaa hep böyle çakal satıcılar beni buluyo mobilyacı kadında böyleydi Oda lake kullanışsız olur deyip durdu çizilince çok kötü dururmuş fln filan lake daha uğraştırıyoya maliyeti fazla tabi Annemle kayın validemi kandırdı ben de bişey diyememiştim

dila nereye gitti foton ya tam bakıyodum kayboldu:44:

elifim kuzum tekrar hayırlı uğurlu olsun eviniz hadi bi an önce yerleşin de görelim evceğizini

pınarrr burdamısınn geri koycamm fotoooo

dilam ben göremedim namaza gitmiştim

hümümm ekliyorumm canımm şimdiii

kendi giycek yaa o yüzden kafasına göre yapmışş

Gelinlik için acele eden dostlar etmeyin
Bakın benim daha sadece astar provam olduu
Yarın 2. provam olacak

Elifcim ben acele etmiyorum cnmda insan böyle söylediklerinin kaale alınmadığını görünce siniri bozuluyo Heleki gelinlik gibi telafisi olmayan bi iş yapıyosan sen 10 kat daha itinalı davranmalısın E bide bunun karşılığında para alıyosun nasıl böyle umursamaz davranabliyolar anlamıyorum Parayı alana kadarmış kesinlikle o ilgi alaka Siz siz olun gelinlikçiye bitmeden vermeyin ücretini en fazla yarısını verin

saoll hümümm
ama bende seni görmek istiyorumm
şeyy abiyesiz de olurrr
ama abiyeyi de resim olarak görmek istiyorumm

uff ne çok istedimmm :86::86::86::86::86:

Böylesinee maşallah canım çok tatlısn Allah nazarlardan korusun siziiii. Gülümsemen hiç eksik olmasınn

Böylesinee maşallah canım çok tatlısn Allah nazarlardan korusun siziiii. Gülümsemen hiç eksik olmasınn

saoll handeee
aminn hepimizinn inşallahh :26::26:
adım dilaa
ben ilk zamanlar kağıda yazıyodum isimlerini öğrendiklerimiii, sen de öle yapabilirsinn

dilacım geldim hemen gördüm seni çok güzelsin sen hani içinin güzelliği dışına yansıyanlardan

şimdi yine kaçıyorum işlerim var

dilacım geldim hemen gördüm seni çok güzelsin sen hani içinin güzelliği dışına yansıyanlardan

şimdi yine kaçıyorum işlerim var

saolll pınarımmm, çok teşekkür ederimmmm
o senin güsell görüşünn canım benimm
kolay gelsinnn

dilam profılındeyım ama ben neden fotonu goremıyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…