Hayırlı olsun tarihin
Aramıza hoş geldiniz
herkese merhaba ben hem siteye hem foruma hem üyeliğe yeni giriş yapanlardanım..
düğünüm haziran 2013 de.
bebişkooo ben ilk kez yatağımda evimde şey olsun isityom da ondan bu acele
çünkü biz de sabahına yola çıkçazzzz
Elif ismini ben çok seviyorum ya. kızım olursa koymayı bile düşünüyorum..
elifim düğün sonrası eğlence oldu
eve biraz gec geldik sonra abdest namaz.
yemek
dus aldım
sacımı yıkayamadım tabi. sonra sacımı bozduve olay
kızlar merhabaBugünlerde işler çok yoğun tam aksine yattık yattık aylardır işler şimdi açıldı
Nasılsınız napıosunuz Ben dün gelinliğimi teslim almak için gittim gelinlikçiyle sürtüştüm biraz teslim almadım yarın akşam teslim alıcam Eteğin kabarıklığı istediğim kadar yoğun olmamıştı Kadın beni ''ama bunun modeli böyle buna çok kabarık güzel olmaz'' diyerekten aklı sıra ikna etmeye çalıştıama yemezler bunun modeli böyle olabilir ama bben farklı istediğimi söylemiştim dedim Walla bböyle tavırlar yüzünden gelinliğimden soğudum Umarım yyarın akşam herşeyiyle içime siner kızlar
Hoşgeldin aramızaaa
teşekkürlerrr :)
hoşbuldukkkkk
Merhaba Tuğçem
Sıkıntı yapma benimde gelinlik teslim tarihim 1 mayısken 11 mayısa alındı. Neymiş benim istediğim değişiklikler zaman alıyormuş.
SİNİR OLUYORUM böyle kafasından o böyle şöyle olmaz diyenlere. sanane kardeşim sen benim istediğimi yap olursa olur olmazsa olmaz
dila nereye gitti foton ya tam bakıyodum kayboldu:44:
elifim kuzum tekrar hayırlı uğurlu olsun eviniz hadi bi an önce yerleşin de görelim evceğizini
dilam ben göremedim namaza gitmiştim
kızlar merhabaBugünlerde işler çok yoğun tam aksine yattık yattık aylardır işler şimdi açıldı
Nasılsınız napıosunuz Ben dün gelinliğimi teslim almak için gittim gelinlikçiyle sürtüştüm biraz teslim almadım yarın akşam teslim alıcam Eteğin kabarıklığı istediğim kadar yoğun olmamıştı Kadın beni ''ama bunun modeli böyle buna çok kabarık güzel olmaz'' diyerekten aklı sıra ikna etmeye çalıştıama yemezler bunun modeli böyle olabilir ama bben farklı istediğimi söylemiştim dedim Walla bböyle tavırlar yüzünden gelinliğimden soğudum Umarım yyarın akşam herşeyiyle içime siner kızlar
Gelinlik için acele eden dostlar etmeyin
Bakın benim daha sadece astar provam olduu
Yarın 2. provam olacak
abiyem bitmiş ya herkes çok beğendi çok yakışmış dediler
pekii fotoooo :44::44::44:
Gelinlik için acele eden dostlar etmeyin
Bakın benim daha sadece astar provam olduu
Yarın 2. provam olacak
kendimi koyamam canım ama abiyenin resmini koyabilirm eve gidince... kolları falan tüllü çünkü başım açık.... bu arada tam tahmin ettiğim gibi çok tatlısın yaaaa maşallahgörmeden ısınmıştım sana görünce daha b,i ısındım
Böylesinee maşallah canım çok tatlısn Allah nazarlardan korusun siziiii. Gülümsemen hiç eksik olmasınn
saoll hümümm
ama bende seni görmek istiyorumm
şeyy abiyesiz de olurrr
ama abiyeyi de resim olarak görmek istiyorumm
uff ne çok istedimmm :86::86::86::86::86:
sen beni görmedin mi ki??? akşam eve gidince kendimi de koyarım kızlar görmüştü de
dilacım geldim hemen gördüm seniçok güzelsin sen hani içinin güzelliği dışına yansıyanlardan
şimdi yine kaçıyorum işlerim var
hayırrr
temamm hümmm
akşamm bakayımm mademm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?