- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
model hangisi ki 4 programlı olan hümeyra seninkinin modeli ne ? Ben de çamaşır makinesi 8 kg 1000 deir olanı düşünüyorum bir sorum daha olacak =)
buzluğu altta olan buzdolaplarından mı aldınız ya da alacaksınız ben o modelleri begendım ama kullanışlı olur mu bılemıyrm
dostlar yine bir konuda akıl danışmak için sizlerleyim ..
biz evimizi kiraladık boya da bitti mayısın ilk ya da ikinci haftası koltuk takımı gelecek, evi şimdiden temizlemeli miyim?
ben koltukların geleceğine yakın temizleyim kirlenmesin istiyorum ama gelen ustalar zaten ayakkabıya gircek içeri her şekilde iki emek olcak nasıl yapsam bilemedim
model hangisi ki 4 programlı olan hümeyra seninkinin modeli ne ? ben de çamaşır makinesi 8 kg 1000 deir olanı düşünüyorum bir sorum daha olacak =)
buzluğu altta olan buzdolaplarından mı aldınız ya da alacaksınız ben o modelleri begendım ama kullanışlı olur mu bılemıyrm
dostlar yine bir konuda akıl danışmak için sizlerleyim ..
biz evimizi kiraladık boya da bitti mayısın ilk ya da ikinci haftası koltuk takımı gelecek, evi şimdiden temizlemeli miyim?
ben koltukların geleceğine yakın temizleyim kirlenmesin istiyorum ama gelen ustalar zaten ayakkabıya gircek içeri her şekilde iki emek olcak nasıl yapsam bilemedim
4 program değil benim ki sen sineme soruyorsun onu Hüm benim....
Ben yarın akşam bakacağım buzdolabına Siemens yada samsung alacağım
kaba pisliği alınması lazım yoksa gelen eşyalar da batar canım boya pisliği alınmadan olmaz.. bugün bizim evin kabası falan alındı yavaş yavaş eşyalar gelecek sonra biz tamamen çeyizim gitmeden tekrar alacağız yine
merhaba kızlar melindacım benım kıına tarıhım 19 haziran oldu
evimizi tuttuk eşyalarada karar verdik amma yatak odası beğenemedım bir türlüü varmı önerdiğiniz modeller kızlar
Herkese merhabalar herkese günaydınlar :) sendromsuz bir pazartesi diliyorum herkeseee :) siz tabi baya kaynasmıs bulunuyorsunuz şöylee bi hızlıcana okudum bıraz ama :) 2013 kesin gelinlerindenim bende nasipse yane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?